Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 456
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
crowned, както и предполагах - аз явно съм те засегнала онзи път с коментара си за маникюрите. Ако е така - извинявам се. Просто отбелязах, че това е толкова елементарно, че няма нужда да се напомня такава подробност.
Наистина мисля, че е хубаво и полезно да пишат всички, които спряха да го правят.
Така че аз още веднъж се извинявам ако съм засегнала някой. Няма да се повтори.

# 586
  • pLOVEdiv
Не е само това, Жани, на теб конкретно знаеш, че не бих могла да се сърдя никога, стана ми криво, но сръдня -не!. Получих адски неприятни нападки и коментари от съвсем други хора с изказвания, които ми станаха адски обидни и неприятни. В комбинация с напрежението покрай непрестанните ми престои в болницата, ми дойде в повече. Знам, че чувството ми за хумор понякога не се разбира от всички, както и,че в писмен вид няма как да предадеш емоцията и интонацията, за да разберат останалите какво аджеба искаш да кажеш, но не предполагах, че някой може да изтълкува думите ми като самохвалство и фукане! Не е тук мястото да продължавам да разпъвам локуми по въпроса, просто искам апелирам към малко такт, защото понякога хората в момент на афект, казват неща, които обиждат много.

# 587
Казвала съм ти, че няколко пъти съм получавала ЛС с груби и грозни изказвания. Много ми ставаше тъпо. Нали имаше и едно Лимонче, което се заяждаше с мен, предполагам помниш. Един съвет - игнор. Пишеш си когато, където и каквото ти е кеф, защото това е форум и е общодостъпен.
А лоши, завистливи и гадни хора има много и винаги ще има.
Ми да се спасят пък, никой от успелите не им е виновен. Всеки ще успее рано или късно, въпрос на време е. Но не трябва с лошото към успелите преди другите.

# 588
  • pLOVEdiv
На мен не ми стана толкова тъпо от думите, колкото от факта, че доста хора явно не ме разбират. Винаги съм целяла да помогна ако мога, както вие помогнахте на мен, когато имах нужда! Искам да се извиня ако някой се е почувствал обиден от мое изказване, никога не съм целяла това! 

# 589
  • Пловдив
Момичета и аз не съм активна,искам само да споделя ,че вече съм в 9-ти месец,стегнаЛа съм багажа и съм на ,,нисък старт" ...Благодаря за съветите и подкрепата.Стискайте  палци.

# 590
zauberinen, толкова се радвам, че писа. Simple Smile
Желая ти леко раждане, спокойствие и най-сладкото бебенце накрая !
Чакаме те с хубави новини съвсем скоро Heart

# 591
  • София
Crowned, разбирам те. Веднъж не направих коментар, но сега ще си го кажа. Радвам се от цялото си сърце за всяка от вас, която е успяла в това начинание. Радвайте се и се наслаждавайте на всеки миг от това си преживяване. И фукайте се! Това е една много трудно извоювана победа, с която ама съвсем основателно може да си се гордеете. Аз пак ще ви се радвам. Това, че един не успява, а при друг чудото се е случило не зависи от останалите тук във форума. Никой не е виновен за нечий неуспех. Тук винаги сме се подкрепяли и сме си помагали. Както в миговете на огромна радост, така и в обратните случаи. И точно това винаги е било хубавото - че има разбиране и подкрепа. А ти определено мога да кажа винаги си била човек, който винаги свободно е споделял всичко, през което е минал с идеята да е полезен и човек със завиден дух. Така че още веднъж да ти го кажа на висок глас - ФУКАЙ СЕ. Има защо, а и си си го заслужила. Hug

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 21:54 от Mapiap

# 592
Момичета аз не пиша, защото няма нищо ново покрай мен, а за неща, които не съм наясно не обичам да давам мнение. Ние още сме си 2 в 1. Не и се излиза на бебка и това. Тези дни по 1-2 часа на разходки ходя, стълби качвам и нищо. Тук в Германия чакат бебка сама да реши да излиза. В деня на термина съм на преглед и ще видя какво ще каже АГ.
Мисля ви и ви следя всички и се радвам заедно с вас на успехите ви. А на тези, който в момента не са успели и те скоро ще успеят, просто трябва търпение.
Прегръщам ви!

# 593
  • София
Тъй като снощи останах доста възмутена от това как са се развили някои обстоятелства тук, ще си позволя за последно да изразя мнение и спирам по тази тема. Според мен, а надявам се и не само според мен, е неприемливо да се нападат неоснователно, необмислено и доста екзалтирано понякога дадени членове на нашата групичка. Най-вече като основание за подобни нападки да се използва обстоятелството кой е успял и кой не. Заради подобни неща в момента аз като член на тази общност се лишавам от присъствието и помощта и подкрепата на ценен и стойностен човек, който уважавам заради борбеността, високия дух и изключително присъствие. Човек, който ме разпозна до себе си в деня на трансфера ми и после доста време поддържахме комуникация. В този момент този човек беше лъч светлина и необходимата доза подкрепа, спокойствие и ведрост, които ми бяха нужни, за да се отпусна. Зареди ме с настроение и се чувствах прекрасно в този важен за мен момент. И нито веднъж не спомена за своята бременност. Беше страхотно - едновременно не се познаваме и в същото време сме като приятели от детинство. Тъй като мисля си спомням за един от хората, от които дойде тази провокация, ще си позволя да призова тези, които са решили да са в позицията на само четящи (защото са знаели, че няма да се впишат, или по други техни си причини) и по този начин да се ползват от споделеното в темата или да останат само четящи или в редките случаи, когато решат да се включат да бъдат незлобни, по-въздържани и като всички останали да бъдат полезни с опита и позицията си.
И тъй като всички бременни момичета тук в темата се опитват максимално дискретно да споменават своята бременност, за да не засегнат нас останалите, които все още не сме сбъднали мечтата си ще ги призова (това имах предвид и в предния си пост - просто призив) да си се гордеят с тази трудно извоювана победа и да си се фукат свободно и без притеснения. Дай боже всички ни такава възможност!
Тук обсъждаме доста интимни и съкровени подробности за себе си и живота си, в повечето случаи сме повлияни от изключителни емоции. Нека проявяваме повече разбиране и търпимост.
Прошки минаха, но момента назря малко по късно, така че нека всички си простим изтърваните думички и винаги да имаме предвид, че писането тук не предава емоцията, интонацията и изражението на пишещия и понякога това може да даде малко по-различен смисъл.
Извинете ме за дългия пост, както и ако без да искам съм засегнала някого. Просто не искам да се лишавам от нечие присъствие защото при всички ни нещата се случват по различен начин.

# 594
Здравейте, заради вчерашната дискусия трябва да помислим как ще е най-добре.ФБ групата е тайна, поради желанието на някои членово.Няма как да се намери, единствено член на групата може да добави, но това може да стане само,ако те са приятели в ФБ.Също така не всеки иска да се сприятелява там с непознати. За това трябва да помислим, как ще е най-удобно за всички.
Един от начините да се смени името на групата и тя да е открита за присъединяване(но уточнявам това, което се пише вътре се вижда само от членовете и) , но тогава ще започнат да се присъединяват и други хора. Другият начин е ако някои знае, как може да се скрият членовете ще го помоля да сподели.

# 595
Аз предложих да е ТАЙНА , ако решите направете я видима , но задължително админ да проверява и добавя нов член  Simple Smile

Обаче админа няма как да знае всички по  никовете им тук ....Може някой от любопитство да се натресе там Simple Smile

# 596
  • pLOVEdiv
Ливче, то и тук може да се натресе някой, застраховка няма от това Simple Smile

# 597
crowned, радвам се че сте добре😚😚😚, липсваше ми

# 598
  • pLOVEdiv
Момичета, решението, ако наистина ви притеснява, а искате да присъствате и на двете места, е да си направите втори профил с псевдоним... засега предлагам да отворим групата, за да може хора, които имат желание да не се ангажират и да молят за добавяне...
Mapiap, много ти благодаря за подкрепата и искам да си сигурна, че аз те чувствам по същия начин Heart Знаеш, че мисля, че ако има някой, който да заслужава скоро да се фука, това си ти! Зад теб съм, момиче Heart
Миленка, ще очакваме с трепет и ти скоро да се похвалиш, а до тогава ви пожелавам да сте здравички хихи ти естевтвено ли си решила да раждаш засега?  Simple Smile
zauberinen , поста ти ми докара страхотна усмивка, радвам се, че сте добре и чакаме събитието....
Малеее, момичета скоро ще имаме много добри новини, това трябва да е повод за всички, които не са успели по един или друг начин, да повярват и да се надъхат... вярвам , че нещата се случват в точния момент и този момент ще дойде за всички Simple Smile
Красииии, Heart Heart Heart до къде я докарахте с вашата работа?

# 599
Амиии нашата работа е " Одобрена" от фонда.Ноооо нещо взех да давам назад и незнам какво ще се случи....имам си някои колебания

Общи условия

Активация на акаунт