Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 495
  • 755
  •   2
Отговори
# 450
Дани , съжалявам, че така се е получило, но е хубаво, че сте спрели навреме. Следващият път нещата ще се получат и ще ни се похвалиш с хубави новини! Прегръдки ! ❤

# 451
Момичета, благодаря ви за подкрепата.

# 452
Привет от мен. Днес се снабдих със списъка с изследвания от Чукова. Ще трябва да направим малка част от тях, защото другите ги имаме. Питането ми е може ли в друга лаборатория, защото цените са по-ниски. Незнам дали ще ги приемат. Ние не сме по фонда, ако това също има значение.

# 453
Аз съм пускала изследвания в други лаборатории и са ми ги признавали.А генетични и имунулогични при тях.

# 454
Благодаря ще ги направя в друга лаборатория.

# 455
Здравейте, дами. От днес започваме нов опит. Изненадана съм, че Ставрев каза преди стимулацията с инжекции да започна от днес /2-ри ден от МЦ/ да пия Фемара, 2х1 таблетка за пет дни.
Има ли някоя от вас, която е пила Фемара?
Моля да споделите мнение.

# 456
Дани ти по Фонда ли си? Тази Фемара сама ли си я купуваш?

# 457
Минев искаше да пия Фемара през ноември, обаче за моите дни в които трябваше да съм на преглед - той отсъстваше и аз не а пих.  С тази ендометриоза ме беше страх да не изгърмя резерва преди инвитрото.

# 458
Моята стимулация беше в началото с Фемара, а после имах 2-3 дни инджекции.Аз бях по фонда, но Фемарата си беше за моя сметка.

# 459
Дани ти по Фонда ли си? Тази Фемара сама ли си я купуваш?

По фонда съм. Да, току що си я купих от аптека Марешки - 30 таблетки за 48 лв.

# 460
А защо не поиска само 1 блистер? Аз така купувах преди време, но тогава пък цената беше доста по-висока.10 таблетки бяха 30лв.

# 461
И аз пих Фемара 2х1 за 5 дни, от фоликулите и Я от нея родих синът си.

# 462
И аз и двата пъти бях бременна след приема на Фемара.

# 463
А защо трябва ние да си купим Фемара, не би ли трябвало да я дават в ин витрото долу?

# 464
Ева, аз не мога да отговоря на този въпрос, попитай лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт