Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 233
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Добър вечер..
Димитрова,Фло, успехчета на изпитите.. ще стискаме палции,но вие ще се справите знам аз.. 🤗
Фло, няма страшно.. тя Дунди нека така хвърля по едно око,че току виж хептен се отпусна 😆😆😆
Дундии, хайде де.. няма те да провериш дали съм си изпълнила заданието 😆
Мъничее, за теб многооо прегръдкии 🤗
А сега специално картинка за Сетии...за теб се сетих като я видях 😍😍

Лека вечер от мен!

# 196
  • Пловдив
МисЮ, всичко виждам аз. Ама време за писане не остана.
Фло, една дружка казва за мен така: нещо, казано мимолетно, трайно се запечатва в съзнанието на ... дунди. Ставам за разузнавач, ама на, с други неща се занимавам.

# 197
  • София
Добро утро, колегииии!
Да не си помислите, че Фло-то се е чалнала от много учене. Нищо подобно. Наспах се и преди малко станах. Сега нощта е моя-Фройд и аз...мммммм, убавиня! Ще включа и още двама в компанията - Ериксън и Пиаже.
Още по весело ще стане.
Докато съм спала, синът ни дошъл и ни донесъл баница и боза - студентска вечеря, ще има и за закуска Joy
Бозата дава крилааааааа. Отлитам smile3529

# 198

Добро утро!
"В събота е позволено да забъркаш нещо сладко с шоколад, да поспиш с час повече и отново да не свършиш нещо, което отлагаш за пореден път. Да пропуснеш среща и вместо това да си останеш у дома и да гледаш любимия си филм, позволено е. Когато животът препуска и всеки ден минава по график, има един ден от седмицата, в който времето спира, забраните се отменят и сладкото е полезно.
Събота."

Нашите студентки са неуморни Hug.Мъжки момичета сте.
Моето момче тръгва на 15-ти и каца на 16-ти. Два дни ще ви помоля да стискате палчета Praynig
Желая ви спокоен и топъл ден!

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 09:50 от dafinov list

# 199
  • София
Ееех, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, колко хубаво си го казала... Hug От твоите приказки ми стана топло и приятно на душата. Размечталась... Е да, ама не. Ония тримата ( Фройд и компания ) ме връщат в действителността. Приземяват ме...
Момичета, слушайте и изпълнявайте съветите на Листенцето.

От снощи имам баничка и боза Wink, а бозата дава крилаааааааа. Отлитам. afwitch
На вас хубав ден с домашните любимци Wink

# 200
Привет и от мен..
Днес много мрачно време и така едно сивоо... ама нищо -трябва да виждаме и хубавите неща в това.. а всъщност:

Захванах се тук с едни документи.. та от 1 час вися при един нотариус.. ей това нотариус да си и в събота да работиш, сигурно има повече хора отколкото в делничен ден.. поне още час ще си чакам за една заверка..
Хайде приятен съботен ден!

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 15:48 от Мис Ю

# 201
Добро утро..
Неделно тихо
денят успешно играе
на кротко заспал..

/Хр. Панджаридис/

# 202
Здравейте, момичета. Толкова много не съм отсъствала от хоризонта. Бяхме болни, аз бързо се оправих. Дъщеря ми няколко дни не можеше са стане от леглото. Изплаших се. Засега всичко се нормализира.
В училище правя класни работи, постоянно си нося писмени работи у дома за проверка. И така седмицата минава бързо.
Дано грипната вълна да ни подмине. Бъдете здравички и стойте на топло, поне днес.
Забравих да ви честитя европредседателството! Честито!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 16:02 от Лунно цвете

# 203
Здравейте!
Лунно цвете, добре че вече сте добре. Много ме е страх за дребното да не хване грип. Но и с това трудно свикване с яслата се чудя какво да правя. Мислех да го спра за седмица, ама ММ ми вика, че той и февруари може да се разболее от грип и е прав. И пак ще отвикне да ходи на ясла. Така де
Днес бях малко навън без "опашка", пих кафе на спокойствие, без да бързам, да се оглеждам и да стоя на тръни.
Утре пак сме на въртележката, много бързо взе да ми минава времето.
Мис Ю, мноооого ме разсмя с оная картинка. Утре ще си я кача във Фейсбук.
Продавам си лятната количка Макларън Куест за 450лв със зимен чувал към нея пак от същата марка. Ако някой се интересува, насреща съм.
До скоро!

# 204
  • Пловдив
У нас грипът засега навести само дзверът. 3 дена беше с висока температура. Лекарство давах при 38+. И май се оказа добър ход. Появи се кашлица, но не направи усложнение. А и беше по празниците и не излизахме навън.
Сети, те болестите са неизбежни. Важното е да минават по- леко.
Имате ли сняг? За щастие при нас все още няма. Най - близките склонове на Родопите са побелели, но долу сняг няма. Да видим утре сутрин как ще е.

# 205
  • София
Привет военни красавици Hug
Хайде започна грипната вълнА. Пийте усилено фрешчета. По-добре пари за плодове, от колкото за илачи.
Днес обрах каквото имаше в хладилника-моркови, червено цвекло, черна ряпа, ябълки, сложих и един картоф. Стана една разкошена зеленчуково плодова смес. Утре пак ще позаредя. Яжте и повече чесън. Да напомня и за мед с джинджифил.
И днес се боря с науките. Нали казват, че науката прави сляпото окато, а аз да добавя: а окатото - с повече диоптри. Joy
МИС Ю, справи ли се с нотариуса?
СЕТИ БЕТИ, що ще си продаваш количката? Не мислиш ли, че пак ще ти потрябва Wink Не го спирай малечко от яслата-да върви, да прави имунитет.
ЛУННО ЦВЕТЕ, питах се къде ли изчезна, а вие сте боледували.  Hug
ДУНДИ, при нас цял ден танцуват мънички снежинки, но бързо се разтопяват, щом паднат на земята.
Неспоменатите ги гушкам Hug
Утре и в други ден ще стиснем палчета за момчето на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Да се завърне жив и здрав, точно за имения си ден. Simple Smile
Имахме в редиците една РАДИНКА, една ДАНИТИ, СЕСИЛ и МИРИЕЛ... И още, и още...
Хайде останете си със здраве.
Много съжалявам, че изпуснах  неделното предаване 120 ( нали не гледам много ТВ, та даже не знам дали точно така се казва.) За лекар от Пирогов, шеф на Детска коремна хирургия, направил преди време уникална операция. В стомахчето на новородено са открили киста, в която имало жив зародиш. Нещо като бебе в бебе. Отстранили са кистата. Какво ли няма по света newsm78

# 206
Добро утро! Навън има сняг за моя радост. Но е малко. За ваша радост. Mask
Днес ще стискам паци за сина на Дафинов лист.  Колко бързо минаха тези месеци.
Желая ви една успешна и леко снежна седмица!

# 207

Фло, благодаря!
Притеснено ми е с този сняг и т.н. Вярвам, че всичко ще е наред!
Лек ден.

# 208
  • Пловдив
Дафиново листенце, лек път към дома на момчето ти.
Отпусни си душичката и вярвай, че всичко ще мине, както си ме у редът. Всеки ден в небето има десетки хиляди самолети, които излитат и кацат и в дъжд, и в сняг. Има сайтове, на които можеш да проследяваш полета в реално време. Виждала ли си ги?
При нас е по-скоро заледено, отколкото снежно. Снегът е малко, но по асфалта и тротоарите има тънък прозрачен слой лед. Трябва да се стъпва много внимателно. Ей затова не го харесвам снега в града.
Да захващам понеделника и да свършвам днешната работа, пък после мога пак да мина през темата.

# 209
Добро утро и от мен,

Дафиново листенце, стискаме палци, не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Simple Smile
Фло, оправих се с нотариуса, то беше само за заверка на подписа, но пък чаках 2 часа за 5 мин работа.. поне отметнах и това... Simple Smile
И аз като Дунди, мразя такова време..днес имах чувството,че на всяка стъпка си повтарях-  нека пингвина в мен се възроди.. Grinning

Хубав ден от мен! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт