Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 625
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
ЧЕСТИТ НИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

ЕДИН НАРОД БЕЗ ПАМЕТ И ТРАДИЦИИ Е ОБРЕЧЕН! ДА ПОМНИМ ИСТОРИЯТА СИ, ДА ПОЧИТАМЕ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ СИ, ДА СВЕДЕМ ГЛАВА ПРЕД ГЕРОИТЕ, ЗАПЛАТИЛИ НАШАТА СВОБОДА С НАЙ-ВИСОКАТА ЦЕНА. ПОКЛОН И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!

# 466
Честит празник, горди българи!
Днес дори и времето е празнично! Слънцето е огряло върховете. Снегът блести, хората са усмихнати, децата държат в ръцете си знаменца. Едно малко дете, което просеше пред църквата, ме поздрави със знаменце в ръка и с "Честит празник, како! Имаш ли 20 стотинки?"Blush

# 467
  • Варна
Честит празник момичета прекрасни и честита баба Марта със закъснение.Да сте живи и здрави и да се гордеем че сме Българи.Тази вечер може отново да спите спокойно,а аз ще ви пазя.Мис Ю всички ще стискаме палци да минат нещата по най-добрия начин за теб.Болните бързо да оздравяват.Да ви се оплача малко за Коледа си взех нов телефон и преди 3 седмици го дадох за ремонт,че имаше дефект и му смениха дисплея заради изгоряли пиксели и след една седмица ми го върнаха ремонтиран и днес сутринта на работа падна от джоба ми и се спука дисплея отстрани малко но адски много се ядосах. Не му върви на този телефон и това си е. Оплаках ви се и ми олекна. Сега ви оставям и ви пожелавам приятна вечер и весело изкарване на празника.

# 468
  • Пловдив
Честит празник на всички. В края на деня ми се иска да си пожелая, както сме сплотени в такива празнични дни, така да сме през цялото време. Да се уважаваме един друг, да се ценим, да се подкрепяме. Но, надали.
Момичета, съвсем сериозно търсим благодетели да подкрепят финансово хора на дъщерята за пътуването да ЮАР. Всичко е с договор, както си му е редът. Ще питам навсякъде, то с питане стават нещата.
Да допълня, че пътуването е за Деня на народните будители и във връзка с откриването на българско училище в Кейптаун, както и участие в българо-африкански дни на културата. Българите там поемат престоя им, ние търсим начин да се покрият самолетните билети.
Прекрасни почивни дни Ви желая. При нас днес беше истинска пролет.
А Президентът след Шипка наминал да навести колегите в Графа. 😁

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 22:48 от dundi73

# 469

Добро утро! ☕
Денят носи своята красота и изненади, затова мисли с умът си, чувствай с душата си и живей със сърцето...♥️

# 470
  • София
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, жалко за хубавата закуска, която беше сложила онзи ден. Никакви военни момичета не се появиха на хоризонта. Чак пък толкова да са заети... newsm78  Ама кой да ти каже? Може и да са Mr. Green

# 471
Добро утро

# 472
Добро утро и от мен.. днес моето момче има имен ден, почерпете се за негово здраве..😊
А аз днес вече ще пътувам за София.. от утре ще помоля да ми пращате позитивната си енергия,защото определено ще имам нужда.. пожелавам Ви хубав ден! Blush

# 473
МисЮ жив и здрав да ти е и много много да се обичате.
Имаш цялата позитивна енергия от мен,кураж момиче всичко ще е наред

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 12:23 от dimitrova8002

# 474
  • София
Привет военни красавици!

НА МИСТЪР Ю ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ НОСИ ИМЕТО С ДОСТОЙНСТВО!

МИС Ю, и от мен много положителна енергия. Всичко ще бъде добре, ще видиш. Нека всички мислим позитивно! thumbsup

Днес здраво потръстичих tooth, после се отчетох в Здравната каса, прибрах се, поучих, колкото на не е без хич Mr. Green и сега ми се спи, та две не виждам. Ами май ще ви кажа лека нощ smile3507

# 475
Мис Ю, да ти е жив и здрав именика, да се обичате много и да се усмихвате все така чаровно! Сигурна съм, че си му подготвила прекрасна изненада!
Ако имаш нужда от нещо в София, се обаждай. След 18.00 часа съм на линия. Времето вече се оправи. Идвай смело и всичко ще бъде ок.
Ние бяхме в Банско за почивните дни, много сняг имаше, много вода по улиците. Като се прибрахме в София, всичко се беше стопило.
Приятна вечер и до скоро!

# 476
Добро утро
Момичета някой има ли представа за какъв период с плащане имам право след майчинство?По стажа който имам излиза че имам право на 6 месеца,а счетоводителката на фирмата в която съм каза че имам право амо на 4 месеца?

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 10:54 от dimitrova8002

# 477
Димитрова 4 месеца ако те съкратят по взаимно съгласие.Аз след майчинството имах 9 месеца.

# 478
Мис ю, успех мила!
Наглеждам ви и си мисля за вас - как сте, работа, деца, американски гости, болнични неволи, студентски преживявания....но не ми остава време да пиша. В работата не е удобно да отварям сайта на компютъра, да си чопля в телефона - също. У нас задължения едно след друго... А дребния е неуморен, заспива в 23ч, а дори сега още не е заспал... Мечтая за седмица почивка, без задължения, само да спя, да пия кафе, да се любювам на гледката на някой морски остров и по възможност да съм сама.
Как ще отбележите утрешния празник? Надява се да бъде хубав и усмихнат ден за всички!
Лека

# 479
Добро утро, мили прекрасни момичета!
Честит празник!
Бъдете винаги влюбени, красиви и силни! Бъдете нежни и обичащи! И най-вече - бъдете обичани!:heart:
Знам, че всички тези неща не трябва да се случват само днес, но пък ми е хубаво да има празник. Много е мило да срещнеш толкова много мъже с цветя в ръцете!
Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт