Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 201
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро Вълшебства!
Слънцето измести oблаците, в която се беше сгушил Петък...
Днес денят ще е Искреност, любов и привързаност ...Това получавам в замяна на моята усмивка и отворена прегръдка.
Нека днес имате много прекрасни емоции, споделени мигове и тихи радости с дъх на щастие.Всичко до което се докоснете да се превръща в щастие за вас и тези около вас...Бъдете щастливи и днес! Осъждам всички, които четат тези редове на щастие и радостни мигове! Бог да пази всички ни!
by Ani Ivanova

# 151
  • Пловдив
Здравейте на всички.
Да започна отзад напред.
Тъщата, военните карти са на различни оператори и на различни тарифи. Та ще е трудно да се даде еднозначен отговор на питането ти. На нашите фактури /Виваком/ има лице за контакт с посочен телефон, като това лице се занимава с картите на всички от поделението на ММ. Та въпроси се задават на него. Както и на оператор, но там искат таен въпрос и отговор, понеже всички карти се водят на поделението, пардон на командира.

Мъниче, ти си нощна птица явно. Аз пък съм обратно. В 10 най-късно трябва да съм в леглото в работни дни. Иначе на другия ден рискувам да съм абсолютно неадекватна.  Браво на Дидко, аз търсех резултат на друго дете, но от любопитство видях и вашия, ама бях решила да не се издавам, че шпионствам. Даже търсих и резултати от Хасково, ама те пък не са участвали или не са качили още резултатите си. Къде ходиш на бокс? И по кое време. Моят дзвер има някакви такива мераци, но в близост нямаме нищо подходящо, нито като място, нито като часово време. А не ми се играе ролята на такси. 

Лейди, аз като върл фен на Олимп гласувам за хотела. Има детски кът вътре, имат шейни, басейн и сауни /там ми е любимо/. Ако са ги снабдили с шейкъри, че през ноември още не бяха,  има едно русо маце на лоби бара, което прави страхотен топъл шоколад с бейлис. Пистите са до хотела, а до центъра на Боровец са 15 мин. пеш с хода на твоя шеф.  Но пък не съм ходила във ВПД-то, та не мога да сравнявам. Но за след 2 седмици на Боровец май спокойствие няма да има никъде.

Барби, добре дошла. Кол център казваш... имам позната, която работи в такова чудо и е изпушила тотално.

Фло, то не може само да се чете, трябва и почивка. Аз чийзкейк няма да правя, но ММ иска кекс с ябълки. Щял да ми ги настърже. Тук трябваше да има търкалящо се от смях човече. Ще го огрее утре. Може би.

Аз имам много работа тези дни. По всички фронтове.
Поздрави за всички, болните да оздравяват, здравите да не се разболяват.

Дафоново листенце, има ли много сняг при момчето ти в САЩ? Стана време вече да се прибира, нали?

# 152
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за поздравите за моя имен ден! Бъдете живи и здрави!
Ние се прибрахме в София на втори януари. Чакаха ме две красиви картички. Благодаря ви Албенка и Мъниче!
И двете деца настинаха след празниците,  сега се лекуваме.
Мъниче, къде те намери твоя мъж? Всичко ти се отдава - картички, играчки, сладки, обзавеждане, спортуване, дежурства. Направо ме разби! Продължавай така! Нека е жив и здрав твоя мъж и да те обича много!
Добре дошла, Барби. Аз все още си търся фризьор в София. Нещо не мога да се харесам. Станала съм капризна.
Тъщата, аз в чужбина не ползвам интернет от служебните карти. Stuck Out Tongue Winking EyeНие сме абонати на МТел. Мога да попитам.
До скоро!

# 153
  • Пловдив
Добро утро Kissing Face Flushed

Тъщата, нашите карти са към Теленор - имат някакви включени МБ в роуминг, но не помня колко са. След изчерпването им просто скоростта намалява главоломно, не се заплащат допълнително. За съжаление с друга информация не мога да помогна.

Дунди, много точно описание си ми дала Simple Smile За мен деня започва в 20:00 или както казва мм - когато изгрее луната Grinning Не знам заради дежурствата ли е така, но през нощта съм много по-адекватна, отколкото през деня Sweat Smile ...независимо от часа на лягане.
Боксът е на 6 септември 231 (малко след новото кръгово на Бриколажа, посока Тракия). тренировките са в четвъртък от 19:00 и в събота от 11:30. Супер зареждащо ми действат на мен Simple Smile Ако "Дзверът" реши - свиркай ще я въведа в обстановката Simple Smile

Цветенце, благодаря ти Simple Smile Намерихме се буквално в гората зад оградата Grinning
Бързо оздравяване на децата и се пазете, защото върлували страшен грип с висока температура и вирусна плевмония Sad

# 154
Ето ме и мен.
Първо добре дошла Барби,тук винаги ще има с кого да си побъбриш.
Фло и към мен май трябват сладоледени кутийки че с това учене време за нищо не остава.Днес единия изпит отметнат,остават още три-всички петъци на месеца са заети с изпити
Толкова за сега.Допивам кафето и отново над книгите

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 15:04 от dimitrova8002

# 155
  • Пловдив
Мъниче, благодаря за отговора. Не става тази работа. Първо е мноооого далеч. Удобен транспорт за там нямаме никакъв. В събота съвпада с репетицията на хора. В четвъртък е доста късно, а когато е втора смяна е невъзможно... жалко.

# 156
  • София
Здравейте прекрасни военни момичета  Hug
След картичките на СЕТИ и АЛБЕНА, за които подскачах и танцувах, за да си ги получа, днес ми се наложи да попея.  Simple Smile И как пък все гаджето ги намираше в пощенската кутия. Та сега пред мен е картичката на МЪНИЧЕТО. Имам си прекрасно котенце! Седя и се зверя как така е изрязана newsm78. Ще се пробвам да я разгадая, че като дойдат внучките да се занимават. Благодаря ти миличка Hug
Колега ДИМИТРОВА, поздравление за днешния успех! Не се съмнявам, че и другите ще ги отметнеш успешно.
Кутии от сладолед-колкото искаш. Дай заявка какво да ти изпратя Simple Smile
ДУНДИ, да ти пратя и на теб кутия от сладолед с ябълков кекс Wink Утре ще те проверя дали си си изпълнила обещанието Naughty
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ колко остава до завръщането на синчето ти? Ако има нужда от престой в София-знаеш: керемидка, легло и котлова храна са му подсигурени thumbsup
ЛЕЙДИ, от този чийзкейк нищо не остана. Записвам те първа за следващия Wink Какво прави твоята съседка ДИСНИ?
БАРБИ, колко е голяма вашата кукличка? Имаш ли баби помощнички или сами се гледате?
ЛУННО ЦВЕТЕ, даде ми идея. Момичета, лятото ходите насам натам - нямате време. Сега като си седите повече у дома, я седнете и разкажете коя къде, кога и как срещна своето момче. Преди време подхванахме темата, но от тогава много вода изтече, а се появиха и нови момичета. Сигурно ще се получи интересно и вълнуващо четиво loveuuu
Ох, спомних си, размечтах се, но сега отивам да чета. Тръгне ли приказката-ще се присъединя. Wink

# 157
Нашата принцеса е на 3 месеца,но от малка е с характер.Ами за бабите помагат,но през по-голямата част самички си се гледаме,тъю като те работят.
Благодаря на всички за милите думи .
Днес цял ден чистих банята и съм вече малко неадекватна,но какво да се прави маниачка съм на тема чистота. Хаха 😆😆

# 158
  • Пловдив
е, по нощите кой друг ще метлосва из темата...

Фло, картичките са много лесни за правене, но след като свикнеш, да работиш със скалпел. На деца не бих дала - опасно си е Thinking
Въпреки, че внимавах доста, пуснах кръв няколко пъти, а ноктите ми колко пъти си го отнесоха... Sweat Smile ...все още нямам маникюр Simple Smile

Димитрова, поздравления! Добре ти тръгва годината, но и в теб не се съмнявам!

Моята история я знаете - в гората зад оградата се срещнахме Simple Smile Друго русо гадже имаше мераци там, ама докато тя се чуди, аз действах и така...вече 11 легални годинки и 2 деца Simple Smile И още година от преди това, в която никой дори и не подозираше, че имаме нещо общо Simple Smile

# 159
Добро утро,честито на празнуващите днес.. 😘

# 160
"Има само един миг, в който можеш да откриеш и разпознаеш щастието си.
Това е този миг - точно сега...
Пред теб. В теб.
Не се налага да отиваш някъде, за да го откриеш."

"Кафе за събуждане"
Димитър Божанов

Добро утро на всички!
Щастлив и окрилен да е, денят ви!

Честито на всички именици - здраве и усмивки!
Дунди, голям студ е при тях - стигна до - 41 градуса:snowflake:. Живот и здраве, и хубаво време - тръгва на 15-ти. Тогава ще ви моля за дружно стискане на палчета:plus1:
Фло, знам и благодаря /къде е емотикона с прегръдката???/. Нищо не знам все още. Ще видим как ще се развият събитията.
Лек и усмихнат ден, мили момичета! Добре дошли на новите попълнения!

# 161
Я го покажете това коте, дето е излязло от ръцете Мъничето!
Днес прекарах деня по старому - мързелуване вкъщи докато се изпере прането и се сготви супата, обяд, следобеден сън, кафенце, малко тв.... Вече ми липсва това ежедневие, а бях едва два дни на работа Simple Smile

# 162
Сети, ако Мъничето тази нощ не си самопредстави картичката.. аз мога да снимам утре вечер...но и аз доста се зачудих как е станало.. много е задобряла..
Мъничее, 😗❤
Фло, моля те дай пак рецептата с джинджифила дето преди беше писала тук, но аз си мислех,че ще запомня.. е.. не запомних.. искам да си направя нещо с него хем против грипа хем малко и за сваляне на килограми..
Ако утре не се появя моля стискайте ми палци в Понеделник.. на преглед съм при професора във Военна.. по-бързо да ме приема и да минава.. но ще видим като отида какво ще каже 👍👌
Ако има някоя софийска дама свободна за кафе около ВМА около обяд или малко след това аз ще се радвам да се срещнем..
 Сега изчезвам,че днес пък за капак стъпих на криво и глезена ми не е в много добро състояние.. боли си.. та отивам да налагам лед..😉

# 163
  • София
Привет по вечерно време. Хайде на вечерна проверка!
МИС Ю е освободена по технически причини. Не щем куца армия. Wink Като се оправи ще влезе в строя Mr. Green
Слагай студено и вдигни крачето на високо. Хомеопатичното лекарство АРНИКА МОНТАНА 30 СН на мен много ми облекчи болките едно време. Вчера ми казаха някаква рецепта за разкарване на камъни от бъбреците, веднага си помислих за теб, но остана да ми я кажат тези дни, че жената нещо беше забравила, та да си погледне записките. За Джинджифила. Последния път правих половин доза, че като направя цяла и накрая изхвърлям от нея-разваля се. Та: в 250 грама мед добавяш сока от 250 - 300 гр. корени ( получава се около 130 - 140 гр. сок ) Сипваш в буркана с меда, разбъркваш хубаво с дървена лъжица и пиете с гаджето поне по два пъти дневно Х 1 десертна лъжица ( пластмасова ) Може и три пъти. Укрепва имунната система. Тези дни мисля да започна да правя фреш от червено цвекло - 300 гр, целина - 100 гр., морков - 100 гр., черна ряпа - 30 гр. и картоф - колкото яйце. Много добро нещо за грипозно време. Получава се около 200 - 250 гр. сок ( зависи колко са сочни зеленчуците ) Ние си го делим с гаджето. Пие се бавно, на малки глътки, като се задържа по няколко секунди в устата. Можете да го пиете седмица или десетина дни, после да пиете цитрусови. Така организмът се зарежда с витамини. Предпочитам да давам пари за плодове и зеленчуци, от колкото за лекарства.
Спирам, че на Фройд му е скучно без мен Joy

БАРБИ, не се гърби с много работа. Стигат ти грижите по малечка.
СЕТИ как е на новото бюро? Не знам как да качвам снимки от телефона на компа. Малеее, срам Embarassed
МЪНИЧЕ, щом казваш, няма да давам на децата да правят тази картичка, но аз бих се позанимавала, когато имам време. Браво на теб-спечелила си си го момчето, твое си е! loveuuu
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ти само кажи кога си идва момчето ти и аз започвам да стискам палци. Така и така нищо не правя, само седя и чета. Какво ми пречи да седя със стиснати палчета fingerscrossed
ДУНДИ, направи ли кекса на твоето момче?  cook-ей така да се декорираш и да му го сервираш.

Лека нощ. Щрак, загасих електриката. Който писал, писал. Simple Smile

# 164
  • Пловдив
Фло, гасиш, не гасиш, вадя фенерчето и докладвам, че кекс има. С ябълки и един изостанал банан. Мирише страхотно. Ако има бременни, да не четат.
По другия въпрос. С ММ се намерихме в интернет.
Да са живи и здрави празнуващите имен ден днес. Моят Дзвер е кръстен на баба си Йорданка, та днес се приготви с бонбони за репетицията. Иначе малко фантазия се иска, за да разбереш на кого е кръстена се, важното е, че на този ден има желание да почерпи за здраве.
Лека нощ на всички, да не нарушаваме много режима.

Общи условия

Активация на акаунт