Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 305
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Значи Кенолова не е страхлива,  а  в случая е добър лекар .Grinning

Момичета, информирате се по -задълбочено преди интервенции!  Отговорността за живота и здравето ни си е само наша!
Кожен лекар-да.И аз и съпруга ми сме я посещавали като такъв.Не ме устройва като естетичен.Не искам никой да се хваща за думите ми,всеки си има глава на раменете.Останах с впечатление,че освен ботокс някак не посмява други интервенции.Затова писах,че ми трябва лекар с размах.Не за да ги карам да правят неща против етиката или здравето ми,а действително да има по-голям избор и комбинативност.Още повече,че  съм от Бургас и ми е много удобно,вместо да пътувам докъдето и да е.Филъра,за който писах по-назад и торбичката,която ми образува под дясното око от предозиране:не знам-сигурно съм кутсузлийка!?!Едно е истина-каза,че е много траен и 2 години не е мръднал-балона  под окото също.
Фръц,информирана съм много добре а със споделянето сме и по-полезни.Ах,да,лекарката премахва брадавици чудесно-ако някой се интересува.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 00:03 от Nina_Z

# 196
a.l.e.n.a, би ли споделила снимки преди и след неоперативната блефаропластика на клепачите? Ще съм ти много благодарна, тъй като и аз обмислям тази процедура! Може и на лично съобщение 😉

# 197
Nina_z,  знам я лекарката. ...споко. И Христозов знам,  съвсем друг ценови клас са услугите му,  а  не те съветвам да се доверяваш на друг от клиниката му.
За Драголов имаш ли мнение?  Гледам най -богат избор на продукти предлага за Бс,  а в лазерите е много компетентен. Не съм била клиент, само съм чувала мнения.
Друго ново студио е Ели естетик,  имаше дама от темата, която ходи там за Вива/Венус.

# 198
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, би ли споделила снимки преди и след неоперативната блефаропластика на клепачите? Ще съм ти много благодарна, тъй като и аз обмислям тази процедура! Може и на лично съобщение 😉

Ще пробвам да направя някаква съпоставка, като приключи възстановиелния период.

# 199
Момичета , венус вива на лице на какъв период от време се прави ?
Наистина ли след първата процедура е видим ефект ?
А докато дойде време за втора процедура , какви грижи се полагат, козметика ?

Хидра фейшъл кога може да се добави ?

Предложиха ми  за 1750 лв 3 венус вива и 3 ХидраФей във Варна , а в Бургас същото за 1500 лв .

Чудя се ако ги съчетая кога ще забележа промяна на кожата дотолкова че  наистина да не се налага фдт и гримове .

Къде във Варна има Венус Вива?

# 200
Виждам, че има варненки  темата. Момичета, някой да е бил при Даниел Янков? Интересува ме най-вече блефаропластика.

# 201
  • Бургас
Nina_z,  знам я лекарката. ...споко. И Христозов знам,  съвсем друг ценови клас са услугите му,  а  не те съветвам да се доверяваш на друг от клиниката му.
За Драголов имаш ли мнение?  Гледам най -богат избор на продукти предлага за Бс,  а в лазерите е много компетентен. Не съм била клиент, само съм чувала мнения.
Друго ново студио е Ели естетик,  имаше дама от темата, която ходи там за Вива/Венус.
Фръц,нищо не съм чувала за Драголов.Гледах цените в сайта на Христозов-5 лв.на точка.Предвид това колко единици ботокс ми слага Кенолова,няма кой знае каква разлика.Филърите са на същата цена.Искам малко на марионетните линии да ми сложи.Цените са с включен труд.На теб какви са ти впечатленията от Христозов?

# 202
Аз го посещавах за лазер на лице -консултация.  По моят проблем, ако ще пристъпя някога към действие,  той е човекът.  За козметични процедури не знам, но се усеща, че е добър специалист, а за лазери е и главен обучаващ. Вдъхва доверие,готин е и с много опит.

В Сф, скоро исках да си махам капиляри по бедрата,  но асистентката ми каза, че въпреки, че не искам консултация /преглед,  защото аз имам такава от хирург и няма за какво да се размотавам,  трябва да си платя преглед 80 лв и после и сумата за процедура.
Та, в тоя ред на мисли,  ако процедират за всяка услуга така,  трябва да проучиш да не е  цената труд и продукт +цена за преглед.  В повечето клиники в Сф,  ако ще пристъпваш към процедури, консултацията е безплатна и това е нещото, което ме отказа.

Друго последно предложение ми е посещаващата Валянова от Хил в Кокона  Бс. Като цяло не е прехвалена, но за марионетни мисля ще е  ок.  Може да си поръчаш от всички филъри с които работят в София да ти донесе специално за теб. 

Успех, каквото и да си избереш Simple Smile

# 203
  • в 1001-та нощ
Момичета, някой правил ли е мезотерапия за локално ликвидиране на мазнини. Гледам, че има такива, които се водят за борба с целулита. Чувала съм, че се правят, приятелка се беше подложила, но тя имаше много наднормено тегло. Аз говорих с док, че в моя случай между класическата и лазерната липосукция (за брич) - той счита, че съм за лазерна, но според него същият ефект ще има и с това мезо, при което се инжектират в-ва (назова ги, но не ги запомних), които убиват мастните клетки.

Определено съм се навила да пробвам и влязох да видя цените, не са особено шокиращи. Макар, че не мога да преценя дали обявените са за целулти или за моя случай. В петък или в събота - трябва да мина, за да види ефекта от плазмата и ще го питам, за да си планирам парите и времето.

Затова се интересувам и дали някой има пряк опит.

# 204
Момичета, някой правил ли е мезотерапия за локално ликвидиране на мазнини. Гледам, че има такива, които се водят за борба с целулита. Чувала съм, че се правят, приятелка се беше подложила, но тя имаше много наднормено тегло. Аз говорих с док, че в моя случай между класическата и лазерната липосукция (за брич) - той счита, че съм за лазерна, но според него същият ефект ще има и с това мезо, при което се инжектират в-ва (назова ги, но не ги запомних), които убиват мастните клетки.

Определено съм се навила да пробвам и влязох да видя цените, не са особено шокиращи. Макар, че не мога да преценя дали обявените са за целулти или за моя случай. В петък или в събота - трябва да мина, за да види ефекта от плазмата и ще го питам, за да си планирам парите и времето.

И аз се интересувам. Какви са цените? И знаеш ли колко и през какъв интервал са необходими?

# 205
  • в 1001-та нощ
В сайта на клиниката цените бяха в порядъка 80-130 лв +/- 10 лв. Предполагам, че цената зависи от това какво се инжектира. Ще попитам колко ще струва и колко процедури са нужно сега, като ходя сега на преглед. Аз иначе ще си продължа с венуса, като поддръжка, той съм убедена, че ще спомогне и за ефекта от мезото, но виждам, че има нужда от още нещо Simple Smile Предполагам, че брича няма да се ликвидира напълно, защото там има и други тъкани и се формира и според това как мускула се захваща на костите, но една част от излишното - може да се премахне Simple Smile

# 206

И аз се интересувам, ще се радвам да споделиш тук какво са ти казали за брич!

# 207
  • Варна
Момичета, дайте препоръки за клиника /доктор/ във Варна, за поставяне на ботокс и филър. Изключвам Скин лайн, където ходих последния път, не че не съм доволна, просто искам друго мнение...

# 208
  • в 1001-та нощ
При споменатия по-горе Янков ходи моя позната и беше доволна. Били са съученици, така, че е плучила по-специално отношение, но въпреки това считам, че е обективна Simple Smile Тя беше с нагласа за оперативан намеса, той я разубеди, и е бил прав.

# 209

Ще пробвам да направя някаква съпоставка, като приключи възстановиелния период.
И аз много се интересувам от този метод. Ще ти бъда благодарна ако споделиш резултата с нас.

Общи условия

Активация на акаунт