Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 275
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Честита нова година на всички.
Реших, че вече е време да си сложа импланти в гърдите и започна голямото разучване. Мисля да посетя Ильо Стоянов, и още двама лркари, които не са сред известните, но чух добри неща за тях. Много ме е страх от болката, тъй като прагът ми на болка е доста нисък. От много години това ме спира, но вече много го искам.
До момента съм си слагала само филъри в устата и ако се брои микроблейдинг и перманент на горен клепач.

П.п правила съм около 7 процедури Венус Легаси на бедра и дупе - при мен нямаше никакъв ефект.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 19:08 от alvelina

# 181
  • Бургас
Много благодаря за отговора.Ще се радвам и други момичета да се включат.Да споделя:имам филър под очите,поставен преди 2 години.Нямах дълбоки хлътвания,просто лека корекция.За съжаление под дясното око има леко предозиране и се оформя като торбичка.Не е фрапираща,но ме дразни,особено ако пия повече течности,чаша вино.Слагала съм и ботокс 2 пъти,но ефекта беше за 3 месеца.Всичко това в кабинета на кожен и естетичен лекар-д-р Кенолова в Бургас.Сега съм се насочила към д-р Христозов от Леге Артис-Стара Загора.Похвали ми го негова пациентка,докато чакахме при горепосочената лекарка.Искам да съчетая ботокс+филър.Нямам кой знае колко изразени бръчки,но след ботокса хоризонталните на челото и гневната не се изгладиха,а и няма как.Разговаряйки с лекарката за изглаждане и запълване с филър,друг продукт или процедура беше много уклончива.Нищо лошо,но като че ли и липсва смелост и размах.Приемам и други съвети и насоки.

# 182
  • София
Nina_Z, филър над зоната на очите не се слага. На мен гневната ми беше много дълбока, поизпъна се доста от ботокса, но се вижда, че я има, няма как, тя ми е от доста ранна възраст и е много дълбока наистина. Въпроса е, че ботокса ми я върна в състоянието от преди 5-6 години примерно, а и отделно от това не се задълбочава вече. Предвид рисковете на филър в челото, не бих сложила никога.

# 183
Момичета , венус вива на лице на какъв период от време се прави ?
Наистина ли след първата процедура е видим ефект ?
А докато дойде време за втора процедура , какви грижи се полагат, козметика ?

Хидра фейшъл кога може да се добави ?

Предложиха ми  за 1750 лв 3 венус вива и 3 ХидраФей във Варна , а в Бургас същото за 1500 лв .

Чудя се ако ги съчетая кога ще забележа промяна на кожата дотолкова че  наистина да не се налага фдт и гримове .

# 184
  • Бургас
И при мен е така гневната с поставен ботокс но ме дразни тази резка.Не е голяма и хлътнала.

# 185
  • в 1001-та нощ
Момичета , венус вива на лице на какъв период от време се прави ?
Наистина ли след първата процедура е видим ефект ?
А докато дойде време за втора процедура , какви грижи се полагат, козметика ?

Хидра фейшъл кога може да се добави ?

Предложиха ми  за 1750 лв 3 венус вива и 3 ХидраФей във Варна , а в Бургас същото за 1500 лв .

Чудя се ако ги съчетая кога ще забележа промяна на кожата дотолкова че  наистина да не се налага фдт и гримове .

Венус Вива - през 30 дни. Няма да е фатално да пропуснеш ХФ. Да, ефект има още след първата процедура, но той прогресира с времето и пълно разгръщане има до няколко месеца след последната процедура.

# 186
Nina_Z, филър над зоната на очите не се слага. На мен гневната ми беше много дълбока, поизпъна се доста от ботокса, но се вижда, че я има, няма как, тя ми е от доста ранна възраст и е много дълбока наистина. Въпроса е, че ботокса ми я върна в състоянието от преди 5-6 години примерно, а и отделно от това не се задълбочава вече. Предвид рисковете на филър в челото, не бих сложила никога.
Защо не се слага филър там? Аз седмица след ботокса на гневна сложих филър. Разликата е огромна.

# 187
  • в 1001-та нощ
На мен започнаха да ми падат коричките под окото.  Аз имах набръчкване точно под миглите и исках ако може да се работи там. Док каза, че там не може, но ако се работи по-надолу - кожата ще се "издърпа" от стягането Simple Smile И се оказа прав Simple Smile От това, което виждам до момента за горен и долен клепач съм много, много доволна и ефектът генерално надмина очкванията ми. Аз очаквах ефект, нали затова го правя, но чак толкова. Всички гънки на горния клепач са изгладени за сега Simple Smile

Като си приказвахме, док спомена, че планират да правят такава процедура в горната част на челюстта - под ухото. Провисналата кожа по контура ще се "издърпа" без рязане. От това, което виждам до момента за горен клепач - определно очаквам да има голям ефект. Но да видим, като започнат да го правят Simple Smile

# 188
  • Бургас

Защо не се слага филър там? Аз седмица след ботокса на гневна сложих филър. Разликата е огромна.
[/quote]
И аз това се зачудих,но предпочетох да си замълча.Може би,защото лекаря трябва да е с много опит и много точна ръка.В противен случай челото ставало като яйце.Радвам се,че ти си се осмелила и резултата е хубав.Какъв филър използва за гневната?Би ли споделила?

# 189
  • в 1001-та нощ
Имало е случаи навремето с по-стари филъри - да попадне продукт в кр.ъвоносен съд, който храни очния нерв, да се запуши кр. съд и да се наруши храненето на очния нерв, съответно и загуба на зрение. Необратимо е било.

Практиката е - първо ботокс - да се блокиа мимиката и ако остане дълбока бразда - да се добави и филър за изпълване.

# 190
Алена, радвам се за хубавия резултат. Коричките на горен клепач за колко време се изчистиха?

# 191
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Zarа91 Innocent

На горния клепач, както знаеш - процедурата беше доста агресивна с цел стапяне на излишната кожа, която се оказа, че не е малко. На пръв поглед нямах голямо отпускане, но при мен има изразена кост под веждите и тя "държи кожата" да не прихлюпва горния клепач. Но си имаше гънка и излишества, които бяха скрити в гънката, безда са много видими на пръв поглед Simple Smile В кожата заочваше да става костенурковата - не като изпънато брабанче  Simple Smile Та след силната аблация - горният глепач бе по-мокра рана от долния. Особено това, което се скриваше в гънката - бе все "влажно". Имаше секрети - лимфа и от това мокрене - коричките бързо подгизнаха и паднаха. Още в деня след процедурата, като се събудих - в сгъвката нямаше корички, а до ден след това (3 ден от процедурата) - паднаха навсякъде. И аз често нанасях крем. Като опадаха коричките - голата кожа беше и болезнена, като мокра рана. Аз знам, че Neocica не е за такива рани, но от всичко друго ми щипеше. Тогава док ми изписа друг крем, с който продължавам и до днес - раната се успокои, зачервяването премина. Та, отчитам, че с какво и кога се маже е много важно и определящо за възстановяването Simple Smile

На долния клепач - процедурата беше много по-лека и неинвазивна, спрямо горе, нямах никакъв оток, въпреки, че бях с инжекционна упойка. И днес на петия ден - коричките сами се обелиха. Под тях кожата е спокойна, суха, малко по-розова от неаблираната, не е болезнена, вижда се, че е изпъната. Аз ще продължа да я обгрижвам с Neocica и слънцезащита Simple Smile

Предполагам, че другата седмица и горе няма да има следи от интервенцията. Сега на горните клепачи кожата е по-розова.

# 192
  • Бургас
Имало е случаи навремето с по-стари филъри - да попадне продукт в кр.ъвоносен съд, който храни очния нерв, да се запуши кр. съд и да се наруши храненето на очния нерв, съответно и загуба на зрение. Необратимо е било

Не е било. Все още е. Имам пресен пример от м.г. в една софийска клиника.
Има и публикувани научни доклади от офталмолози. Малко са такива случаи, но ги има. Затова филър там не се препоръчва, независимо кога.

# 193
Значи Кенолова не е страхлива,  а  в случая е добър лекар .Grinning

Момичета, информирате се по -задълбочено преди интервенции!  Отговорността за живота и здравето ни си е само наша!

# 194
  • в 1001-та нощ
Действително тук имаше коментари, че опитен лекар знае къде да постави филъра, че сега има и по-течни продукти и т.н. Но очевидно, проблемът остава.

Общи условия

Активация на акаунт