Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 188
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Честита Нова Година мили момичета.Да сте много здрави, щастливи, обичани.Честит празник на всички празнуващи които съм пропуснала да сте здрави и щастливи.Включва ъм се късно,но сега се добрах до интернет.На 31 ви пазих на 01 релаксирах и за капак моя снковец тази вечер вдигна 38,5 температура.Утре ако ми остане време ще мина да ви видя.Гася, завивам и ви казвам лека нощ.

# 136
Добро утро!
Усмихнат и много щастлив ден!

Благодаря за пожеланията!

# 137
  • Пловдив
ееееей, голяма съм бяла птица и нямам предвид лебед... Пиша от 1 час и накрая без да искам си затворих прозореца Mask почвам от начало...

Джули, с теб определено си делим отговорността Simple Smile На 31 и аз пазих небето Simple Smile
Да са ти живи и здрави сладурите Kiss

Честито и на всички, които са имали поводи за празнуване!

Такааа, сега по спомен...

На Игнажден вкъщи дойде майка ми Simple Smile Годината ще е добра, надявам се Grinning
Дреб имаха тържество в училището точно на този ден - "Коледа с баба и дядо", та майка ми дойде, за да присъства - нямаше как да откаже на собственоръчно направената покана на внук си Grinning

За Бъдни вечер реших, че няма да ходим на гости в секи, а ще се съберем вкъщи - жената е на възраст и сметнах, че шетането ще й го спестя. Е, питката и зелевите сармички ги прави тя, но там не мога да я стигна Simple Smile
Събрахме се вечерта вкъщи, децата се налудуваха и така Simple Smile Сутринта още по тъмно се измъкна малкото таласъмче, за да провери елхата и бяхме събудени от радостни викове "Дидеееее! Дошъл е!" Laughing Последва бясно разопаковане на подаръците и от там - по ред в бабите Simple Smile
При нашите традиционно ни чакаха и сестра ми с племенника - лудницата беше пълна Simple Smile На 25 отбелязахме имения ми ден и сутринта на 26 се прибрахме вкъщи, защото мъжо трябваше да застъпи. Целият ден пък аз си прекарах в леглото с филми и пуканки Relaxed
Ей, как забравих да спомена и руската салата LaughingLaughingLaughing Тези дни я доядохме последната, че бах набъркала... един леген направо Stuck Out Tongue

2018 я посрещнах на работното място - няма начин - някой трябва и да пази!  Както се шегувахме дежурните тогава - спестихме си не малко пари от куверти Stuck Out Tongue Closed Eyes
И в тази връзка - бонусите даже не ги и усетихме... Къде отидоха така и не разбрах... Но пък си намерих полилей за кухнята Stuck Out Tongue Съвсем случайно в един магазин, в който бяхме влезли за съвсем друго, видях една зелена лампа - ами то на нея направо си пишеше, че е за моята кухня Laughing ...та мога да кажа, че от 2 бануса, се сдобихме с една лампа Laughing

Дунди, съвсем забравих за концерта... Тогава такава лудница беше, че спането ми за седмицата, ако има 20 часа - добре ще е...

За базара в училището правих меденки - за пръв път правих сладки Laughing Получиха се добре, даже първата доза свърши, преди да успея, да ги украся Grinning После правих допълнително още две дози Simple Smile
Скрит текст:
Меденките на базара свършили първо, въпреки, че бях приготвила 30 пакетчета Simple Smile Дидко обещал, че ще направя специално за класа, та тези дни ще запрятам ръкави Simple Smile Научих се и с фондан да работя, тъкмо си поръчах килограм бял и оцветители Simple Smile (не се наемам с правенето му - струва ми се сложно).

Посрещнахме и Дядо Коледа, който "долетя" със МиГ-29 Simple Smile Научил се е вече да го пилотира, та и Снежанка си водеше Simple Smile Малката остана много впечатлена от тоалета й Grinning

Фло, не съм се и съмнявала в успеха ти! Това ще е една от ниските ти оценки, сигурна съм! Страстта, с която си се хвърлила в начинанието е показателна Kiss
Да е живо и здраво гаджето ти, макар и на патерици да поздравявам... Все така в една посока да гледате и да се обичате!
Относно театъра - последно ходих на "Когато котката я няма" - комедийна постановка. Хареса ми, за разлика от прехвалената според мен "Жена ми се казва Борис".
Украсата вкъщи тази година е изцяло от хартия - разката ми се фамилията, докато направя всичките играчки за елхата, особено едни бастунчета... Но пък за сметка на това стана страхотна Simple Smile
Естествено, елхата я красят и получените картички през годините Sparkling Heart
Скрит текст:

За целият албум цък тук

Димитрова, спокойно и по-лежерно го давай! Няма да остане неграмотна Вики Kiss Малката сега се е запънала, че ще се учи да чете... Учим буквите в момента с нея... Инат голям е - решава, че дадена буква е някоя си и няма сила, която да е убеди, че не е права Grinning С Дидко ядове нямам, засега... дано и занапред да е така! Дне4с тсна преди алармата и с оргомно желание го заведохме към училището Simple Smile (за разлика от малката, която не беше много ентусиазирана, че ще ходи на градина)

Цветенце и при нас имало традиция, да се украсява класната стая. От училището минавали и оглеждали и за най-добре украсената стая имало награда Simple Smile Тази година нашият клас ядоха торта Simple Smile Бяха много щастливи, а родителите сме благодарни, че имахме възможността, да се включим в украсяването Simple Smile

Сети, невероятен е малкия чаровник! Жив и здрав да е!
Историята на картичките е, че съвсем случайно лятото мернах някъде подобна такава (надявам се вече всички да сте ги получили). Като видях котенцето и се сетих за теб Simple Smile Решението беше взето - тазгодишните ми картички трябваше да бъдат такива Simple Smile
След няколко несполучиливи опита (и малко кръв Laughing) най-накрая уцелих точния шаблон и ги направих Simple Smile
...един съвет от мен - не работете със скалпела недоспали Flushed Satisfied
Относно ситуацията на работното място - и аз съм на мнение, че когато губиш нещо, не знаеш всъщност какво печелиш!
Мен ме нямаше 5 години на работа (с изключение на 5-6 наряда в рамките на месец между двете раждания). Когато се върнах след второто майчинство, колектива беше почти изцяло различен - нов началник, нови колеги, нови групички... Чувствах се леко изолирана от колектива, но сега - 2 години по-късно определено твърдя, че ситуацията в момента ев в пъти по-добра от тази, която оставих тогава Simple Smile Намерих нови приятели, с които прекарване не малка част от извънработното си време заедно Simple Smile
По-новият компютър и по-големият монитор са нищо, в сравнение с това, което може би ти предстои! Пожелавам ти го от сърце!

Албенче като те чета - ми все едно аз съм го писала това Grinning Когато ме приеха в Търново (300 човека се борихме за 30 места), не се радвах така, както като видях, че Дидко е приет в градината, в която искахме Simple Smile Същото беше и сега с кандидатстването за училище - желаното не ни е по район, а при госпожата, при която исках да е, напливът беше огромен... За щастие - детето явно си има късмет и е точно при нея Simple Smile

Мис Ю, като направя сладките, специално ще ти звънна, да наминеш Simple Smile
Идеята за кафенце е страхотна - ако искате може да се организираме сега следпразнично Simple Smile

Сега да ви почерпя, макар и виртуално, че моят другар в живота днес помъдрява Simple Smile

Стига толкова, че да затрия пак фермана... Трети път нямам нерви да го пиша Stuck Out Tongue
Обещавам да съм редовна, поне докато малкото таласъмче си изясни иодеята за РД - тогава предполагам времето пак ще е кът, но ще се опитам да минавам!

# 138
  • София
Падна ми ченето!!! Rolling Eyes

До тук, за новата година обявявам поста на МЪНИЧЕТО за № 1! Такова произведение скоро не бях чела Joy
Започнах го когато Слънцето беше в зенит и ей на, дочетох го по залез Joy
БРАВО МЪНИЧЕ! Как се прави разбор на такъв роман? newsm78 Ами ще се пробвам. Започвам от зад напред.

Почерпила си ни с прекрасна торта, която разказва историята на една любов... Нека момчето, което е твой другар в живота да е винаги до теб и да се обичате. Вярвам, че е щастлив...Така да бъде!
Подарявам ви тази песен.

Благодаря за поздравленията към моето гадже. Пожеланията са предадени. Отговорът е: Да се обичат като нас, че и повече! Какво друго да кажа?

Че си сериозна пазителка на небето, това го знаем и спим спокойно, когато си на пост. Когато бяхме млади и гаджето дежуреше по празници, така ме успокояваше: На празничните дежурства слагат най добрите Simple Smile Изумяваш ме и с другите си способности-как можа да направиш такива красоти за елхата! Радвам ти се на желанието всичко да е в тон, подбрано с вкус! Свидетелки сме на това с колко обич обзаведе новото ви жилище! Невероятно момиче си! Щастливка!!! Напомни ми за отминали времена, когато няколко месеца търсих червен полилей за бяло-червената ми кухня и колко много се радвах, когато намерих едно червено чайниче. От Москва пък си донесох специално червени чаши на бели точки. Ех, спомени...

Е след всичко написано до тук как да продължа?
Прегръщам те МЪНИЧЕ и ти желая и момчето ти, и децата ви, и ти, и вашите родители и близки, да сте здрави, сговорни, много да се обичате! Има ли нещо по-важно от това???

Дочетох поста по залез Слънце, публикувам го по Месечина Wink

# 139
Мъниче жив и здрав а е любимият ти и винаги да бъдете рамо до рамо.
Страхотни неща си сътворила
Фло стъписах се в първия момент като ми изскочи това чене
Сега ви оставям,дребните вече са по леглата и е време да се залавям за учебниците,направила съм си едно кафенце и нощта е моя

# 140
Мъниче, да е здрав и много щастлив твоят другар в живота! Да ти угажда и да те глези! Я, каква си сръчна и работна - и меденките, и елхата, и картичките съм сигурна, че са страхотни! Весел ви празник!
Димитрова, дано бързо успееш да прехвърлиш учебниците и да ти остаме време и за малко сън.
Албена, днес получих твоята картичка! Благодаря ти !:kissing_heart:
Джули, бързо оздравяване на дечко!
Оставям ви, ще гледам по-рано да легна, че утре трябва рано да ставам.

# 141
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за поздравите!

Фло и мен ме разби с това чене Joy
Искрени благодарности за милите думи! Надявам се, след години и ние да се обичаме и почитаме като вас:kissing_heart:
Ох, не съм сама в лудостта си Simple Smile ...като отидох, да видя плочките за гръбчето в кухнята на живо, момичето в магазина ми каза, че досега и се е случвало с какво ли не, да сравняват цвета, но и в най-смелите си фантазии не е предполагала, че някой ще извади контакт Joy Е, вече има какво да разказва Joy

Димитрова, учебниците няма да избягат:sunglasses: Организмът има нужда и от сън Simple Smile
(мен не ме гледай - аз като изпратя мъжа на работа, а децата на градина и училище, си покривам до към пладне, та затова по нощите чета книги и се вихря из форума)

Сети, най-много се надявам, на теб да хареса картичката Simple Smile Ти беше "виновника" за избора Heart

Отивам сега да поразгледам още някоя тема, че ми свършиха и 2 книги, които четох. Сега не ми се захваща нова, защото може и да осъмна, а за утре (днес всъщност) имам един куп задачи Simple Smile

Гася ви и нощните ламБи и минавам тихичко да ви завия!

# 142
Здравейте дами ,
Включвам се и аз към отбора.
Желая Ви много здраве ,щастие и успехи през Новата година Simple Smile

# 143
  • София
Хайдееее, Нова година, ново момиче!
БАРБИ ( дали така е правилно newsm78) Добре дошла welcome
Я разкажи от къде си, с какво се занимаваш, как така се реши да се настаниш в нашето военно блокче? Simple Smile
Извинявай, че дошла, не дошла, те сложих на разпит, ама така сме ние от ВКР-то ( Военното контраразузнаване  Mr. Green)
Дано си от отбора на приказливите Simple Smile

Момичета, на мен ми писнА четенето и заритах книгите. Запретнах ръкави и направих един чийзкейк с боровинки. Сега съм го "арестувала" в хладилника и по-късно ще го нападна  eat Не взимайте пример от мен Mr. Green, защото когато яли-се смеЯли, кога се премерИли-плакАли  badscale

# 144
Благодаря Simple Smile От София (Дружба) съм,попринцип работя в кол център и отделно фризьорство ,сега съм по майчинство и с малката принцеса си търсим приятна компания в свободното време на сладки приказки. Simple Smile

# 145
  • София
Чудесно! Софийският гарнизон се увеличава newsm44. Ето кой ще се грижи да изглеждаме добре #Silly 4470
Лека нощ, момичета! Да гася ли електриката или още някоя мацка ще мине да се отчете?
Къде сте впрочем??? Я бързо строй се и преброй се, че да не дойде старшината с метлата? Аааа ще раздавам непоряди. Съвсем се разхлаби дисциплината.  smile3503

# 146
  • Пловдив
Фло чакам си сладоледената кутиика!! И така като чета за чийзкейк....ще чакам две май. Joy
Сега аз съм на зор по любимата на всички темааа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мислим след 2 седмици да отидем на Боровец, обаче си мисля че в Олимп ще припаткам от народ, а и на шефа май ще му е по спокойно и широко на почивната станция. Та въпроса ми е Олимп или Почивната станция? Знааам че е отговаряно мноого пъти....но не ми е зор за лукс и тем подобни, просто да си се шматкаме навън с дребния на спокойствие. (Пак говоря несвързано)
Их либе дих! Grinning
Добре дошла на Барби.

# 147
  • Пловдив
отивам в банята и после ще се отчета Simple Smile
Не гасете още Stuck Out Tongue

# 148
  • Пловдив
ей ме - изкъпана и готова за висене над книгата Joy

Добре дошла, Барби!

Аз да се похваля - излязоха резултатите от състезанието на СБНУ "Аз и природата". Дидко е с максимален брой точки Simple Smile Не, че не ги знае нещата, но е адски разсеян и бях почти сигурна, че ще обърка елементарни неща Simple Smile
За сметка на това, днес донесе първия си подпис на диктовка (подпис е "постарай се повече", сиреч - най-ниската "оценка"). Беше му криво, но и аз му казах, че може и повече...

И сега да ви се похваля - получавам днес едно съобщение със снимка от колежка и какво да видя - снимала ми брошурата на Практикер - от утре ще има едни лампи, които на картинка ми хванаха окото Simple Smile Остана и на живо да ми харесат в събота Simple Smile

Фло, така, така - и Асан е хора! Мен с чийзкейк не можеш да му изкушиш, но виж, нещо соленичко Simple Smile
...те си виновна - утре отивам за продукти и в събота ще забъркам едни солени мъфини...пък после ходи, блъскай в залата...

И последно - понеже се запалих по бокса и тръгнах на тренировки, днес благоверния ми изпрати следната картинка с думите: "и нека обсъждането на хола започне" Joy

Гася ламБите, който писал - писал! Kissing Heart

# 149
Здравейте дами! Да е здрава и изпълнена с хубавини 2018 за всички!
Ще съм много благодарна, ако някой може да сподели каква е цената  на пренос на всеки 1 МВ в страни в ЕС  с военните карти.
Хубав ден и споделени предстоящи празници!

Общи условия

Активация на акаунт