Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да вмъкна изображение в мнение?
Как да вмъкна текст в скрит текст?
Може ли книгата "Различен клас" да се чете самостоятелно или трябва първо да се прочете "Джентълмени и играчи"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да вмъкна изображение в мнение?
За да вмъкнете изображение в мнение, копирайте адреса на изображението между отварящия и затварящия таг за изображение, т.е. между [img] и [/img], поставени в скоби. Можете да намалите размера на изображението, като използвате img height=250 или img height=300, след което поставите адреса на изображението и накрая /img, съответно пак със скоби.
-
Как да вмъкна текст в скрит текст?
-
Може ли книгата "Различен клас" да се чете самостоятелно или трябва първо да се прочете "Джентълмени и играчи"?
-
Как мога да започна да чета скандинавски трилъри?
-
Какви са впечатленията от книгата „Тайното писание“?
Имам я на английски, от ибей. Взех я много евтино, а тя дойде една такава новичка, сякаш неотваряна, с твърди корици - червенка със златни букви
Прекрасно ревю! Една приятелка не обича да чете тежки книги, но смятам, че тази трябва да се прочете от всички балкански хора. Именно заради това, че сме обрисувани така добре в нея, дава отговори, смирява. Аз лично предпочитам такива книги. Чувствителна съм до степен, че плача и на реклами, но все пак си причинявам и чуждата болка. Дори не мога да си представя да съм друга. За мен тази книга беше сърцеразбиваща, но се радвам, че се докоснах до нея!