Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 490
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Коментират се неща като цяло за клиниката, нищо не пречи да питаш и там.

# 481
Включвам се с горещи новини за изследването инсулинова резистентност. Днес го направих в Бодимед. Цената е 58 лв. но си взех направление от личната лекарка за захарен профил, та затова е толкова. Ако е без направляние за захарен профил е към 80 лв. Купува е глюкоза 75 гр от аптеката за 0.80 лв.Резултатите вече са готови, но за съжаление имам отклонения. Сега ще ходя на ендокринолог.И като съм започнала с мрънкането амх ми е 1.56 ужас..... Това е от мен. Незнам дали с този резултат мога да кандидатствам за ЦАР.

# 482
Мисля, че можеш да кандидатстваш, не се притеснявай.
Ливче, а не може ли да те свържат с лабораторията и да питаш тях направо?

# 483
Краси , не знам ...нищо не ми предложиха ,единствено на място 😏 Малко се ядосах , да си призная .

Мира, сега за фонда искат минимум 1 Simple Smile Ще те одобрят. 🍀
Аз съм около Пловдив в момента, обаче късно се сетих да правя днес изследвания.  Разбрах, че утре има само една работеща лаборатория. 🙄Разбрах също,че в Селена не било Ок да се прави 🙄(забравяли за теб ) И се чудя да гладувам ли утре сутрин и  все пак да пробвам в клиниката .

roza7111 , никога не съм знаела , че в Селена мога да отида с направление за АГ. След прегледа ,долу на касата Simple Smile Никога и не съм и искала направление, дори като се замисля нищо не съм и искала освен за една кръвна картина и урина 🤔.

# 484
Ливче, утре е неделя, та може да няма много навалица в инвитрото и да не те забравят, а всичко да си е точно Simple Smile

С направление може да се ходи само при Ставрев младши и Петрова, но те са по-скоро предпочитани за проследяване на бременности и за профилактични прегледи, не са репродуктивни специалисти.

Колкото до направлението за серология, на мен лично не ми се вярва да се дава направление от ЛЛ, ама пък знае ли човек, може и да дават. Аз си плащах всичко.

# 485
Жана, спомняш ли си като ти дадат картонче с парола за проверка на резултат какво се вижда? При мен изписва с червено: няма намерен резултат. Това нормално ли е? Т.е. тук не е като в системите на други лаборатории - да виждаш какво си пуснал и после да нанесат резултат. Тук седи празно.
Също така някой знае ли АМХ и НК клетки за колко време излизат?

# 486
Ема, не ми е изписвало, че няма намерен резултат. От кога е изследването ? Много странно.
По принцип имам спомен, че след въвеждането на потр. име и паролата излизат две иконки и аз цъках на едната (май на дясната, ама не съм сигурна) и се показваха готовите резултати.
Иначе вариант е да звъннеш на регистратура утре, да си кажеш имейла и да ти ги изпратят.

# 487
Благодаря! Аз не бях сигурна какво излиза, тъй като ползвам за първи път тази опция. Ще им се обадя в понеделник, поне АМХ би трябвало да е готово - от четвъртък.

# 488
Ема  ,   АМХ излиза същия ден следобяда - пускала съм няколко пъти, за НК клетките беше около седмица. Относно проверката на резултати онлайн   - и на мен ми се е случвало да не мога да ги видя, звъниш на регистратура и ги молиш да ти ги пратят на емайл, момичетата веднага до 5 мин ги пращат .

# 489
Клео, благодаря, че се включи. Още в понеделник (или утре) ще се обадя. Аз се заблудих, че не са готови щом така пише.

# 490
  • Pazardjik
Краси , не знам ...нищо не ми предложиха ,единствено на място 😏 Малко се ядосах , да си призная .

Мира, сега за фонда искат минимум 1 Simple Smile Ще те одобрят. 🍀
Аз съм около Пловдив в момента, обаче късно се сетих да правя днес изследвания.  Разбрах, че утре има само една работеща лаборатория. 🙄Разбрах също,че в Селена не било Ок да се прави 🙄(забравяли за теб ) И се чудя да гладувам ли утре сутрин и  все пак да пробвам в клиниката .

roza7111 , никога не съм знаела , че в Селена мога да отида с направление за АГ. След прегледа ,долу на касата Simple Smile Никога и не съм и искала направление, дори като се замисля нищо не съм и искала освен за една кръвна картина и урина 🤔.

Направлението за АГ не го ползвам в Селена , а отивам при не репродуктивен АГ и той ми дава дава направление за хормони , секрет и цитонамазка . Тези направления ползвам в Селена

# 491
Привет,момичета! Аз бях на преглед тази седмица и се оказа,че вече всичко се е изчистило от мен,Слава Богу. Сега ще си чакам само м.ц-то ,но Ставрев ми каза,че можело да го чакам до 60дни. На тези,които са ги чистели с вакуум, кога горе долу ви дойде м.цикъл?
Понеже ми остана опаковка с дуфастон и 6 инжекции с фраксипарин бих желала да ми пише някое момиче,ако има нужда и от двете,за да й ги изпратя за нейна сметка по Еконт.
Късмет на всички-чакаме новини за успешни пункции, трансфери и бебенца!😊

# 492
Русалиа, дано по -скоро се яви Ц и да започнете с новите планове. 🍀

# 493
Привет дами.
При ниско АМХ (1,09),какъв е шанса за успех!

# 494
Русалия, на мен след абразиото ми дайде след 40-45 дни.
Вифо, винаги има шанс, а и при теб не е кой знае колко ниско АМХ.

Общи условия

Активация на акаунт