Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 752
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте фиданки. Казвам се Петя, но ми викат Пеши. За много години!!!
Почвам врътка от утре, но с плодов. Някой с мен?
Заредила съм се с ябълки, киви, орехи и сушени сливи.
Пожелайте ми успех. Боря 8-10 килца Simple Smile

# 166
  • София
Благодаря за инфото за луната.Ще се възползвам , защото с този +2,8 кг за 1 ден се чувствам като балон.С много услия направих БР11 .Дори енергия нямам.И тази кашлица и болки в гърлото ще съсипват допълнително.

# 167
Между другото утре е луната, която започва от тази нощ със Супер луна. Аз ще я правя луната утре на айряни. Има ли и други, които ще използват силата на Супер луната, за да направят следпразнично прочистване?

Има.  Simple Smile Така и така бях планирала утре да изкарам първия за годината течен айрянен ден, без дори да подозирам, че и Луната ще е с мен.  Laughing Аз пък пия последната си чаша червено вино и се настройвам и нахъсвам за новото Аз, което по план започва от утре. След водния ден планът е за стриктна Румяна и следене на калории, поемани единствено от храни- източници, вино макс 2- 3 чаши седмично, а от средата на Февруари правя едно Whole 30, така че за Цветница и Великден не само да съм свършила с него, но и да съм се захранила по правилата. След това- хранителният режим от Страхил Иванов. Също така ми се иска поне веднъж месечно / а защо не и седмично, но да не съм максималст, все пак/ да имам и по един водин ден.  Wink
 И така- до юли месец вече се надявам да има сериозно раздвижваме откъм кг и визия. Като!- при всички положения ще се придължам към либерално НВ хранене. Ще видим- това е планът за първата половина на 2018 и съм  твърдо убедена, че успехът ще е налице. За тренировки също имам план до май- юни, по- натам ще се решава според постигнатото. Ето- измислих го, написах го, само здрави да сме!!!  Praynig
 Все още ли няма тема за Whole 30, или просто аз не мога да я намеря?  Thinking

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 23:52 от Анонимен

# 168
И аз броя калории от днес.
Airamber, и аз съм +3кг, и грам не е паднал от вчера. Пуканки повече няма да пипна.

ТиЛи, Whole 30 се брои палео и спада към НВ-ВМХ, но може да си направим отделна тема. Боже, аз пиша навсякъде! Laughing Храненето ми е хоби.  Heart Eyes

# 169
  • Велико Търново
И аз броя калории от днес.
Airamber, и аз съм +3кг, и грам не е паднал от вчера. Пуканки повече няма да пипна.

ТиЛи, Whole 30 се брои палео и спада към НВ-ВМХ, но може да си направим отделна тема. Боже, аз пиша навсякъде! Laughing Храненето ми е хоби.  Heart Eyes

+1

# 170
За много години, момичета! Бъдете здрави и постигайте целите си!

Аз днес стартирам 'Промяната', хихи. По празниците не съм яла много, но пък всичко беше наситено с В Joy
Нямам идея колко килца съм. Нямам батерия на кантара, а и усещам че няма да ми хареса видяното ...
Днес за обяд съм на свинско бон филе и салата, а след това се отдавам на водата за един разтоварващ ден.
Ще гледам да огранича максимално В, защото буквално се чувствам като натровена след всички пити, баници, коледни сладки и други неща, които правих цял декември. За пореден път доказах на себе си, че с повече В се чувствам зле ... И приятеля ми иска да мине на по-разтоварващо хранене за известно време, та и мотивацията ми ще е по-голяма така.
И така. Големи планове ама да видим до къде ще я докараме, хихи. Едно е сигурно - отново ще въведа фастването 18/6 пък ако ще и да не мръдна и кило надолу!

# 171
Честита Нова година, момичета. Бъдете здрави и изпълнявайте целите си.
Аз си признавам, че последните 2 седмици не съм спазвала никакъв режим, но и нямам угризения. Със сигурност показанията на кантара няма да ми харесат, но не смятам и да се меря. От днес се връщам в стария си режим. Не си поставям никакви цели, освен да се чувствам добре с това, което ям и начина по който изглеждам.

# 172
Честита Нова година и от мен!
С пожелание за повече свалени кг, успехи, здраве и щастие!   Two Hearts

При мен няма видими "поражения", кантара показва толкова, колкото и на 22 декември.Никак не ми се отразиха празничните лакомства...вярно, че никак не бяха много-някоя бисквитка, 2-3 парчета баклава, парче питка и парче баница (падна ми се пътуване, та се надъхвам за френската екскурзия).....А на 31.12 ядох капама на корем и изпих 2 чаши вино.Нищо друго не ме съблазни и не ядох.

# 173
  • тук и там
Честита Нова Година,момичета! Всички да сте живи,здрави,щастливи и  още по-красиви през тази година!

Аз от днес ще започна със диетата.Опита за спорт-от понеделник,че моите чак тогава ще започват училище.Нямам план за хранене и не мисля да правя такъв,по-скоро ще гледам да намаля количеството храна , да се преборя със някои вредни навици,да увелича движението.Не мисля да се тегля през седмица и да се вманячвам по мерки и теглилки.Извадих на Румянка програмата-от преди пет години,мисля да започна със няколко седмици тренировки за начинаещи,защото съм загубила форма и после -да направя една Дупемания,но ще видим,няма да се заричам много -че миналия път на тягата ме склещи кръста,и лицевите ме довършиха.На мен четните години са ми добри години,дано и тази е такава!

# 174
Здравейте момичета Hug

Идвам с добра новина. Сутринта гледах интервю с един известен американски астролог /сега му забравих името/, който говори за 2018 година - годината на кучето. Каза, че това е много подходяща година за преминаване към здравословно хранене и започване на спорт /особено за кардио/. Защото, както кучето не може да стои мирно, динамично е и има нужда от движение, така и ние ще имаме такива нужди. И ще е много благоприятна за всички, които искат да направят промяна в тази посока.
Каза също така, че ще е много силна година за представителите на зодиите Лъв, Дева, Скорпион и Стрелец, тъй като Сатурн се маха от Стрелец след 3 години престой и се мести в Козирог. Ще има три периода на ретрограден Меркурий и ще са все в огнените зодии

Аз си стартирах с един чай Инхуа и продължавам с вода и айряни днес. И аз, като _Зизy_ се чувствам зле в момента, заради всичките огромни количества въглехидрати, които поех по празниците. Ще си премеря стартовите килограми утре, след прочистването, защото тогава кантара ще покаже реалните поражения.

Духче - четох, че си правила 90 ДД. Може ли да ми кажеш сутрин закуската може ли да се замества с фреш /цвекло, моркови и ябълки/? Освен това може ли да се вечеря по-късно от 20.00 ч, при условие, че се става сутрин късно - към 10.00 ч?

# 175
Лейди, може или не може са условни неща. Мога да ти кажа аз как я правех, когато имах най-добър ефект, сутрин пиех фреш от цитрусови плодове (портокал и грейпфрут) или един вид плод. Не е препоръчително да смесваш цвекло, моркови и ябълки в един прием. Но ако е спорадично, не мисля че е проблем. Сутринта при нужда можеш да ядеш/пиеш плодове през 2 часа, ако например ставаш в 5-6 и до 12-13 си на плодове не е проблем и да са различни, просто не е ок да са на един прием различни плодове т.е. да се смесват.
Аз в най-надъхания си период вечерях около 18-20ч. Не по-късно от 20 и много следях за това. Имаме гости, аз се наяждам преди това, после седя на салата и вода, ако е след 20.ч. но ако ритъмът ти на живот е такъв и ставаш късно, лягаш късно може би не е проблем. Зависи колко след 20 ч.

# 176
  • На топло
Честита 2018 Година!!! 💓
Бъдете здрави, динамични и красиви!
Не забравяйте, килограмите са само едни цифри.
Откакто се меря само веднъж в месеца , нещата ми се получават по-лесно.
Всеки е различен, но аз специално не обичам диетите да са в центъра на живота ми. Както и безобразното хранене с ниско качествени храни, преяждането, живот без движение и неща в този дух.
В новогодишната нощ не съм яла на корем, но си хапнах руска салата, която правя веднъж в годината и опитах страхотни бонбони.
Сега имам още няколко дни вкъщи и ще се възползвам да почета, да гледам интересни филми, а храната няма да я мисля. Нещо домашно, салати, зеленчуци....И хубаво капучино 😊.
Пожелавам ви една вълнуваща и интересна 2018 ❤

# 177
Честита 2018 Година!!! 💓
Бъдете здрави, динамични и красиви!
Не забравяйте, килограмите са само едни цифри.

В новогодишната нощ не съм яла на корем...
Пожелавам ви една вълнуваща и интересна 2018 ❤

Аз от баницата уважих две парчета, но после пък пих само чай. Днес следпразничен отчет, същите кг като тези преди празниците, т.е. пак си остава 1 кг, който сложих преди празниците.

Храненето и на мен ми е хоби, но това което промених е да си намеря и други хобита през 2017. През 2018 се надявам да продължа да се движа в тази посока Simple Smile

# 178
  • Козлодуй
Аз днес се събудих 63 килограма - не мога да се гледам все пак реших да се премеря за да ме удари истината в челото и да се взема в ръце Simple Smile
За луната до сега съм на малко кефир и две кафета и 1 чай без захар без мед. Simple Smile
Напоследък прекалих с баница с късмети и шоколад и бейлис а той много сладък колкото и да си мия зъбите все ми е сладко Simple Smile
_Зизy_, фастването 18/6 какво представлява? Simple Smile

# 179
  • Велико Търново

_Зизy_, фастването 18/6 какво представлява? Simple Smile

Не съм Зизу, ама нали съм на всяко гърне мерудия BlushГладуваш 18 часа, а в рамките на 6 часа се храниш.

Общи условия

Активация на акаунт