Новогодишна игра на BG-Mamma

• 252 995
  • 9 767
  •   1
Отговори
# 9 435
  • ту тук, ту там
Ахааа. Ама миналата година пък си пишеше май в условията още, че на ден може по веднъж само, имам такива спомени бегли някакви.
Божке, не мога да повярвам какви работи ме вълнуват! (Пляс по челото)!
Ама пък преди две години ми позна първият ми късмет, сбъдна ми се! Дано и тази така! 😁

# 9 436
  • София
Elleni, можеше да се изтеглят и повече късмети, но само първият се броеше за играта.
Поне 3-4 пъти ми се падна бебе (аз имам вече две и повече не искам, а и за внуци ми е много рано), та си теглих нови късметчета, за да избягам от бебетата.

# 9 437
Пробвала съм да тегля и с излизане от темата и се теглеха нови късмети, но за играта важи само една регистрация на ден, колкото и да теглиш.

# 9 438
Ох, и на мен много бебета ми се падаха, пък въобще не мисля за трето. За внъци ми е съвсем рано. Ще видим какво ще ми донесе Новата година.

# 9 439
Аз малко черна нотка да вкарам - утрепаха се да ми се падат бебета, ама в четвъртък отивам за абразио  Crazy Иначе парите от миналата година се сбъднаха. Донякъде!

# 9 440
  • Бургас
Аз си теглих по много късмети на ден.Когато натиснеш"Изтегли" на първата страница,се отваряше късмета от предишното теглене за деня.Но под късмета имаше още едно бутонче"Изтегли" и когато го натиснеш,излизаше нов късмет.
В правилата пише,че колкото и късмети да теглиш за деня, регистрира се само едно участие за деня.Аз си теглих,защото ми беше забавно.

# 9 441
  • SF
Аз пък не помня какво изтеглих!
Да не говорим за миналата година Simple Smile))

# 9 442
Първото късметче, което ми се падна тази година е моя дългогодишна мечта. Толкова му се зарадвах, направих му един Screenshot и го оставих да се сбъдва.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 12:01 от Sonnenlicht

# 9 443
На мен първият късмет ми беше нещо с учението свързан.Все си мисля, че достатъчно съм се изучила, ам, на, късмет.Сега се замислих, че може пък и детето да вземе да се разучи, да ме изненада.

# 9 444
  • 1st floor
Аз пък миналата година печелех във всичко, в което участвах и нон стоп получавах пратки в работата. Тази година ме е налегнала къръщина.  Mr. Green Дано януари вече да съм излезнала от нея. hahaha Иначе и на мен късметите ми бяха забавни и сега ми липсват.  Mr. Green

Sonnenlicht, много сладко! Дано се сбъдне късметчето ти! Hug

# 9 445
  • Испания
От стр. 1:

Цитат
Всеки има право да тегли неограничен брой късмети през периода на играта.
В томболата за награди се включват само имената/прякорите на регистрирани и логнати в BG-Mamma потребители.
Тегленето на късмети всеки ден повишава шансовете за спечелване на награда от томболата.
Всеки участник може да участва в играта само с един потребителски профил.

Можеха да се теглят многократно късмети в един ден и всички участват в томболата, не само един.

# 9 446
  • София
В правилата на играта пишеше, че се участва само с един късмет на ден, но може да се теглят неограничен брой.
3.2. Всеки потребител има право да тегли неограничен брой късмети през периода на играта, като тегленето на късмети всеки ден повишава шансовете за спечелване на награда от томболата (за един календарен ден се осъществява един запис в списъка за томболата, независимо от броя късмети, изтеглени през този ден)
Хубаво е да се четат правилата на игрите, а не само началните страници.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 08:59 от CruellaDeVil

# 9 447
  • у нас
То за това има толкова много страници тази игра.

# 9 448
Ние у дома теглихме бая късмети ежедневно. Първо аз започвах  с поне 2-3, след това детето искаше да си тегли по няколко, после и мъжът ми. Ама пък много хубави бяха, много се забавлявахме и се надяваме да ни се сбъднат всички Laughing

# 9 449
  • Бургас
То аз нали все съм недоразбрала,едва тази година видях,че се организира новогодишна игра в бг мама.
Късметите бяха прекрасни,много добре бяха измислени и оформени.
Хайде,не остана,още пет дни и ще видим дали печелим.

Общи условия

Активация на акаунт