Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 321
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета, следя темата отдавна, но сега имам въпрос. Преди 10 дена сложих ботокс в гневната бръчка, която при мен беше видима, дори в спокойно състояние. Дерматоложката каза, че ще се изглади, но все още е видима. Въпроса ми е, дали да се доверя и да изчакам или да предприема и някаква друга процедура, за да я махна тази бръчка?

Изчакай десетина дни още и намини край нея за консултация? Нямате ли уговорен  контролен преглед?

Алена, благодаря за скрития текст към мен, направи отношението ми по-сериозно към проблема и предприех всички известни ми мерки да го отстранявам по-скоро.

За ботокс и на мен ми се върти в главата цена от 10-12 лв за единица.

Много се радвам и бях сигурна, е и без моите думи ще имаш отговорно и грижовно отношение Simple Smile

Как си?

момичета, ЧНГ първо и да са ви честити и хубави резултатите Simple Smile
Както винаги, моя неспокоен дух не дочака отговор в темата, която бях създала и реших да ви попитам някоя от вас махала ли си е белег - какъв/къде/цени и всякакви съвети, които можете да дадете. Така и не мога да разбера тия лазери действат ли и тн

От какво е белега, колко е голям, къде е? Какъв тип е - плосък, вдлъбнат, изпъкнал, цвят ... От колко време е?

За успешно премахване зная за 2 варианта - с аблативен лазер и с  PRP. Но трябва лекар да види белега и да прецени дали може и как.

За запълване под очите от кой филър сте доволни? И може ли един под очите и назолабиалните?

За под очите познавам доволни от Redensity II, за назолабиалните - друг.

# 256
момичета, ЧНГ първо и да са ви честити и хубави резултатите Simple Smile
Както винаги, моя неспокоен дух не дочака отговор в темата, която бях създала и реших да ви попитам някоя от вас махала ли си е белег - какъв/къде/цени и всякакви съвети, които можете да дадете. Така и не мога да разбера тия лазери действат ли и тн

Доколкото знам действат, но чак напълно да се заличат- много трудно, да не кажа невъзможно. И да, зависи какъв е белега,чувала съм и съм виждала много добри резултати, но трябва упоритост и средства. Най-добре отиди на консултация.
Един от последните пъти чух в чакалнята една жена да говори с една от докторките, че била много доволна как се е повлиял белега, но не знам ...

# 257
  • София
Здравейте момичета, следя темата отдавна, но сега имам въпрос. Преди 10 дена сложих ботокс в гневната бръчка, която при мен беше видима, дори в спокойно състояние. Дерматоложката каза, че ще се изглади, но все още е видима. Въпроса ми е, дали да се доверя и да изчакам или да предприема и някаква друга процедура, за да я махна тази бръчка?

Първо да кажа, че личен опит с гневна бръчка нямам.
Имам опит с превантивно слагане на ботокс : 6-7 "бода" в чело. Преди 4-5 г. Хвана ме веднага.
От това, което съм чела в темата :  ботоксът се разгръщал във времето, но 10 дни мисля че е достатъчно. Не е зле да обсъдите с дерматолога поставяне на филър, след като и в спокойно състояние бръчката е видима. Hug

# 258
аленка, всеки път се отзоваваш. Много ти благодаря. Белезите 2 не са дълбоки/червени/изпъкнали и тн. Но са стари - преди 7-8г над дясното коляно се нарязах на ръба на една маса(стъкления ръб беше отчупен и като ставах се надянах). Имам 2 бели черти(не съм шита/лепена) , много ме дразнят - косми не растат по тях ( да са по 1мм дебели и 3см дълги), не чернеят от слънце и вече мн ме дразнят - искам да ги махна, каквото ще да ми струва. Другата седмица ще слагам брекети и това допълнително ме затормозява и имам нужда да направя нещо за себе си, с което да се почувствам красива.
дори и на операция съм готова, само не си представям каква би била тя, моля кото нещо някъде си е махал - да пише. Утре мисля да звъня в Нефертити - пише, че махат белези, но след консултация казват как и цени, а ми се иска да съм подготвена преди това Simple Smile

# 259
  • в 1001-та нощ
Звучи, като много лек случай, който може успешно да бъде решен. Погледнах какви методи ползват там - пиши след консултацията какво са ти предложили Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 19:33 от a.l.e.n.a

# 260
Аз също се интересувам от процедури на белези, но ако процедурата е по скъпа вече ще искам някаква гаранция. Писна ми да давам сума пари за резултат няма и месец, а после да се оправдават с организма ми.

# 261
  • в 1001-та нощ
Аз също се интересувам от процедури на белези, но ако процедурата е по скъпа вече ще искам някаква гаранция. Писна ми да давам сума пари за резултат няма и месец, а после да се оправдават с организма ми.

За белезите от операцията ли? Ти нали в Есте се оперира? Там не коментирахте ли възможности за заличаване на белезите? Те взеха Viva именно с тази цел и машината е в хирургията при Ильо Стоянов, а не в дерматологията при Денкова. Ако ходиш на преглед - попитай. Можеш да раговаряш и с Люси - тя работи с апарата. Аз, като правих лице - мислех да работя и по белега на едната ареола, направих 2 процедури, но не ми се занимаваше повече - всичко това е време, организация, пари ... не ми беше на всяка цена Simple Smile . Като пари не си спомням колко беше - но цяло лице е 600 лв, а белегът не е толкова, като площ. Цената беше приемлива. При теб не знам как са. ТВърху белези се работи с по-силна енергия, но мен не ме боля. Процедурта е представена, като минимизиране на белези. С Люси точно сме си говорили, че не всеки белег е подходящ, тя може да те ориентира и какъв ефект може да се очаква при теб, ако допуснем, че е работила и с доста други жени преди това и има преки наблюдения. Има една статия на сайта им http://aestheclinic.com/wp-content/uploads/2016/10/praktikum_PR_d-r_Stoyanov.pdf

За PRP имам информация от друго място.

# 262
Цитат
Как си?

Изминаха двете по-критични нощи, а с тях поизбледнява и моя първоначален шок. Синини и нови се появиха,  буквално на всяко  дупнато място, включително 3 отгоре над устната. Най- страшния хематом, който много ме безпокоеше  и от здравословна гледна точка, намали обема си и промени синия си цвят в червен...на път съм да се разнесе, но ще трябва още време. Изглежда като пашкул от пришка Head Band, много ми е странно. Все имах някакви очаквания какво се случва с устните ми след процедура, но с този филър травмирането е далеч по-сериозно. Не съм обръщала внимание до сега с каква дебелина игли са ме дупчили....предполагам, че и на Жуведерм 4, който е също с голям вискозитет, иглата ще е била подобна.....Но нямах никакви подобни последствия - веднага след процедурите си подържах нормалното ежедневие и социални контакти, все едно не съм правила нищо.  А след Revolax вчера цял ден навън ползвах маска за уста,  днес ми падна пердето, защото въпросното голямо топче намали обема си и асиметрията не е така очеизвадна, освен при усмивка, и се разхождах с посинени устни.. Ако бях работеща жена, със сигурно щях да си взема 4-5 дни  болничен.

Трябва постоянно да масажирам по съвет и на лекаря и на "момичето с вишневата коса".  Правя го с крема с арника, за да е 2в1 Simple Smile От хомеопатията слагам под езика Арника монтана 15 CH. В случай, че големият ми хематом не изчезне до седмица, ще посетя др Михайлов, да види положението и да решим как ще действаме.

Сигурна съм, че този филър ще намери своите почитатели сред жените, включително и от четящите тук. Може би е най-добрият в ценовия си клас като естетически качества, а по мое мнение не отстъпва и на Жуведерм 4. Просто не е за мен. Сега разбрах думите на Ванеска, от която исках да ми сложи именно последния, а тя само с поглед заключи, че не, моите устни са много фини и нежни и тя ми препоръчва да ползвам RHA 3. Била е на 100% права в преценката си и точно в 10ката ми посочи правилния за мен продукт.  Сега, след натрупания опит, сгрях, че не само заради ефекта, който носят различните филъри на база на което се прави избора от клиента (най-често), а и заради индивидуалните особености на физиологията на всекиго, за едни е правилно да избират по-меки и пластични ХКи, а за други по-плътни и твърди. Както се казва: "Ш'съ сетиш" Simple Smile Simple Smile

# 263
Да, видях го апарата там, и ми го предложиха като вариант след известно време. Ще попитам за цена и ще преценя дали си заслужава. Моите белези не са толкова зле, като за 3 мес. след операция. Тези покрай ареолата даже не се виждат въобще, не знам как стана, но няма белег там, даже и колкото косъм. Притесняват ме само белезите от двете ранички под ареоалата, доктора каза, ако не зарастнат добре, може да ги пришие наново там с местна упоика  Shocked

# 264
  • в 1001-та нощ
Масажирането пречи на оздравяването - защото допънително травмира, така да се каже - налива масло в огъня, но пък е нужно, за да няма топчета. Моя приятелка получи плашещ оток след масаж и спря да ги прави, но при нея беше първо поставяне. Аз не съм масажирала никога.

Важното е, че се успокоява мястото. Аз го бях питала при мен с кой продукт би правил корекциите - отговори ми  с Жуведерм, като допълни, че не е най-трайният, но е много по-течен и подходящ. Е, ще видим, аз мислех тази пролет да обновявам, но за сега не виждам нужда. Може би наесен или другата пролет Simple Smile

# 265
Цитат
Как си?

Изминаха двете по-критични нощи, а с тях поизбледнява и моя първоначален шок. Синини и нови се появиха,  буквално на всяко  дупнато място, включително 3 отгоре над устната. Най- страшния хематом, който много ме безпокоеше  и от здравословна гледна точка, намали обема си и промени синия си цвят в червен...на път съм да се разнесе, но ще трябва още време. Изглежда като пашкул от пришка Head Band, много ми е странно. Все имах някакви очаквания какво се случва с устните ми след процедура, но с този филър травмирането е далеч по-сериозно. Не съм обръщала внимание до сега с каква дебелина игли са ме дупчили....предполагам, че и на Жуведерм 4, който е също с голям вискозитет, иглата ще е била подобна.....Но нямах никакви подобни последствия - веднага след процедурите си подържах нормалното ежедневие и социални контакти, все едно не съм правила нищо.  А след Revolax вчера цял ден навън ползвах маска за уста,  днес ми падна пердето, защото въпросното голямо топче намали обема си и асиметрията не е така очеизвадна, освен при усмивка, и се разхождах с посинени устни.. Ако бях работеща жена, със сигурно щях да си взема 4-5 дни  болничен.

Трябва постоянно да масажирам по съвет и на лекаря и на "момичето с вишневата коса".  Правя го с крема с арника, за да е 2в1 Simple Smile От хомеопатията слагам под езика Арника монтана 15 CH. В случай, че големият ми хематом не изчезне до седмица, ще посетя др Михайлов, да види положението и да решим как ще действаме.

Сигурна съм, че този филър ще намери своите почитатели сред жените, включително и от четящите тук. Може би е най-добрият в ценовия си клас като естетически качества, а по мое мнение не отстъпва и на Жуведерм 4. Просто не е за мен. Сега разбрах думите на Ванеска, от която исках да ми сложи именно последния, а тя само с поглед заключи, че не, моите устни са много фини и нежни и тя ми препоръчва да ползвам RHA 3. Била е на 100% права в преценката си и точно в 10ката ми посочи правилния за мен продукт.  Сега, след натрупания опит, сгрях, че не само заради ефекта, който носят различните филъри на база на което се прави избора от клиента (най-често), а и заради индивидуалните особености на физиологията на всекиго, за едни е правилно да избират по-меки и пластични ХКи, а за други по-плътни и твърди. Както се казва: "Ш'съ сетиш" Simple Smile Simple Smile

Редувай Арника с Лиотон при хематоми той е много по - добър и не дава алергични реакции.
Масажа допълнително травмира и може да се получи оток вследствие на възпаление на устните .

# 266
Ако не масажирам ще стана топче до топче.  Аз и сега ясно усещам на всяко убождане по колко е инжектирано, т.е. има ясна граница между ХК и тъканта.

Може  би в разговора с теб е имал предвид Волбела.  Тъй като и ние го обсъдихме между другото,  допускам, че харесва да работи с него.  Но се съгласи с казаното ми от друг лекар, че това е страшно нетраен филър в устни. Отнесено към цената му от 600 лв, меко казано са пари на вятъра.  Едва ли би ти спестил и на теб тази информация, разбирам, че разговорът ви е бил неформален и приятелски, а не конкретна консултация с намерение за действие.  Simple Smile

# 267
Ако наложиш с лед няма ли да мине отока и оцветяването по бързо?

# 268
Здравейте, интересувам се от пластична операция за корекция на стърчащи уши. Можете ли да ми првпоръчате хирург в София?

# 269
  • Варна
Ако не масажирам ще стана топче до топче.  Аз и сега ясно усещам на всяко убождане по колко е инжектирано, т.е. има ясна граница между ХК и тъканта.

Може  би в разговора с теб е имал предвид Волбела.  Тъй като и ние го обсъдихме между другото,  допускам, че харесва да работи с него.  Но се съгласи с казаното ми от друг лекар, че това е страшно нетраен филър в устни. Отнесено към цената му от 600 лв, меко казано са пари на вятъра.  Едва ли би ти спестил и на теб тази информация, разбирам, че разговорът ви е бил неформален и приятелски, а не конкретна консултация с намерение за действие.  Simple Smile
От лиотон много бързо ще се махне,само не знам дали е подходящ за устни.

Общи условия

Активация на акаунт