Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Еееййй, бива ли така, сърце нямате, чай пия днес Simple Smile
Дух, пусни рецепта, гугъл не я намери, това хипер-трипер- диетично ще ме зарадва
По актуалната тема 'овесени ядки' ще кажа, че ги ядях едно време еддинствено варени с подправката на ония спагети, за 5 минути, които се варят, хич няма да питам колко ще отслабна, ако им сложа зеленчуково маги Simple Smile
моля, не ме освирквайте, аз само химият ядах, спагетите ги ядеше систъра Simple Smile

Днес пт мързел, почти се доближих до сухия глад, Галче, хич ли нищо се не пие, или поне за изплакване на устата да питам

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 22:15 от Herzen

# 406
И аз проявявам интерес към тази баница  Grinning

С ВМ-НВХ мислех, че съм открила панацеята, но както свалих до 72-3кг, така сега съм почти 97кг. Та въпросът е кой ме предаде, химията, биологията или психологията  Joy

В момента ми е физически невъзможно да си наложа ВМ-НВХ. Днес претърпях поредния крах, та мисля да спра с опитите в тази насока за известно време.
Изкушавам се да пробвам овесените ядки за няколко дни. Вкусни са ми, но не ме засищат много. Яла съм ги с кис мляко или с масло и сирене.

Браво на успяващите  bouquet Нека има още много мотивиращи успехи  Heart Eyes

Блеки, бързо възстановяване  Hug

# 407
Оооо, как забравих, Блеки, днес те четох и ми настръхна козинката, ожалих ви горките, дано леко сте се разминали
ох, дете съм на рехабилитатор, изтраснах във физкултурния салон на болницата, господ здраве да ни дава, прей, прей, не знам къде е емотката, но катастрофа и инсулт всеки да го подмине, не е човешко това, не е

# 408
  • София
Блеки, бързо възстановяване и от мен. Бях ти пропуснала поста и се върнах да прочета. Дано бързо мине проблемът с врата!

Утре е лунуването, но ще се включа частично, по-скоро като дълъг фаст - 24-часов от 9 вечерта до утре вечер на вода. Ще ходя на интересен ресторант и не мисля само на вода да карам и вечерта. Ще избера обаче нещо здравословно.

# 409
  • София, България
Наистина е много фрапиращо! Наистина си късметлийка, че само с по-леки наранявания си се разминала, Блеки, и пожелавам съвсем да се оправиш в най-скоро време! При мен тези неща са ми много болна тема. Аз лично не съм била в автомобил, но бях прегазена от такъв и ме измъкнаха и се разминах с счупен таз на 4 места, пукнати ребра и опашка. И да си призная... до момента може би това е бил моментът, в който се чувствах най-слаба и до ден днешен само като се сетя и ме избиват сълзи. Не пожелавам на никого...нито болката, нито слабостта. В онзи период, когато пушех и си бях изпуснала запалката до леглото... виждам я, а не мога да стана да си я взема... Тогава оценяваш времето, възможностите!

Но да не задълбваме! Живи сме, а дай Боже и да сме всички здрави! Лека нощ от мен и до утре с цел да се чувстваме още по-добре в кожата си!

# 410
Herzen, точно така е. Даже в строгия вариант и тялото отвън не трябва да се мокри, т.е. без миене на ръце, къпане и други подобни "глезотии" Wink

Денят при мен мина точно, както беше заплануван. Отчетът утре сутринта Simple Smile

Не знам дали е химия или философия, но днес като чух в офиса да се отварят шумулкащи опаковки за малко да забравя, че от овесените ядки съм сита, но все пак успях Wink

Лейди, супер ще станат овесените ядки на фурна, но за мен не става, не ме засищат по същия начин. Според мен не случайно в тази диета, която бях публикувала първата седмица е само с накиснати ядки, а от втората вече може да се ядат ядките и по друг начин

# 411
Момичета, благодаря ви! Сигурно ще ме боли няколко дни и после ще остане просто лош спомен. Вече се обадиха и други неща - челюст, плешка, ръка. Все в дясно. Ще мине, само фитнесът изостава засега.

Като си говорите за килограми - аз съм 70 и съм 165 см. Не мисля, че ми личат. Според мен ще изглеждам добре докъм 65-63 кг., по-надолу не мисля, че ще съм добре. Вчера хапването беше на обяд малко свинско, купичка леща и няколко боцки туршия. На вечеря - пилешки крилца.

Днес само обядът е ясен, затова довечера/утре ще отчитам храната за деня.

# 412
Добро утро!
Вчера изкарах на кофичка и половина кисело мляко с около 100 грама овесени ядки и много вода. Интересното е, че съм сита, не ми е било неприятно. Днес не съм толкова подута, ама ставах  и през нощта до WC. Днес продължавам, на кантара не съм се качвала, но при мен по-скоро е въпрос на това как се чувствам, а не какво показва кантара. Видно е, че съм качила, но пък всички панталони ми стават, а те не са с еластан, така е явно пораженията не са толкова големи, като изкарам водата, ще се чувствам по-добре.

# 413
Блеки, радвам се, че е бил малкия дявол.
Баницата стана страшно вкусна, а не знам тия калории и хранителна стойност, които са дадени, пише че е за порция и цялото количество било за 8 порции. Еми... ако е така, една порция си е сериозно парче Simple Smile в смисъл, парче и половина, две със салата стават за основно хранене (за мен). Нямах време да снимам.
Ето рецептата:
3  яйце
200 гр, овесени ядки
100 гр,
100 гр извара
250 гр кисело мляко
50 ml, Прясно мляко
1 ч.л. Бакпулвер
30 гр. Масло

Поиграх си с фитнес пала, в цялата смес, която излях в доста сериозна кръгла тава, и с която се наядохме 4 ма човека има следния хранителен състав:
Калории 1643
Протеини 89
Въглехидрати 133
Фибри 8
Мазнини 83
Наситени 18
Калции 9
Сега на порция кое колко има, зависи от размера на порцията, не знам дали картинката от Ровадия с хранителния състав е реална, но ако някой я прави и се сети да измери колко парчета по колко грама се получават, ще се радвам да сподели, иначе аз - ако не забравя другия път. Но подозирам, че е реална, тъй като, половината количество нарязах на 4 парчета и взех за вечеря на двама възрастни, другата половина - пак около 4 парчета останаха в тавата. 8 парчета, ако разделим 1643 калории на 8, се получават 204 калории на парче Simple Smile

# 414
Добро утро!  kaffeetrmker_2

Благодаря на всички, които се включиха в драмата ми с шоколада онази вечер! Не знам и аз на какъв баланс е въпрос, но е факт, че и моя организъм не иска да приеме с безразличие доста от вредните храни.

Днес съм 64.7 кг, вчера изкарах на три Зонови хранения и половин овесена бисквита. Открих и спортната 2018 година с много добра комбинирана тренировка, последвана от парна баня. Следобяд и дълга разходка. Днес карам лунна диета, заредена съм с айрян.

blackisback, бързо възстановяване ти желая! Фитнесът не го мисли, почивай си, има време за всичко!  Hug

# 415
  • София
Блеки, ако ти се занимава, пусни една снимка за потвърждение как "килата са просто едни цифри". Това съм го научила от теб и гледам да си го напомням, когато ми избие чивията. Или профилактично водя децата в Музейко, качвам се на междупланетарния кантар и  си свиркам, защото на Плутон съм 20 кила с обувки, дрехи и раница с храна и вода.

# 416
Зетче, исках да ти кажа, ама се отнесох с тая баница (Herzen, ти си виновна Simple Smile) )
Понякога просто не става и не става. И това не ставане трае много време - при мен, година Simple Smile
Не съм сигурна защо и как, но рано или късно става и нещата си идват на мястото. Просто понякога, стените са прекалено дебели и твърде високи.

# 417
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Мария, бързо възстановяване Simple Smile
Днес лунувам на кефир и протеин с айрян.Всичкото е около 1000 калории/може и по малко да е, но като се прибера ще смятам/.
Сутрин като стана в 5.30 правя следните неща с религиозност на фанатик Mr. Green
отварям очите и веднага ставам, по път към санитарните възли махам ластика от косата, събличам тениската, минавам през тоалетната и директно на кантара, след това, докато си правя кафето си наливам 1.5 литър и половина почти гореща вода и я изпивам до 07.40 когато излизам за работа.Та сега още не изпитвам никакъв глад, а вчера казах на колегите, че ако не пипна от всичките почерпки-погача, Рафаело, торта, ядки, Роше бонбони, плодове и не знам какво още ще съм безсмъртна.Не пипнах Mr. Green
Вчера тренирах вяло, с половин час кардио.
Днес ще ходя пак, може би ще правя кръгови тренировки цяла седмица, а в събота ще е интервално кардио 60 мин.
За ръст и килограми, аз най-добре се чувствах на 55 кг. приръст 168см.
Сега целта ми е доста скромна да стигна твърдо до 60 кг., а за далечното бъдеще/година и половина/ е 55 кг.

# 418
И аз днес на Луната .
За отчета как се чувствам най-добре .
49- 50 кг. На 165 см . Така желаните от мен .

# 419
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз след като бях премахнала за няколко месеца киселото мляко, защото се подувам, както се казва, т.е. задържам вода от него,  вчера пак го въведох Simple Smile

Днешното ми меню :

кафе с мляко

11:00- студена сурова каша, забъркана от:
лъжица чия (10 гр.)+ 150 гр. кисело мляко + един пасиран банан

12:00- 200 гр. кафяв басмати ориз със зеленчуци с куркума и сол

13:00 - 200 грама салата от зеле ,морков, пащърнак и ряпа + 1 лъжица ленено масло и 2 лъжици оцет и сол

14:00- 200 гр. печена тиква

15:00- 10 гр. орехови ядки+ 10 грама сурови лешници

16: 00- банан с една лъжица фъстъчено масло ( 10 гр.)

17:00- 200 грама тиква със 100 грама варена киноа

18:00-  200 грама боб чорба

и ми остава една цяла Активия със спелта и маково семе, която не зная къде да вместя Simple Smile

Аз продължавам да свалям... чудя се кога ще спра ... Обичам си режима.
Сега съм 51 кг. на 169 см.

Общи условия

Активация на акаунт