Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 165
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • София
МИЛИ ВОЕННИ МОМИЧЕТА, ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2018 ГОДИНА! НЕКА ДА Е МИРНА И ЗДРАВА, ДА Е ПЛОДОРОДНА И БОГАТА! НАЗДРАВЕ!

Хайде момичета, съберете се около баницата. Сложила съм късмети за вас и за семействата ви. Да имаме през Новата година здраве, късмет, успехи, обич и спокойни дни.

Някой казал ли ви е, че ви обича? ОБИЧАМ ВИ, МИЛИЧКИ!

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 00:11 от Flo 51

# 121

Бъдете здрави вие и всички близки около вас! ❤😍😘

# 122
Честита Нова Година, момичета! Да ви е много успешна и щастлива!

Честит имен ден на празнуващите!

Фло, разцепила си секундите - честитила си ни в 0:00 😂

# 123
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Да сме здрави, за да се радваме на всичко хубаво, което предстои!
Да сме силни, за да преодоляваме трудностите!
Да сме по-добри и истински щастливи!
Да е спорна и благодатна за всички нас!

# 124
Весела и щастлива 2018 година! Да сме здрави и силни, за да приемаме предизвикателствата, да сме мъдри в избора на делата си, да са от радост сълзите ни и да са с любов и обич пълни душите ни!  
За много години!

# 125
  • София
Привет военни красавици!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КРАСИВОТО НИ ЛУННО ЦВЕТЕ! МИЛИЧКА, ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ПОСТИГНАТИ МЕЧТИ! НОСИ СИ ИМЕТО С ГОРДОСТ. ХУБАВ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ ВАСИЛОВДЕН! АКО ИМА И ДРУГИ ИМЕНЯЦИ, ДА СА ЗДРАВИ И ДА ПОЧЕРПЯТ  Simple Smile!

МИС Ю, СЕТИ БЕТИ, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, МИМИ, благодаря за хубавите пожелания. Дано всичко се сбъдне.

# 126
  • Пловдив
Момичета, весела Коледа и много щастлива 2018!
Винаги си намирайте причина, заради която да се усмихнете!
Всеки ден казвайте (и показвайте) на любимите си хора, че ги цените и обичате!
Всеки ден, прегръщайте децата си, ако са още при вас!

Доброволно се запътвам към ареста - това моето на нищо не прилича - не съм се вясвала от сумати време :засрам:
Получих картички Sparkling Heart и веднага, след като отварях плика, си закичвах елхата с още една красота Sparkling Heart Моите тази година са вдъхновени от Сети Simple Smile Като видях подобна една картичка още лятото и веднага за вас си помислих Simple Smile Задобрях много със скалпела, но пък съм доволна от резултата Simple Smile Надявам се - и вие :-*
Извинявам се на тези, на които съм затрила адресите и благодаря на всички, които ми ги пратиха пак!

Ние всички сме добре, но ще пиша с подробности като ви изчета Simple Smile
Липсвахте ми!

# 127
  • Пловдив
Честита Нова Година!  Да е здрава, мирна и успешна. Пожелавам на всички повече радостни мигове и по-малко грижи.
Как изкарахте празника? Ние си бяхме у дома. Само дзверът отсъстваше. Пуснах я да посреща Новата година у една приятелка. Държали са се прилично.  Брат ми дойде със снахата и малкия племенник. Голяма игра падна с котето. Накрая малкият /на 6/ каза, че това парти много го е изморило. Smile
И да я подхващаме тази 2018-та, както си му е редът. 8 градуса е при мен в офиса тази сутрин. Кати, как е при теб?
Започва голямата мъка по приключване на предната година. Да има как да са събудя и инвентаризации, отчети и подобни да са готови и преведени. Мечтииии.
Спорна работа на работещите, успех в учението на учещите. И от двете за тези, които хем работят, хем учат.

Лунно цвете, честит имен ден на патерица. Вчера не успях да се включа. Да си жива и здрава и все така усмихната.

Лек ден, спорна седмица, усмихнат месец и щастлива нова година!

# 128
Честит имен ден на СГГ и Шехина! Момичета, носете имената си със здраве!

Тук ли бяхте коментирали препарати против въшки? Че едно приятелче имало и да взема нещо превантивно, че моето момченце ще тръгва на ясла в понеделник. Някой сеща ли се, къде да търся или съм чела в друга тема?

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 12:01 от Seti Beti

# 129
  • София
Привет военни момичета.
И днес имаме именячки в нашето военно блокче. Хайде Мечо, раздай китките на момичетата.

На кои момичета ли?  newsm78

НА ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, НА СГГ и ШЕХИНА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ "ПОЛЗВАТ"
ИМЕТО С ГОРДОСТ И БЕЗ РЕКЛАМАЦИИ  Wink НАЗДРАВЕ КРАСАВИЦИ!

СЕТИ, по аптеките има избор. Едно време имаше само един Купрол и това беше.
ДУНДИ, запретвай ръкавите и подхващай, че тази мечта няма да ти се сбъдне-ти да спинкаш, а някой друг да свърши гадната работа  Mr. Green
МЪНИЧЕ, явявай се по-често, че иначе - три дни карцер и само на хляб и вода Wink

Отивам да пиша за Взаимоотношенията лекар - пациент Simple Smile

# 130
За много години !
Здрава, спокойна и хубава година!

Дунди, да спазим традицията и да си обменим градусите в началото на работната година.... Joy...При мен беше 14 градуса...Но така е с тази декемврийско-януарска пролет...Вероятно южното изложение е изиграло роля днес да не попадам баш в хладилника....

Сети, тук обсъждахме преди време въшките... Мисля че Sad_womаn (изчезна тя...чат пат я срещам покрай сериалите...)   беше дала линк за това https://apteka.framar.bg/30041391/%D1%85%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B8 … 120-%D0%BC%D0%BB-
Аз съм го ползвала, има ефект щом не е прихванал, но се появиха едни себорейни симптоми и спрях...макар че кожния лекар после ме убеди, че не се дължи на този препарат, но много майки пропищяха след употребата му със същите симптоми и аз така го нарочих...

Лунно цвете, постановката не беше нещо кой знае какво, бяхме я избрали заради датата, но все пак останахме доволни...."На живо от оня свят"...комедия, леко, забавно , кратко...много подходящо като край на годината...

На всички с повод за празнуване от последните дни-честито и наздраве!!!

# 131
Пак съм аз 👸
Мъниче, за картичките ли си се вдъхновила от мен? Я разкажи повече, че ми стана хем любопитно, хем поласкано!
За препаратите за въшки - ще потърся директно в аптеката, че трябва да е спрей някакъв. При миенето на косата със шампоан сигурно до първия етаж ни чуват писъците 😂😂😂 така че не искам да си го причинявам.

# 132
Сети, това е спрей , което съм дала...Мирише много приятно, но като че ли скалпа изсъхва и се лющи....Ама при нас така стана, ако искаш пробвай....Едната ми колежка пък няма оплаквания и то става въпрос за девойка с прилично дълга коса...

# 133
Честито и от мен на всички с повод от последните дни
За въшките аз можа с Виприн,от аптеката ми го препоръчаха
Фло ти се бориш с взаимоотношения,а аз с игрова култура.Ще се справим блестящо на изпитите
Спорна година на всички

# 134
  • Пловдив
Коледааааааа 🎄🎄🎄🎄
Нова Годинааааа 🎇🎆✨🎈🎉
Нека новата година ни донесе мнооого здраве, щастие, късмет, любов, пари, коли, жени, мъже, пътешествия, екскурзии, полет с балон, полет с дирижабъл, печалба от тотото, печалба от лотото и т.н. и т.н. 🎁🎁🎁🎁🎁🎁
Охх имам нужда от почивка, много се уморих последната седмица. Тенджера и храна не искам да видя поне 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт