Бяло , зимно , снежно-абе отвратително е тия дни...няма да коментирам почистване и ГТ...На прага на март си искам пролетта, пролетния дух и пролетното настроение...Любимият ми месец март не изглежда така....това време трябваше да е по Коледа...
Кати, ти си моето второ Аз.. сигурно и аз щях да го кажа точно така всичко това..

Дунди, бързо да се оправяш... по тази причина не е хубаво в къщи, иначе да - и аз обичам да си седя на топличко.. но..

Момичета, чета всичко и аз.. но нямам настроение нещо тези дни, май притеснението вече взе да ме обзема.. и повече като че ли не ми се говори.. а и този сняг - сутрин вода, вечер лед... като пингвин по миниатюрните пътечки направени от пешеходците.. абе всичко води към не- добро настроение сякаш при мен..
Хайде измрънках.. не ми го отразявайте много
Споко, ще си приберете гостенката. Виж я ти тази американка - момиче с вкус, щом е избрала нашето момче. И умно, и красиво, и талантливо, и много добро!Поздрави го от мен
за сръчните ти ръце, за ентусиазма и доброто ти сърце! Поздравление за успехите на вашето момченце! Нека участва в такива мероприятия, да "претръпва', да не го е страх в бъдеще да се явява и на по-големи състезания и олимпиади. За него това са си постижения! За държанието в час ще разговаряте. Моя близка, призната учителка, май и Заслужила беше, ми казваш: С децата трябва да се говори. Едно нещо може да го кажеш 100 пъти и да не са те чули. Ти не се отказвай. Кажи го 101-ви път, може пък и да те чуят точно тогава. Възпитава се с търпение и любов 
Колкото си по-спокойна, толкова по-добре и за теб, и за любимите ти хора. С теб сме!!!