Всяка сутрин Дафиново листенце ни радва с хубави думи и храна за душата както се казва.. днес аз ще наруша малко нейната традиция и ще предложа кафенце с храна за окотоо😃😃😃
Фло, благодаря за рецептата,ще го направя тези дни задължително.. относно бъбреците.. моя камък е невъзможно да излезе по правилния път.. защото си е скаличка направо.. но може би профилактично след операцията ще е хубаво да си правя някакви лекове,за да може ако има нещо да се прочиства..😘ще се радвам да споделиш..🤗
Дунди,добре че още съм кандидат бременелка и спокойно мога да си чета всичко😃😃, а песента за кекса дали си я слушала.. почти сигурна съм че не си,но ще ти я пратя някой път.. толкова е малоумна,че аз само донякъде успявам да я чуя😃😃не я изтрайвам до край..
Мале много ме изкушавате с тези сладки неща.. не съм правила нищо отдавна ще взема да се поправя тези дни..
Добре дошли на новите момичета,ще се радвам да се включват по-често.. да не са само наблюдатели.. 🎀
Хайде след обяд от влака ще се включа пак да ви разкажа за нашето запознанство с ММ 🌻🌻🌺🌺
Бай бай за сега🦋🦋

Добро утро и от мен момичета,