В момента чета... 56

• 80 967
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Възкресение на Кинг започнах току- що. Не съм чела отзиви, даже не знам от кой негов период е книгата.
От „новия” Кинг е. Simple Smile

# 616
Тарталета, "Възкресяване" се казва книгата, не "Възкресение" Peace

# 617
  • Scotland
'Крайбрежие' на Харис ми е най-любимата нейна.

# 618
  • Mediterraneo
Тарталета, "Възкресяване" се казва книгата, не "Възкресение" Peace

Ами да, разбира се, не знам какви съм ги писала.

# 619
Случва се, не се притеснявай Hug Вчера прочитах "утро" като "утре" и "хладка баня" като "хладка бира" в "Станция Единайсет" Laughing Laughing

# 620
  • Разпиляна във въображението
Сега започнах "Балканска сага" на Кармен Мишу. Имам добро предчувствие. Simple Smile

До 1/3 от книгата и аз имах такова чувство.

# 621
Може, ще видим. Аз я започвам ентусиазирана, защото съм чела Тангра и много я харесах. Искам и Нестинарка, но не мога да я намеря.

# 622
Започнах „Изгубена завинаги" на Харлан Коубън. Оправдава очакванията ми, много е добра.

# 623
Прочетох "Смърт посред бял ден" Елизабет Лоуел. Историята не е лоша, но е прекалено объркана и много бавно се развиват събитията за моя вкус.

Продължавам с: .

# 624
  • Бургас
Може, ще видим. Аз я започвам ентусиазирана, защото съм чела Тангра и много я харесах. Искам и Нестинарка, но не мога да я намеря.
,,Нестинарка,, страшно много ми хареса. Аз я взех от библиотеката. Искам да си я намеря и за домашната ми библиотека,но това е мисия невъзможна! Никъде я няма!
,,Тангра,...,, нещо не ме грабна толкова много. Хубава е,но нестинарката повече ми хареса.

Сега довършвам ,,Очи от Рая,, книга,която също много трудно намерих. Много ми харесва.

Взела съм от библиотеката Тим Грийн ,,Страшният съд,, и Джон Кук ,,Кливландският касапин,,
Не съм решила с коя да започна.

# 625
  • Mediterraneo
Започнах „Изгубена завинаги" на Харлан Коубън. Оправдава очакванията ми, много е добра.

Харесвам Коубън!

# 626
  • Wonderland
В момента чета " Всички наши места" на Дженифър Нивън. Имам още около 60 страници, и после смятам да започна "Миниатюристът" на Джеси Бъртън, или може би "Дървото на лъжите" на Франсис Хардинг.
 Изпаднала съм в някаква "книжна криза" да го нарека, започвам дадена книга със страшен ентусиазъм и към средата на книгата този ентусиазъм спада до нула, но не е поради липса на интересен сюжет.  Много ми е трудно да си избирам книги Confused Вие имали ли сте такъв териод? Коя книга от тези, които вие сте чели бихте ми препоръчали за изход от "книжната криза"?

# 627
От една такава криза ме излекува Джефри Арчър с "Кайн и Авел". Започнах я и не можах да я пусна, изядох я с кориците. Purple Heart Book

# 628
  • София
Сигурно всеки е имал такива кризи Simple Smile Обаче, просто трябва да намериш точната за теб книга. Т.е. явно просто не попадаш на достатъчно интересна книга, за да  грабне достатъчно вниманието ти и да ти достави  удоволствие.
Така че - действай подред Simple Smile
Дървото на Лъжите я четох миналата година. Чете се леко и бързо, не е LOL, но е приятна. И детето я чете и я хареса.
От последните месеци четене, най-приятни са ми били Първите петнайсет живота на Хари Август – Клеър Норт  и Творци на съвпадения – Йов Блум,  Всички наши грешни дни – Илан Мастаи също беше приятна...
Може би най-доброто лекарство е да започваш книгите с по-ниски очаквания, пък да ги оставиш да те изненадат приятно, често започването с прекалено голям ентусиазъм, води до разочарования Wink
Може да разгледаш темите с номинациите и после гласуването за книга на 2017 и да си харесаш заглавия, някакви.

# 629
Да се отчета с Вечерята. Първа среща с Кох, няма и да е последна. Още съм на предястията Simple Smile но вече съм твърдо убедена, че с Кох си допадаме. Харесва ми как пише.
Книжни дупки и аз си имам. Най-често се случва след книга, която много ме е впечатлила. Обикновено се лекувам като  прочитам някоя боза от която нищо не очаквам и след това грабвам друга книга от чакащите. При мен работи.

Общи условия

Активация на акаунт