Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 761
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
За много години, момичета! Да сте здрави, много щастливи и да ви се случват само хубави неща през тази година!
Имам качен един ,, празничен,, килограм. Два дни прекалих с яденето,вчера и с въглехидрати. Днес се връщам на режим, оказа се по-лесно, отколкото очаквах. Вчера така се бях отпушили да ям, че се уплаших от себе си. Вечерта щях да се пръсна, а с какви екстри се сдобих - киселини, газове, мани Worried

# 181
  • Козлодуй
Благодаря siska79,  ще го пробвам Simple Smile

http://www.fitwell.bg/%D0%94%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0 … l.a_i.462287.html

това намерих че сте споделяли миналата година за фаста нещо подобно ще пробвам с моята диета но за да съм сигурна че ще я изкарам я започвам от 10-ти и като набавя продуктите де Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 16:17 от pvacheva

# 182
  • Варна
За много години! Чета ви, но не съм пазила скоро режими. Все пак се опитвах да не се тъпча празнично и да се движа повече и дънките още ми стават. Целта ми за новата година е да сваля 20 кг, да спортувам повече и да се чувствам и изглеждам по-добре. Мисля, че са съвсем достижими цели Simple Smile

# 183
Здравейте и за много години.Имам въпросче....някой случайно да лунува?

# 184
Aко трите банана и три мандарини са лунуване, може би аз. След тренировка кой знае какво ще изям. Да видим.

# 185
  • София
И аз съм тук. Качих ужасно, лятото бях 58 кг, сега стартирам от 65 кг. Както се разбира, по празниците ядох всичко. Днес лунувам.

# 186
  • София
Аз днес съм на две кофички кисело мляко и за вечеря малко печени хапки от свинска плешка. Цял ден не успях да изляза от офиса, че всички са се събудили след празниците и работата няма край:) Бая чай изпих; утре сутрин ще видя кантара на какво мнение е.
Втори ден без спорт, но се чувствам ок. Тичане за започване на деня утре и ако всичко е наред, вечерта ще мина за едни ръчици.

# 187
Здравейте и за много години.Имам въпросче....някой случайно да лунува?

Аз Simple Smile
До тук съм на 1 кофичка кис. мляко на айрян, 2 чая и вода. Ще устискам и със сигурност утре ще се зарадвам поне малко. Че днес така и не ми достигна смелост да се срещна "очи в очи" с кантара.

# 188
Аз съм на един фреш, една круша и две парчета шунка.
Довечера е салата и печени зеленчуци на фурна.

# 189
колкото и да си мия зъбите все ми е сладко Simple Smile

познато усещане, аз контрирам с горчиво (черно кафе, неподсладен горчив чай) и веднага след това кисело, например мандарина или лимон, но само едно парченце

и като си говорим за новогодишни планове, тук също има не лоши идеи : http://www.eatthis.com/resolutions/?utm_source=MSN&utm_medium=feed

# 190
Добро утро!

1кг излезе, но само един! Днес 53. Нищо, дерзая нататък и броя. Организма на 42 не е като на 20. Това е тъжната истина. Ако не се следя коя храна как ми действа, ще иде коня в реката.
Свърших с фъстъчените масла и кокосовите кремове с бадеми.  Twisted Evil Колко бързо и светкавично качих, не е истина. Напълно е възможно да съм поемала 5000ккал на ден без да се усетя по празниците.
За орехите май не споменах. Всеки ден ядях нещо в повече, без захар и пшеница, но прекалено много мазнини. Тренирах по много, но и това не помогна. Здраве да е. Гладна бях.

Вчера обаче имах страхотна издръжливост по време на спаринга. Това ми беше завръщането след контузията. И главата вървеше добре, изобщо супер. Така че нито тренировките, нито яденето бяха на вятъра, но пуста суета...
Всеки ден виждам перфектно изглеждащи хора, и на работа, и в боксьорския клуб. Увличащо е. Защо не и аз, а? Защо не?

Успешен ден на всички!

# 191
Невъзможно е, само ако не си го поставиш като цел.

Вчера беше тежък ден. Първи ден от цикъла, първи работен ден след празниците... Менюто:
- суджук на скара, туршия
- купичка шкембе, няколко боцки свинска кавърма

Храната, особено обядът, ми бяха малко. Огладнях без време. Днес ще видим как ще е.

# 192
  • София
Морнинг!
Тоя уау чай верно отводнява добре, да знаете. Днес кантара си ме върна в килата от преди цикъла и преди празници, Бийпс е хепи, 53 и малко.
Тичах 5км. сутринта, душнах се, че и пристигнах навреме в офиса. Закусвам извара с две лъжици кисело мляко и кокосови стърготини, за обяд миш-маш с три яйца.

Блеки, кога ще идваш към залата?

# 193
Здравейте и от мен

Аз уж се прочистих /ама нещо май не изкарах достатъчно вода/ вчера с киселото мляко и сега стартирам от 56,3 кг Open Mouth Не очаквах, че ще кача над 55 кг, но ето на - постарала съм се здраво явно. Нищо де - здраве да е. От днес 3 или 5 дни на Овесени ядки /ще реша в събота дали да изкарам още 2 дни/ и после Пепе ме зове. Надявам се и в петък да отида на аеробика, че малката ми е болна в момента и явно днес няма да ме огрее.

Някой ще се похвали ли с лунуването от вчера?

# 194
Тествам аз всичко тествам, проблемът е, че с времето ефектът се променя. Затова за НГ ще споделям само ако някой експеримент е дал трайни резултати, ха-ха. Под трайни имам предвид да съм имала желание да го спазвам поне 1 месец. Търпение... и без това това беше единият от късметите ми от НГ баница Wink

Общи условия

Активация на акаунт