Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 256
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Най-сетне сняг - пък било то и в града. При нас, като че ли не е заледено, а само снежно. Сънувах го даже в събота през нощта този дългоочакван сняг. Сънят ми се сбъдна в понеделник сутрин, мъничка е снежната покривка, ама кофти е вятърът. Фло в далечните (вече) 1996/7, когато се запознах с ММ нямаше интернет или поне при нас не бе навлязъл все още. Дафинов лист имаш стиснати палци и от мен! Колежка днес изпраща на летището сина си, та затова при нас заваля сняг - винаги, когато тръгва за чужбина след гостуване при мама - вали сняг, понякога има и затворени пътища. Е, добре,че сега е по-нормална обстановката. Преди се питахме украсихте ли си къщите коледно, а сега да ви попитам прибрахте ли си вече украсата? Аз свърших тази задача в събота. Хубава седмица!

# 211
  • Пловдив
Добро утро и от мен Simple Smile

Дафиново листче, лек път на момчето ти! Стискам палци всичко да е наред!

Фло, нищо не са ми направили - просто хич не ми беше до тях...
Давай си и малко почивка! Фроид и компания няма да избягат Simple Smile

Мис Ю, благодатя ти :*

Лунно цветенце, пазете се!
Както и всички остабнали!

Сети, вярно е, че аз съм с малко по-различни представи от общопретото относно децата и боледуването, но...ще сиу кажа мнението Simple Smile Според мен, колкото повече се опитваш да опазиш детето, толкова по-вероятно е, да се разболее. Спирането от ясла/ДГ е временно решениое...всъщност, дори не е и решение защото все пак, то не е изолирано от срещи - все пак ТМ ходи на работа Simple Smile

Албенче, сега като те прочетох... Имах един колега, с който учехме във В. Търново и после в Шумен... Той казваше, че не гледа прогнозата за времето - просто си отбелязва дните, в които аз ще пътувам Grinning 5 години ви-на-ги валеше, когато пътувах, независимо с кола, с влак или с автобус се придвижвах Grinning
Ей, сетих се за последното ми качване на влак... Ще да е било края на януари 2008 или 2009 - от гарата в Търново... Чакахме влака 3! часа. В чакалнята беше по-студено, отколкото вън, та стояххме си отвън, брулеше ни вятъра и някой извади бутилка водка Laughing Не, че стигна за петнайстетината, които чакахме, но поне ни обърна кръвта Laughing ...еее, безгрижни години бяха Grinning
Украсата е свалих и аз - постепенно, постепенно и в петък махнах последната - един снежен човек и един елен, надзъртащи през прозореца Simple Smile

Засега сме здрави ние, да чукна на дърво Simple Smile ММ нещо се оплакваше от гърлото, но явно успяхме да овладеем положението.
Тази сутрин като се прибирах от работа, минах покрай 3 катастрофи Rolling Eyes Малко застудя времето и "летните" шофьори окапаха... Прав се оказа ММ като каза, че след снеговалеж 3 дни колата на паркинга трябва да стои - докато се поизчисти от каскадьорите Laughing

# 212
  • София
Добро утро красавици Hug Ей, от ранни зори се е събрала компания за кафе и раздумка. Ей ме на и мен Simple Smile
Полека лека набирам скорост. В началото бях като пате в кълчища. Като седна да чета и все си мисля за Димитрова и СГГ. С тях се мотивирам-да не би да им е лесно с дечурлигата. Преди няколко дни си говорихме със СГГ-Светли е добре, ходи на градина, а тя много работи. Обеща да се обади, но все пак каза аз да ви поздравя. Ето поздравявам ви Simple Smile
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ние ще стискаме палци днес и утре, а ти запретни ръкави и приготви мамините гозби за синето. Разбрах, че ти няма да идваш до София. То и да идваше, пак не бих могла да те видя, защото във вторник и сряда съм по 10 часа на лекции и упражнения. Тази седмица приключваме и официално сме в сесия. От един изпит ( разделен на 3 части ) получих и втората оценка 5 на интервю ( имах голям късмет, че приятелката на дъщеря ми, която интервюирах говореше много и умно разбира се Simple Smile) Сега остава последната част от изпита - курсова работа, но до тогава има много време - 17.февруари.
МЪНИЧЕ, посмях се на Габчовите бисери във ФБ. Голяма умница е. Нали ги записваш?
АЛБЕНЧЕ, нашата украса все още стои, но чакам помагачките да дойдат да я приберат. Такава ни е уговорката Simple Smile
МИС Ю разсмя ме с твоите пингвини Joy Внимавай, миличка.
ДУНДИ, знам ги тия сайтове за проследяване на полетите, но само веднъж следих полета на щерката и реших, че ме напряга и затова се отказах. Да летят живи и здрави, кой на където е тръгнал!
ЛУННО ЦВЕТЕ, ти си лесна. Домъчнее ли ти за снега, винаги можеш да отидеш в планината, да му се порадваш, да се попързаляш и да се потъркаляш, че и за София да си вземеш Joy
Изпих си чайчето, поговорих си с всяка от вас, а сега на работа. След обяд на тръстиката.
В началото на седмицата някой казал ли ви е, че ви обича? Едва ли съм първата, но все пак - казвам ви го, ей така спонтанно, искрено и лично newsm51

# 213
Фло тук съм миличка,просто чета ама няма нищо нова за писане.С ММ се запознахме докато той бе на мисия,първо си говорехме като приятелчета и впоследствие се случиха нещата.Сети аз не съм за спиране било отясла или градина,Ния си е вкъщи само ако е болна и то сериозно.Оставям Ви и не се сърдете че не пиша,но съм на едни хапчета от който само спя,та всяка свободна минутка я проспивам.Хайде чао за сега Kissing Heart

# 214
Много сте мили, момичета. Както и преди съм писала - усещам позитивната ви енергия:kissing_face:.
Фло, ще идвам до София - в последния момент се промениха плановете, но така или иначе ще е за бързо.

# 215

Привет, заповядайте на предиобеден чай! Вчера и днес се радвам на снега като дете - газя в непочистеното, хвърлям снежни топки и това рано сутрин, на път за работа Laughing Laughing Laughing.

# 216
Здравейте красавици,
Ние с мъничето седим вкъщи на топло ,не смеем да си пощажем нослетата навън. И с този грип ,който върлува сега много ме е страх .Утре с малката сме на консултация и се надявам да има по-малко хора .Снежко го гледаме само през прозореца и му се радваме ,като в приказките.
Иначе с моя Мм се запознахме чрез моя бивш приятел хахх .Те работеха заедно и от общи излизания на кафета ,то взе че се харесахме с Мм и така се взехме хах Simple Smile
Да ни извинява моя бивш приятел беше му кофти,но нали знаете любов -няма граници ,какво да се прави моя Мм остана без един приятел по -малко тогава  ,бяха големи премеждия около раздялата с бившия доста трудно го прие.
Радвам   се ,че вече не работят на едно място Simple Smile
И така след тези премеждия всичко бе както се пее любов,любов

Хайде на сладки приказки да гоним грипните паразити.
Спорна работа и задачки на всички военни красавици.

# 217
  • Пловдив
barbiee, първо провери дали се провеждат консултации. В Пловдив са спрени, доколкото знам, точно заради грипа. Не си заслужава да си водиш детето в поликлиника, където е пълно с кихащи и кашлящи.

и изчезвам ...

# 218
За съжаление все още не са спрени,сутринта звънях на лл и потвърди в София грип няма,пълна глупост ,както винаги в България на преден план е безхаберието .Оставам с надеждата утре да има по -малко хора.

# 219
Само да се похваля, че синът ми се прибра жив и здрав. Благодаря за подкрепата!

# 220
  • Пловдив
Радвам се, че си е вкъщи вече синчето ти!

# 221
  • София
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, точно навреме си дойде твоето момче, за утрешния празник welcome! Поздрави го от мен! Simple Smile За теб  Hug

# 222
Дафиново листенце, пожелавам ви една прекрасна споделена вечер! 😘

# 223
Дафинови листенце сега му се радвай пълноценно.
Аз да се похваля вече имам първо ниво Английски.Днес ми беше изпита и успешно мина

# 224
  • София
ДИМИТРОВА, поздравления, мила!  bouquet
Я и аз да се похваля-днес представих пред асистентката и колегите една тема, която много ми пасна. Много значима, много социална. В тон с темата  Wink бяха блузата ми, бижутата, червилото и дори папката (в червено). Това не остана незабелязано от колегите Wink На финала нарисувах картина от Градът на слънцето на италианския философ утопист Томазо Кампанела. Умопомрачителен финал, както казаха колегите и още - Цвета завърши презентацията си с гръм и трясък. Ами това съм аз. Друга не мога да бъда.
На вас лека нощ, а аз ще се позабавлявам в компанията на видни психолози Wink

Общи условия

Активация на акаунт