почвам от начало...
На 31 и аз пазих небето 

Годината ще е добра, надявам се 

Сутринта още по тъмно се измъкна малкото таласъмче, за да провери елхата и бяхме събудени от радостни викове "Дидеееее! Дошъл е!"
Последва бясно разопаковане на подаръците и от там - по ред в бабите 
На 25 отбелязахме имения ми ден и сутринта на 26 се прибрахме вкъщи, защото мъжо трябваше да застъпи. Целият ден пък аз си прекарах в леглото с филми и пуканки 

Тези дни я доядохме последната, че бах набъркала... един леген направо 

Съвсем случайно в един магазин, в който бяхме влезли за съвсем друго, видях една зелена лампа - ами то на нея направо си пишеше, че е за моята кухня
...та мога да кажа, че от 2 бануса, се сдобихме с една лампа 
Получиха се добре, даже първата доза свърши, преди да успея, да ги украся
После правих допълнително още две дози
Дидко обещал, че ще направя специално за класа, та тези дни ще запрятам ръкави
Научих се и с фондан да работя, тъкмо си поръчах килограм бял и оцветители
(не се наемам с правенето му - струва ми се сложно).
Научил се е вече да го пилотира, та и Снежанка си водеше
Малката остана много впечатлена от тоалета й 

Малката сега се е запънала, че ще се учи да чете... Учим буквите в момента с нея... Инат голям е - решава, че дадена буква е някоя си и няма сила, която да е убеди, че не е права
С Дидко ядове нямам, засега... дано и занапред да е така! Дне4с тсна преди алармата и с оргомно желание го заведохме към училището
(за разлика от малката, която не беше много ентусиазирана, че ще ходи на градина)
Тази година нашият клас ядоха торта
Бяха много щастливи, а родителите сме благодарни, че имахме възможността, да се включим в украсяването 
Решението беше взето - тазгодишните ми картички трябваше да бъдат такива
) най-накрая уцелих точния шаблон и ги направих

Намерих нови приятели, с които прекарване не малка част от извънработното си време заедно 
Когато ме приеха в Търново (300 човека се борихме за 30 места), не се радвах така, както като видях, че Дидко е приет в градината, в която искахме
Същото беше и сега с кандидатстването за училище - желаното не ни е по район, а при госпожата, при която исках да е, напливът беше огромен... За щастие - детето явно си има късмет и е точно при нея 

Ами ще се пробвам. Започвам от зад напред.
Изумяваш ме и с другите си способности-как можа да направиш такива красоти за елхата! Радвам ти се на желанието всичко да е в тон, подбрано с вкус! Свидетелки сме на това с колко обич обзаведе новото ви жилище! Невероятно момиче си! Щастливка!!! Напомни ми за отминали времена, когато няколко месеца търсих червен полилей за бяло-червената ми кухня и колко много се радвах, когато намерих едно червено чайниче. От Москва пък си донесох специално червени чаши на бели точки. Ех, спомени...
...като отидох, да видя плочките за гръбчето в кухнята на живо, момичето в магазина ми каза, че досега и се е случвало с какво ли не, да сравняват цвета, но и в най-смелите си фантазии не е предполагала, че някой ще извади контакт
Е, вече има какво да разказва 

Ти беше "виновника" за избора 

) Добре дошла 

Не взимайте пример от мен
. Ето кой ще се грижи да изглеждаме добре

Не, че не ги знае нещата, но е адски разсеян и бях почти сигурна, че ще обърка елементарни неща
Остана и на живо да ми харесат в събота