Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 493
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Краси, аз само се зачудих. Нямам изписани медикаменти към момента.

# 466
Момичета, може ли да си пуснем изследвания в друга лаборатория, или държат да е при тях?

# 467
Може в друга, на мен са ми казвали, че не е проблем.

# 468
В други лаборатории е с около 5-10лв по-евтино дори на показател, така че си заслужава.

# 469
Напълно съм съгласна, но много често след преглед лекарят казва, че е назначил изследвания и да слезеш в манипулационна. Съответно ги вписва в системата и ти казва, че долу ще ти дадат разяснения.

# 470
Да, точно така. Схемата е да се прави всичко в Селена. И аз съм в същото положение. Не казват кога какво трябва да се изследва, защото като ми дойде времето, трябва да се посети лабораторията. Аз само кр. група, токсоплазмоза и още едно изследване на двамата от общия списък ще направя другаде, както и инсулинова резистентност по мое усмотрение.

# 471
Да се допълня - хорманите на 2-3 ден от МЦ, които са за старт на стимулация също се пускат в Селена.Въз основа на тях доктора преценя дозите на медикаментите и дали въобще да се стартира.А ако са в друга лаборатория ще станат след 3-4 - 8 часа и комуникацията с лекуващия доктор става сложна и безсмислена.

# 472
Краси, мисля, че и МБ държат да е при тях. За цитонамазката не знам.

# 473
Да, за МБ бях забравила, нали съм на възраст и забравям нящои неща 😂.Цитонамазка мисля, че може и от другаде.

# 474
  • Pazardjik
За серологичните изследвания си взимате направление от ЛЛ , той ви дава и за АГ ,а АГ ви дава направлевие за хормоните , цитонамазка и секрет.

# 475
За серологичните изследвания си взимате направление от ЛЛ , той ви дава и за АГ ,а АГ ви дава направлевие за хормоните , цитонамазка и секрет.

Тоест с направление от ЛЛ няма да заплащаме серологията в Селена ли ? (към 100/20 лв за жената и към 100 за.мъжа) или много искам.😃

От 1 час тормозя Жана и Ема във връзка с това натоварване с глюкоза в клиниката.
Моля ако някой го е правил там да сподели цени. Говорих с регистратура преди малко , но те не знаят цената 😉

# 476
Не знаят другият път Wink
Направи се на луда и звънни утре пак питай, или по-късно следобеда.

# 477
"При колегите ,на място в лабораторията "
Еее, ако не ми устройва , да се разходя до там ей така Simple Smile

# 478
Трябваше да им кажеш, че си от Каспичан и няма как да дойдеш до лабораторията само за да разбереш цената Grinning

# 479
Нали има друга тема на Селена , дали някой от там няма да знае 🤔 или основно раждане се коментира

Общи условия

Активация на акаунт