Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Дей,  много планове, много нещо! Simple Smile Браво, момичета! Следвайте ги и изпълнявайте!
Аз големи планове и за големи периоди не правя. Искам само да сме здрави!
Сутринта отидох в залата с идеята да потичам. Оказа се, че съм единствената жена и съответно дамската зона е празна. Липсата на самоконтрол веднага се задейства и с милата щанга се направихме на мекици. Или тя мен по-скоро. Римски тяги, сумо тяги, клекове по няколко вида:) Като дете в сладкарница бях.
Съседка ми даде някакъв уау чай, че не го пиела. Та и това правя от няколко дни. Така или иначе съм след цикъл, но май пи**м по-често. Друго от чай не очаквам...
Хайде весело довечера и с нови сили от утре!

# 151
Желая ви щастлива и здрава година, изпълнена с изобилие, творчество, любов и приключения!
И ви благодаря за приятната компания, догодина пак, нали Simple Smile
Окончателно спиране на цигарите добавям за 2018, по-полека с шампанското също

И ви черпя с коледната баница Laughing
Дзън-дзън, наздраве до довечера🥂

# 152
Благодаря за отговорите ви и желая на всяка една новогодишните планове, мечти и цели да се реализират.
Днес ми е почивен от силови, но направих йога за кръста и предстои двучасова разходка на Витоша.
Вода е - вече падна едно, от ненормално качените 2-3 кила за 2 денонощия от нищото. Пишкам като луда, а не приемам толкова течности.
:Simple Smile

# 153
Beeps, ама ако ползвам щангите в Топ Фит, само в залата за жени ли може? Единственият път, като тренирах там, си отидох при мъжете... Не е ли ок?

# 154
  • София
Да се включа и аз с моя план за 2018:

1.Да стопя 2 кг мазнини
2.Да започна уроци по класически балет
3.Да се влюбя - споделено Simple Smile)

Другото ще го мисля в движение.
Весело посрещане на 2018!

# 155
  • София
Блеки, аз гледам да не ходя при буците, не ми е комфортно нещо. Ако ти си ок, що да не може...Аз съм кривата, не че нещо друго...

# 156
Добро утро момичета Hug

Относно Ескапела - това е най-ужасното хапче на света. Точно преди сватбата ми се наложи за период от няколко месеца да го пия два пъти и от тогава до сега вече две години не мога да си оправя МЦ. Не мога и ПМС-то да оправя, и нищо. Направо ми разказа играта това чудо.

pvacheva - Японската я знам. Не съм я правила, че много ми идват яйцата. А и рибния вариант би ми бил недостатъчен, защото рибата е от храните, които изобщо не ме засищат и все съм си гладна. Но щом си пробвала и има успех при теб ще стискам палци да се похвалиш с добри резултати Simple Smile

Между другото вчера се зачетох в 90 ДД, защото ММ я започва от 03.01. и ми направи впечатление това, което го пише там, което затвърждава теорията и на Пепе. То напълно отрича яденето малко и на често. Дори напротив . препоръчва се по-стабилно хранене, но не повече от 3 пъти дневно и то през голям период от време, защото това помага на инсулина да падне, след което започва отслабването. А и така се предотвратява задържането на вода. Та може и да се окаже вярно Rolling Eyes

# 157
  • Козлодуй
От моята японска има ефект гарантирано но не мога да го задържа а и не се чувства глад Simple Smile
Ще опитам и аз режима на Пепе след диетата да видим дали ще задържа резултатите, но за мен ще бъде труден защото вечер семейно ядем до късно Simple Smile
Аз също качвам около овулация но цикъла ми е много къс около 22 дена и това също не е нормално - това е божа работа всеки е различен Simple Smile

# 158
  • Бургас
Страхотни планове имате, момичета! Пожелавам ви да ги изпълните с лекота, да сте здрави и усмихнати през цялата година!
Аз изпращам една от най-трудните си години. Вярвам, че следващата ще е моята и ще бъде много по-добра за мен и децата. И аз съм по планирането, обичам да контролирам нещата. След две години никакви планове поради независещи от мен обстоятелства, вече имам чувството, че не познавам човека, в който се превърнах. Вече имам план, по месеци, естествено има и план Б, че и В. Така се чувствам подредена и организирана.
Иначе продължавам в НВ-ВМХ, трябваше ми много време да се настроя, да свикна, не вече ми е лесно и не се шашкам какво ще ям, не се и вманиачавам толкова. Излекувах и бактериалната инфекция, определено се чувствам нов човек.
За ПМС и другите екстри покрай цикъл и овулация много ми помага маслото от вечерна иглика. Два месеца го пия вече, няма вълни, не ме болят гърдите, не ми изстискват вътрешностите като ми дойде, не съм толкова нервна. Преди три дни реших, че вече нямам нужда от него и го спрях. Аууууу, вчера бях като чудовище. Сутринта си го изпих чинно. Дъщеря ми после ми каза, че не ме е чувала да говоря така тихо тия дни Joy

# 159
Страхотни планове момиче, пожелавам ви от все сърце да осъществите всичко замислено. Аз нямам дългосрочни и конкретни планове, по-скоро ориентировачни. Януари ще е месец на йогата. Ейдриан, с която практикувам вече три години пуска йога челъндж за януари. Галче беше споделила една йога практика. Направих я и ми хареса, оказа се, че мацката също ще има предизвикателство за януари, затова реших да го карам спокойно и да се отдам на йогата. Относно храната вече имам три планирани дни през януари, в които ще ям джънк, дано само те останат. Февруари ще включа и пилатес, а март ще започна да тичам. Дотук с плановете засега.

Пожелавам ви весело посрещане на новата година и една незабравима и вълшебна 2018!! HeartHugTwo Hearts

# 160
Аз си пожелавам работата ми да стане постоянна през 2018, да не се стресирам за нея поне и в личен план да спра да се саботирам. Имам усещането, че понеже обичам да търся решения на проблеми, сама си ги създавам понякога, ха-ха

Успех на всички Simple Smile

# 161
Честита Нова година, момичета!

Пожелавам ви много здраве и сбъднати мечти!

Изкарахме страхотно вечерта вчера, без моя намеса всичко беше НВ. Само дето боцнах две хапки от един домашен чийзкейк и това беше откъм ядене. Пиенето - само вино и вода. Въпреки че не съм прекалявала изобщо с него, сутринта се събудих с невероятно главоболие. Засега го карам на айрян, довечера ще боцна нещо по-сериозно.

# 162
  • София
Щастлива нова година! Да сте много здрави и много мотивирани!
Счупих фитбита от танци снощи Simple Smile днес почивам активно и разчитам мускула от вчера все още да работи:)
Ядох повече лешници и бадеми, но утре съм твърдо на яйца.

Някой ползвал ли е фетбърнър? Да препоръчате нещо за последни мазнини и да не е много хардкор?

# 163
Beeps, пила съм някои, но съм най-доволна от комбинацията на тези два продукта:
https://healthstore.bg/primaforce-yohimbine-hcl-90-kapsuli
https://healthstore.bg/primaforce-lean-green-60-kapsuli

Разликата беше видима и то в рамките на месец.

# 164
Честита нова година сладурки
Пожелавам ви една прекрасна и изпълнена с много незабравими емоции 2018 година

И така - аз днес похапвам за последно и от утре се започва по план. Между другото утре е луната, която започва от тази нощ със Супер луна. Аз ще я правя луната утре на айряни. Има ли и други, които ще използват силата на Супер луната, за да направят следпразнично прочистване?

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 20:05 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт