Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 459
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Днес правих изследвания на втория ден от МЦ на хормони, но прогестерона ми е 2.1 и е над горната граница. Утре отново ще го изследваме, но се притесних и май няма да има стимулация.... Някой да е имал проблем с висок прогестерон и какво се прави в този случай?

# 571
И при мен прогестерона беше завишен изписаха ми регулон и на следващият цикъл беше в норма успех

# 572
Благодаря ти, вероятно и при мен ще е нещо подобно. Утре ще стане ясно. Значи по-добре да очаквам стимулация април.

# 573
Понякога прогестерона пада на 3 ден, за това препоръчват да се изследва и тогава.

# 574
Ще се надявам утре да падне, защото с противозачатъчни при мен не може.

# 575
Мира, чакаме да кажеш , че стартираш 🍀
Колко трябва е ? 🤔

# 576
Трябва да е 1.5 най- много. Благодаря ти, Live_love ще пиша утре.

# 577
Има ли новини ?
За колко време са готови ?

# 578
Прогестерона падна днес, но минавам на противозачатъчни за 21 дни заради задържан фоликул. По принцип щом на втория ден е висок док ми каза, че има причина, независимо че днес е ок. Е задържан фоликул.

# 579
Момичета, къде изчезна crowned? Повече от месец не е писала в темата.

# 580
Момичета, къде изчезна crowned? Повече от месец не е писала в темата.

Мисля, че пише във фейс групата.Има и други липсващи Sad.

# 581
Има ли фейс група?  Simple Smile

# 582
Да, но е скрита и не мога да я намеря, трябва някой да ни добави.

# 583
Мира, вчера не го ли видяха тоя Ф? Много чудна работа 🤔

Има фейс група 😉 но е тайна ....Само член на групата може да добавя ако знае фейса на този който желае да се присъедини.
Почти не се пише там ....както тук Simple Smile

# 584
  • pLOVEdiv
момичета, ще ви напомня, без да искам да се заяждам, че групата във фейса беше направена тайна по ваше желание, а не с цел да се ограничат членовете. Имаше доста обемна и ненужна, според мен, дискусия по въпроса, която е на първите страници от темата. Ако някой има желание да се присъедини, може да ми пише на лично и ще го добавя с удоволствие.
Що се отнася до мен, много благодаря, че ми мислите, аз също ви следя и стискам палци за всички от вас. Добре съм и аз и близнаците. Решението ми да спра да пиша толкова активно, беше продиктувано от това, че доста се обидих от някои изказвания. Искам да ви уверя, че никога не съм имала за цел да накарам някой да се почувства глупав, да се самоизтъквам с това, че при мен са не получили нещата, а при други -не и други подобни неща, които ми бяха казани. Просто ми се стори, че съм неразбрана и затова реших да разредя писането. Безкрайно съм благодарна на всички , защото без вас едва ли щях да мина през това, чисто психически. Винаги съм получавала подкрепа е съвети и наистина целта ми беше да отвърна със същото. Силно ви прегръщам Hug 

Общи условия

Активация на акаунт