Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 626
  • 763
  •   1
Отговори
# 450

Бяло , зимно , снежно-абе отвратително е тия дни...няма да коментирам почистване и ГТ...На прага на март си искам пролетта, пролетния дух и пролетното настроение...Любимият ми месец март не изглежда така....това време трябваше да е по Коледа...

Кати, ти си моето второ Аз.. сигурно и аз щях да го кажа точно така всичко това.. Revolving Hearts
Дунди, бързо да се оправяш... по тази причина не е хубаво в къщи, иначе да - и аз обичам да си седя на топличко.. но.. Hug
Момичета, чета всичко и аз.. но нямам настроение нещо тези дни, май притеснението вече взе да ме обзема.. и повече като че ли не ми се говори.. а и този сняг - сутрин вода, вечер лед... като пингвин по миниатюрните пътечки направени от пешеходците.. абе всичко води към не- добро настроение сякаш при мен..
Хайде измрънках.. не ми го отразявайте много Rolling Eyes  Grinning

# 451
  • Пловдив
Всъщност, ако не е кашлицата, не бих казала, че съм зле. И се радвам, че не трябва да газят в кишата.
МисЮ, с нашето дружно стискане на палци и положителна енергия, всичко ще мине добре.

# 452
Мили сладурки, не си трая, но се изнервих максимално с организацията по прибирането. Като няма човек кола, така е. Под наем скъпо, такситата пак скъпи, накрая автобус. И отделно зимната обстановка. В крайна сметка синчето ще ходи да прибира гаджето с автобус /ето, казах ви:close:/. Така че, стискайте палци на ръце, крака и .... всичко да мине по мед и масло. Момичето идва от -40 градуса и какво ли ще си каже - тия балканци заради малко сняг затвориха летища и пътища /уф, дано ги отворят до 2-ри/.
Иначе страшен кипеж в темата - радвам ви се. Болните да оздравяват. Прегръдки за всички.

# 453
  • София
И аз се прибрах от лекции. Колата не я ползвам, защото, а съм се мръднала, а са ми заели хубавото място и после не знам къде и как ще я паркирам. От вчерашното чистене няма и следа. Отново наподобява Хималайски връх Wink
Охоооо, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, права излезе СЕТИ БЕТИ, то ухае на любов, та пушек се вдига, а аз нищо не усетих. Чешматка, както казва една от внучките ми Joy Споко, ще си приберете гостенката. Виж я ти тази американка - момиче с вкус, щом е избрала нашето момче. И умно, и красиво, и талантливо, и много добро!Поздрави го от мен thumbsup
МЪНИЧЕ,  smile3501 за сръчните ти ръце, за ентусиазма и доброто ти сърце! Поздравление за успехите на вашето момченце! Нека участва в такива мероприятия, да "претръпва', да не го е страх в бъдеще да се явява и на по-големи състезания и олимпиади. За него това са си постижения! За държанието в час ще разговаряте. Моя близка, призната учителка, май и Заслужила беше, ми казваш: С децата трябва да се говори. Едно нещо може да го кажеш 100 пъти и да не са те чули. Ти не се отказвай. Кажи го 101-ви път, може пък и да те чуят точно тогава. Възпитава се с търпение и любов Heart Eyes
ДУНДИ, и да не си посмяла да тръгнеш на работа, преди да си се излекувала до край. Пази се, защото повторението е още по-жестоко. Ще те следим, Биг систър вижда всичко Mr. Green
МИС Ю, споко миличка. Ти си "огин" момиче. Всичко ще мине и ще замине. Нали ни знаеш колко сме сговорни. Ти само подай знак и като стиснем палците, та докато не свирнеш отбой, никакво пускане fingerscrossed Колкото си по-спокойна, толкова по-добре и за теб, и за любимите ти хора. С теб сме!!!
Постоплих се, сега ще поработя за Здравната каса, че идва време за отчет.
Лека вечер с любимите хора. Аз ще си чакам гаджето от летището. wavey

# 454
Добро утро! Честита баба Марта! Бъдете живи и здрави!

Благодаря на всички за подкрепата! 😘

# 455

Добро утро

# 456

Честита Баба Марта! Румени, засмени, весели и червени!

# 457
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и силни,колкото е студът навън!

# 458
  • София

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 459
  • Пловдив
Честита Баба Марта!
Да сте румени, засмени, от здраве и любов окрилени!

"Мартеница пращам надалече -
 нишка от живота във дома,
бяла като вишната на двора
и червена – сила на кръвта.
Да те топли даже и далече,
да те връща нощем у дома,
за да имаш сили във крилете
като следваш своята мечта.
Да ти дава дързост във живота,
че си струва още да вървиш
и където и да си далече –
носиш нишката на своя род"

# 460
Добро, снежно утро! Тази нощ при нас, отново валя сняг. Обичам зимата и вчера бе страхотен зимен ден, жалко че бях на работа. Слънцето печеше, снегът блестеше, не бе очакваният студ, абе хубаво и снежно, покрило нечистотиите и дупките по улиците. Така ми се ходеше на пързалка, ама работен ден. Мисля, че за обстановката тв преувеличават - апокалипсис, бедствено положение, нали и преди е имало сняг,
 дори за по-дълго време. Дафинов лист успешно посрещане на гостенката. МисЮ имаш и моята позитивна енергия. Мъниче, дейна си, както винаги smile3501, късмет имат с теб учителите на децата ти. Браво на момчето ти за постиженията. Дунди скорошно преборване с кашлицата, при мен не се чува как "бухаш", споко Wink. Кативита, аз както не бях ходила на театър от доста време, вече бях на два, че и трета постановка предстои. Гледах "Поручик Бенц", с Ивайло Захариев, Любомир Ковачев, Йоана Буковска-Давидова и "Михал Мишкоед" - габровски театър. Предстои "Ана от другата страна" - театър Търговище.

# 461
Добро утро и от мен
Аз изпратих всеки по задълженията си-кой на работа,кой на училище,изчистих(не че ще е за дълго),направих си кафенце и реших да ви нагледам докато Вики закусва и гледа "Маша и мечока"-любимо й е и си мисля че ще проговори на руски
Мис Ю и от мен имаш палчета и цялата позитивна енергия на света
Дунди бързо оздравяване
Дафинов лист успешно посрещане на гостенката
Мъниче и ние като вас по цял следобяд се търкаляме,замерваме и забавляваме в снега,нищо че на мен не ми е любим,но като гледам как му се радват децата и аз се вдетинявам.Поздравления на Дидко още много успехи да има.

# 462

Честит празник, мили мои!
Добро утро!
При нас положението е интересно - затвориха град Русе и синът ми и гостенката останаха там. Не успяха да се приберат. И сега пак чакам какво ще стане - кога ще се приберат, как що. Важното е живи и здрави да пристигнат.
Благодаря за подкрепата!

# 463
Честит празник

# 464

Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт