Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 223
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро мили момичета,
Всяка сутрин Дафиново листенце ни радва с хубави думи и храна за душата както се казва.. днес аз ще наруша малко нейната традиция и ще предложа кафенце с храна за окотоо😃😃😃

Фло, благодаря за рецептата,ще го направя тези дни задължително.. относно бъбреците.. моя камък е невъзможно да излезе по правилния път.. защото си е скаличка направо.. но може би профилактично след операцията ще е хубаво да си правя някакви лекове,за да може ако има нещо да се прочиства..😘ще се радвам да споделиш..🤗
Дунди,добре че още съм кандидат бременелка и спокойно мога да си чета всичко😃😃, а песента за кекса дали си я слушала.. почти сигурна съм че не си,но ще ти я пратя някой път.. толкова е малоумна,че аз само донякъде успявам да я чуя😃😃не я изтрайвам до край..
Мале много ме изкушавате с тези сладки неща.. не съм правила нищо отдавна ще взема да се поправя тези дни..
Добре дошли на новите момичета,ще се радвам да се включват по-често.. да не са само наблюдатели.. 🎀
Хайде след обяд от влака ще се включа пак да ви разкажа за нашето запознанство с ММ 🌻🌻🌺🌺
Бай бай за сега🦋🦋

# 166
Добро утро и от мен,не ме изкушавайте със сладко че съм решила да сваля някое килце и се отказах от сладко и тестено
Честит празник на всички празнували вчера и празнуващи днес.
И при мен пристигна котенцето на Мъничето-еми страхотно е
Барби според мен манията ти за чистота ще премине щом малечка поотрасне,и аз бях много вманиачена но сега двете принцеси не ми оставят задълго да е чисто-винаги има играчки и хартийки по земята и огледалата и прозорците са в пръстчета и целувки

# 167
  • София
ДА СА ЗДРАВИ КАТО ДРЯН ВСИЧКИ С ИМЕТО ИВАН!

Ехей, няма ли кой да почерпи? Я хайде на плаца-кой с винце, кой с мезе и ще стане веселбата newsm68
И танц за разгрявка Simple Smile

Желая ви хубав ден! Hug

# 168
  • Пловдив
Тук съм!

Да са ми живи и здрави мъжете. Simple Smile

# 169
  • Пловдив
Ха така, Лейди не с един, а с двама празнуващи. Да са ѝ живи и здрави, да я уважават, обичат и най-вече да я слушат.

Фло, аз пак да си кажа за кекса. Тази сутрин правих втора доза ... да има за всички по много. Satisfied
Хубаво време имахме днес в Пловдив. Страхотна разходка си направихме.
Дано не ни стига американския студ. Моя позната, която живее до ниагарския водопад каза, че такъв студ през живота си не е виждала, а е на 70+ години. Но пък къщите им са добре отоплени, та зорът е само да се предвижиш от едно място до друго.

Приятна вечер на всички.   

# 170
Честито на празнуващите! Да си носят имената със здраве и много успехи да имат!
Мис Ю, не се включи повече, да не те приеха? Аз съм обвързана с дребното и не сме за срещи и затова не писах по-рано.
И днес чистих, готвих да има за утре като се приберем от работа, дрехи приготвях, гладих, къпане....денят мина.
Успешна седмица, момичета!

# 171
Добро утро,

Лейди, да са ти живи и здрави мъжете и да те слушат 👌🥂
Сети, днес съм на преглед след обяд.. не вярвам много да ме приемат веднага.. вероятно ще е в следващи дни..винаги ще се радвам да се запознаем, но пък когато може, не е нещо неотложимо.. 😘😘🌺🌻
Оставям ви сега, да се приготвям.. хубав ден и успешна седмица на всички..❤

# 172
  • Пловдив
Мис Ю стискаме палчета всичко да минава бързо и лесно.
Мнооого искам да снимам балоните в Кападокияяяяя.

# 173
МИС Ю палчета и от мен.Аз отново съм залегнала над лекциите.
Фло как върви сесията при теб?

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 14:01 от dimitrova8002

# 174
  • София
Ето ме и мен wavey
ДИМИТРОВА, вчера изпратих една курсова работа на професорката, после я преработих, та да я пратя като реферат на асистентката. Остана да оправя библиографията на друга курсова работа и да я изпратя и нея. Е това е за януари. А, изпратих и курсовата по Статистика. До тук добре. На 16 ми е презентацията на реферата, на 24 - защитата на едната курсова работа, на 25 - писмен изпит по детско юношеска психология, а на 30 - защитата на другата курсова. И януари си замина. На 17.02 - изпит по Диференциална психология, но още не знам - ще пишем ли тема или устен изпит ще е. През това време ще имам  гостенки - щерката и двете чавета идват за пет дни, точно преди двата поредни изпита. Опитах се да ги откажа, но не стана-идват живи и здрави. Довечера имам едно руско момиче на гости и едни приятели, дето жената е руско говоряща. От вчера съм започнала да се приготвям. Ще сложа  български ястия, български мезета, баница със сирене и още неща. От ранни зори днес, та до преди малко бях на тръстиката.
 МИС Ю, така ми се искаше да ти звънна и да се видим, но... Не стана.
Е това е при мен положението. Иди, че чети Mr. Green
Оставам без коментар, само ви гушкам Hug

# 175
Благодаря за палчетата..😘
Ще имам нужда още малко,защото доста със закъснение приема професора.. моя час е за 16.30 а човек с 15ч. Още не е влязал..
Май ще спя на някоя пейка в София днес,добре че ММ е с мен поне да се топлим 😃😃😃😃😃
Фло, няма нищо.. предстои ми май доста идване така че все ще имаме някой път възможност👍👌

# 176
Ооо Фло вие много изпити имате.Моите са само 4 през всички Петъци на Януари

# 177

Прекрасни, имах проблем с компа, но вече всичко е наред. Честито на имениците със закъснение, Мис Ю, стискаме палчета.
Аз работя ударно и не успявам всичко да изчета.
Лек ден.

# 178
  • София
Добро утро военни красавици! Добро утро, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ Simple Smile
Снощи си изкарахме много добре-на руската компания всичко й хареса: бях сложила 2 вида трушийки, луканка и филе Елена, сирене запечено в гювече, кавърма, баница със сирене, питка, ябълки. Здраво си похапнаха, а от всичко, което остана направих тармазок-по нашенски хранителна торба. Да има да си похапнах децата , че чак утре летят за Москва. Сложихме няколко вида луканка и 2 кутии сирене Маджаров да си занесат у дома.
МИС Ю, ей затова не можах да дойда и да те видя, ама като прочетох, че ще спите с Мистър Ю на пейка ми дожаля.
Нали знаете момичета, казвала съм ви - дойдете ли в София, разчитайте на керемидка, легло и котлова храна.
Баба ми казваш - и ябанджия ( чужд човек ) да ти потропа на вратата-подслони го, нахрани го.
Хайде да се стягам че след малко ще отивам на лекции.
На вас - хубав ден! Hug

# 179
Hug Добро утро и от мен момичета,
 От рано,рано и днес аз вършея из вкъщи -готви се ,чисти се, пере се  хахах Минавайки покрай масата пийвам кафенце и продължавам.Днес съм на лек режим ще се хапва само броколи с сиренца. Simple Smile Иначе относно манията предполагам,че ще е само временно ,но ще видим,преследваме военен режим.Joy
    Черпя ви с кафенцее Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт