Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 086
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Нищо, така ще си изкараш празниците спокойно...и от януари с нови сили. Нека 2018 е успешна за всички ни!  Heart Eyes

# 61
Деси, не го мисли,а се зареди само с положителни коледни и новогодишни емоции! Всичко е,за да постигнете така желания резултат! 🍀
Crownd, 2чки слънчица ще са ви късметчетата! Пожелавам ти от сега нататък да ти е леко и безпроблемно!
Невир и на теб ти пожелавам успешно начало на новата 2018г!!!
Мегиш, тази снежинка ще е вашето късметче!❤ Зареди батериите с най-положителни емоции, а докторът и Господ си знаят работата догодина 😉🍀❄
Клео, чудесно е,че нямаш вече стария дискомфорт! Супер,че и тм ще дойде при теб,а по Коледа ще очакваме прекрасната новина!😊
Момичета, благодаря ви за стиснатите палчета.При мен нищо ново.Чакам си другия преглед в петък, нямам никакви усещания в момента. Усмихнат ден от мен!🌹❄🌞

# 62
  • pLOVEdiv
Клео, беб,ти след няколко дни може да пробваш с писклив тест и да изненадаш тм. Придърпването и болките са симптом на имплантацията и затихващ към 7ми ден, защото тогава приключва някъде. Мисли положително, а ние стискаме палци.
Русалия, докладвай след прегледа в петък, дано всичко да е наред и да се развиват снежинките.
Невир, с една карма сме, дано това ни е бива последна вливка и на двете хихи
Мегиш, ако ти дойде около Коледа,
Трансфера ще ти се пада в работно време след празниците, така че няма да го отложат, освен ако няма сериозна причина. 

# 63
Cleopatra, ако си бременна в четвъртък уринарния ще покаже.

# 64
crowned браво, двечки не е лоша бройка. Може би за добро е отпаднало третото. Важното е сега да сте добре и всичко да е наред. Може би кървенето ти е било от третото.
Невир аз също имах няколко вливки на интралипид + една октагама заради завишени нк клетки. Мисля, че последната беше около 12-13 г.с.
Клео хайде не остана много до теста, но и аз мисля, че тези симптоми са от положителен резултат. А какъв по - хубав подарък за мъжа ти от този.
На момичетата, които остават за януари успех. Ставрев залага на сигурно, а не просто ей така да пробва пък каквото стане. А и нова година, нов късмет.
Клео радвам се, че вече си много по - добре.
Ако съм пропуснала някой моля да ме извини, но напоследък съм доста расеяна.
Прегръдки на всички!

# 65
Момичета излезнали са ми само тези изследвания от имунологичните..но това последното малко ме притеснява 🤔

# 66
Искре, какви са тези двете, последните, какво показват?

# 67
TSH-1.51реф.граница 0.34-5.60
Анти ТРО -0.50 реф.граница 0.25-9.0
Анти ТG - 0.00 реф. Граница 0.04-4.00ето това последното ме.притеснява..(извинявам се ,ако не се вижда,но така го снимах и направо го качих затова и трите ги пиша ...)

# 68
Последните две са т.нар. ТАТ и МАТ. Искра, консултирай се с ендокринолог. По-лошо е когато са завишени, не мисля че при теб има проблем.

# 69
  • pLOVEdiv
Това е ТАТ,  от хормоналната диагностика. Не е хормон, а по-скоро антитела. Доколкото видях плашещи са високите стойности, но нула си е странно наистина. Когато на мен ми поставиха диагноза ми обясниха, че ендокринните състояния, дори тези, които попринцип са свързани с високи нива, често започват с ниски! При мен стойността на тсх беше 0.0001 , а два дни по-късно 37.6! Пиши ми да ти дам координати на моя ендокринолог - продължавам да твърдя, не е той-добрия!

# 70
Мале,малее знам,че трябва да имам проблем след толкова опита...дано да са тук в имунологичните,а не в генетичните 😣 момичето ,което ми взе кръв ми каза 7 дни, а аз звъня всеки ден на регистратурата и те ми казвам от 10 до 14 дни...представям си цитогенетичните,колко ще ги чакам (защото тя ми каза 20 дни) ужас..нямам търпение да излезнат и да има проблем само в имунологичните, а не в цитогенетичните,защото там няма спасение😢

# 71
Аз бих пуснала контрола на този ТАТ в Бодимед, но аз често сверявам резултати когато имам съмнения. Случвало се е да пускам 2 МБ в различни лаборатории и да получа различен резултат.

# 72
Искра, ще трябва да имаш търпение. Моите НК-клетки още не са излезнали, пуснах ги на 29.11. А за резултатите от цитогенетичните чаках месец и половина.

# 73
Iskre, ако греша някой да ме поправи, но това не са имунологични изследваня, а хормони на щитовидната жлеза и антитела към тях.  Това е ТАТ, аз мисля че е добре,защото и моят беше 0 и Ставрев каза, че са добре и няма нужда от консултация с ендокринолог. След това като се зачетох открих, че в повечето лабораторий референтната стойност на ТАТ започва от 0.

# 74
Iskra и моята стойност на ТАТ е 0,01 и на консултацията ендокринологът каза, че е нормална стойност! Относно времето за чакане на резултати- НК клетките ми излязоха за около месец, а цитогенетиката за повече от месец!

Общи условия

Активация на акаунт