Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 128
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Клео в тази цена от 350 за имунологични включена ли е тромбофлибия?

# 76
  • pLOVEdiv
Не съм Клео, но - да Simple Smile

# 77
Ще направя една консултация януари само да излезнат всички изследвания Hug Благодаря  ви!!!

# 78
Кроу вие как сте 🤗 Надявам се децата да са се кротнали , че мама да изкара една спокойна Коледа и една лека Б до финалааа 🍀

# 79
  • pLOVEdiv
Blush да чукна на дърво, но кървенето май спря най-после! Дано да беше това! Не знам другите момичета как са се чувствали по това време на бременността, но аз съм като пребита 24/7 , всеки пет крачки ме задъхват и много спя Joy Hug Kissing Heart мерси за пожеланията, да ти се връщат двойно Kissing Heart

# 80
crowned радвам се да прочета, че сте добре и тримата. Дано така да сте до края.
И аз бях като теб в тези седмици, а сега е още по - зле. Живеем на 2 етаж и стълбите вече ги изкачвам на почивки, бебка вече натежава/ около 1, 500 кг е/. Но още малко ще потърпя като знам, че скоро ще гушкам нашето ангелче.
Другите момичета как сте?

# 81
Миленка, дръж се, време не остана😊 Нормално е да ти понатежава вече,а тепърва ще става и по-тежичко. Помня,че на мен ми натежа най-вече ,когато влязох в 8ми месец.
Краунд, пу пу пу! Дано всичко вече се е нормализирало при вас!
Знам, че е коментирано,но и все пак да ви попитам след +теста какво ви е мнението за 1кафе на ден. В моя случай е даже капучино или и по-разредено. Предният път си пийвах по 1о, а сега въпросите пак наново ме вълнуват. Ще попитам и док.

# 82
През цялата бременност си пиех всяка сутрин по една чаша мляко с лъжичка нескафе.
Не виждам никакъв проблем за кафето, но само едно на ден. Simple Smile

# 83
  • pLOVEdiv
аз пия по едно хубаво еспресо с мляко, голям фен съм на кафето и не мога да се откажа. На много места четох , че до две кафета дневно няма проблем. Всичко според мен зависи и до колко пиеш попринцип - аз пиех по 3-4 и получавам главоболие ако не пия поне едно хубаво кафе.

# 84
Според мен по едно кафе си е ок.Аз не можех да пия, че още повече ми се гадеше ...

# 85
Момичета, днес бях на док.Ставрев и той каза,че едното бебче се развива добре,вижда се и вече е образувало жълто тяло.Уви 2то не се развивало,даже "започнало да пада надолу" и май нямало да се развие. Док ми каза цитирам"за мен това е възможно най-добрия вариант и за теб,и за бебчето". Ще видим на следващия преглед вече със сигурност,а и ще чуем сърчице .На 4ти януари съм на преглед. Та така от мен,момичета.Дано всичко се развива добре поне с едното бебче! Как сте вие?

# 86
  • pLOVEdiv
Русалия, наистина ще ти е доста по-лесно с едноплодна бременност. Предполагам, че все пак ти е криво и съжалявам за другото. Hug стискам палци всичко да е наред Kissing Heart

# 87
Русалия съжалявам за едното ембрионче. Но важното е, че с другото всичко е ок.

# 88
Русалия, на мен Минев ми каза абсолютно същото, когато едното ембрионче ми отпадна.
Стана ми много гадно, но пък все пак важното е, че всичко с другото е наред. Дано всичко е както трябва оттук нататък и на следващия преглед да чуете най-хубавия звук 💗

# 89
Русалия, и от мен имаш стиснати палци за следващият преглед, дано всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт