Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 965
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Това само потвърждава, че различните организми реагират различно на еднакви храни.

# 586
Amour, аз знам, че не ядеш хляб. Понеже спомена екзема, говоря за скритата пшеница, която може да ти изиграе номер, щом си забелязала връзка между нея и състоянието на кожата ти.

Да не ядеш хляб е лесно, но да не ядеш пшеница е много трудно.

# 587
  • София
Добро утро момичета Simple Smile

За Кангото - ами скъпичко е, но ако се попадне на добър инструктор резултатите са много добри. Със спининга е същото. Но можеш спокойно да ги замениш с някаква аеробика, която ти допада и цената й е по-приемлива. Има хиляди варианти - желанието е важно Simple Smile

Относно диетите с овесени ядки - бъркате диетите момичета. Две различни са. Едната е 5 дневна за изчистване на задържана вода след обилно похапване, както сега след празниците, а другата е дългосрочна за по-добри резултати. Вие си изберете коя е най-подходящата за вас Simple Smile

z.2012 - определено борсата е по-добрия вариант. Аз ще съм там 1 година, всеки месец си получавам парички и не ми пука за нищо Simple Smile

Благодаря ви момичета за подкрепата. Явно ми трябваше 1 - 2 дни, за да се успокоя, да премисля нещата и да взема решение как ще действам в понеделник. Добре, че е ММ - наистина в такива моменти разбирам колко е важно и силно това, че сме екип. Помогна ми много. Но както и да е - днес съм спокойна, усмихната, позитивна и всичко пак си е наред Simple Smile

Вчера, след цяла нощ будуване пих една кафе сутринта и си изядох овесените ядки. На обяд направих страхотна тренировка с аеробиката - много освежаващо ми подейства. След това хапнах една коледна курабийка. Вечерта си направихме едно ходене до Хепи, където вечерях рано с един У-НИ-КА-ЛЕН джулан с манатарки, градинарска салата и за десерт тиква с маскарпоне. А да - и чаша бяло вино. Днес се събудих освежена, наспала се, усмихната, щастлива и спокойна. Продължавам да не се меря, но усещам, че дънките са ми една идея по-широки
И днес излизам да овършея спортните магазини. Ще се отдам на шопинг за нови екипи за аеробика. Не, че нямам, но просто имам нужда малко да си направя кефа днес Simple Smile

Между другото начина, по който се храня ми харесва все повече и повече. Чувствам се много добре, не освирепявам от глад и не се подхлъзвам с някакви глупости. Но определено със започването на тренировките няма да мина само с 2 хранения на ден. Затова слагам и едно обедно. Така ще намаля шансовете за подхлъзване. А за другата седмица съм решила да пробвам и йогата във вторник. Ако ми хареса ще започна да я съчетавам с аеробиката Simple Smile

И така - усмихнат ден на всички Hug

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 11:38 от Lady Cassiopeia Duval

# 588
  • София
Лейди, да не ти счупя хатъра, но по спортните магазини нЕма нищо Simple Smile
Виж за хубави, цветни и весели екипи онлайн. Определено нова кожа за спорт мотивира много!

# 589
Това само потвърждава, че различните организми реагират различно на еднакви храни.
Абсолютно!
При мен например, овесените ядки действат точно обратното на описваното тук...подуват ме, задържам вода, абе, направо си дебелея.Затова не ги ям.
Като цяло, въглехидрати от всякакъв вид, изключая тези в плодове и зеленчуци, ми действат зле.

А показателите ми се подобряват все повече, след почти две години ВМ НВХ, ще станат през март.
Аз съм ги публикувала, де....

# 590
Кайсия,то по-добре, че е от храната пълнеенето, а не от нещо здравословно. Иначе 90-дневната не е трудна за излизане и социален живот, даже напротив. Всичко можеш да си ядеш и на заведения. Салатите ще си ги викаш неовкусени в плодов, другото - постни зелета с хляб, салати с пърленки, оризи, бобови салати. Не е драма Simple Smile

Духче, за мен протеиновите барове са си чиста глезотия. Затова си ги и взимам - да се поглезя. Но това се случва примерно веднъж на 2-3 месеца или ако нещо някой ми го препоръча, както в случая. Затова и им гледам само съдържнието на въглехидрати. Иначе, ако ми се прияде нещо сладко - имам гръцки тахан с мед вкъщи, в лидъл при био/веган нещата има страхотни плодови барчета, а и в крайна сметка 2-3 фурми ми вършат работа.

Beeps, събота е, а за днес обеща отчет за липо-то Grinning Утре ще тренирам и аз, но следобед/привечер. И още нещо - как поръчваш от амазон? Искам да си взема и аз барчета, и куест барчета Frowning1

Амур, и ти като майка ми. Яде тея дни глутен и се поду, кожата й се раздразни на някои места, пъпки й излязоха...

tissi, хареса ми барчето. Като за 70 стотинки е перфектно Grinning Под формата на сладолед би било още по-вкусно, та ще пробвам следващото да го ям от хладилника.

Duval, и за мен е скука по спортните магазини. Това, което пък ми харесва, е една торба пари. Най-хубавите ми спортни дрехи са от Лидъл.

byalafeya, аз съм фен на фитнеса. Не е скъпо, не се съобразяваш с часове и групи, има във всеки квартал по няколко зали, може да се "моделира" тялото по вкус. От кангото съм чувала, че се правят големи крака и прасци. Но това съм го чувала, никога не съм ходила.

Аз вчера вечерта оплесках пейзажа. Яденето беше класическа мусака. На бирата устисках, но после си взех 2 бонбона за здраве. Е, здраве да е! Продължаваме напред. Сега набързо мушнах два кренвирша, което пак не беше ок, но като за 15 минути толкова. Довечера ще правя НВ овчарски пай. Heart

# 591
  • София
Блеки, писах аз още вчера. - 500 гр. съм, но аз отдавна не бях сваляла. Виж две стр. назад май. Иначе си спя, не се изнервям от него и мога да пия кафе.Други промени в храненето нямам и най-вероятно Липото е побутнало малко. Но..другата седмица чакам МЦ, та...Но е лек продукт всеки случай, в сми ако съм активен състезател- не бих си го взела хаха
Много скъпи куест баровете бре...25 паунда за 12 бара. Това си е за по веднъж на месец в годината хаха. Поръчвам до адрес на превозвач. Виж и кутиите за храна в Амазон, страшно удобни неща има (знам, че си носиш). В понеделник ще тичам преди работа, евентуално стяда след бач ще ходя пак; запомних ти татуса на ръката- да знаеш хаха

# 592
  • София, България
blackisback, чудесна идея! Аз естествено вчера минах през Фантастикото и взех всичките 20 броя от този десерт и си направих едно сладко чекмедженце в кухнята. На мен този десерт ми напомня на едни шоколадови бонбони Амфора едно време имаше и те бяха с подобен вкус, ако не бъркам името.

Иначе да ви кажа много започна да ми тежи в последни дни.. бях много заета и вместо по 40 гр въглехидрат, по едва няколко от рода на 7-8 и сега се чувствам сякаш ми трябва някакъв въглехидрат... може би сама се залъгвам, не знам. Не искам да ям хляб, защото знам, че почна ли веднъж и много лесно се подхлъзвам и почвам да ям тестено, което ми е проблем. Чудя се обаче дали да не си направя някоя храна с картофи или с оризче и да си хапна 1-2 дни и после пак да се върна на по 40 гр. заради:

Скрит текст:
Дори да сте убедени, че ползите от кетозата са повече от недостатъците във вашия конкретен случай, едва ли искате да развиете камъни в бъбреците и да се тормозите със запек и недостиг на витамин C. За щастие, съществуват начини да минимизирате тези рискове.Определени храни и хранителни добавки (например, аминокиселините лизин и левцин) подкрепят кетозата, което ви позволява да консумирате повече белтъчини и въглехидрати, без резултатите да страдат. Късоверижните мастни киселини, съдържащи се в кокосовото масло, също имат кетогенен ефект, защото сигнализират на черния дроб да произвежда повече кетонни тела. Така си осигурявате повече гъвкавост и знаете, че диетата е по-безопасна в дългосрочен план. Приемът на витамин D пък ще намали риска от загуба на костна плътност.

Другото решение е да предприемете по-консервативен подход – циклична кетогенна диета. При този хранителен режим целта не е да сте непрекъснато в кетоза, а да принуждавате метаболизма често да се нагажда към различни състояния. При цикличните кетогенни диети обикновено се редуват няколко кетогенни дни с един или два високовъглехидратни дни. Това ви позволява да сте по-гъвкави и да се радвате на по-разнообразен начин на хранене. Цикличните кетогенни диети в повечето случаи са по-добрият вариант, защото запазват ползите, но намаляват рисковете от кетоза.

# 593
  • София
Тиси, нищо не разбрах...Страх те е от кетозата да не развиеш камъни в бъбреците? Нищо й няма на кетозата, просто нито е хубаво, нито е постижимо да се седи нон-стоп в кетоза...Ти не беше ли по Зоната нещо...

# 594
Да, стана каша с диетите с овесени ядки. Извинявам се, ако съм заблудила аудиторията. Лейди много добре е обяснила.

Днес -300г Продължавам по план

Протеинът във всякаква форма мен ме разяжда, може би защото съм яла само подсладен. И няма значение дали е захар или стевия, прекалено сладкият вкус ми е проблем Sad

Между другото според книгата за Аюрведа, която чета всички зърнени се водят сладък вкус. Може би заради това, като ям овесени ядки не ми се яде сладко Simple Smile Не знам и често казано не искам да знам, сита съм, доволна съм и ми е леко, пък ако и сваля още 1 кг няма да се оплача Wink

# 595
Край, писна ми! Момичета, задавам си цел от утре - да сваля 4 килограма за месец, т.е. до 14.02. После само ще задържам. Как ще се боря:

- тренировки 4 пъти седмично;
- хранене по Зоната - стриктно. На фазите на луната - айрян;
- всеки ден бца и ей този бърнър - https://www.alo.bg/3648391.

Последни килограми са ми и ги боря от лятото, но съм много несериозна. Според вас ще се справя ли?

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 16:02 от ~Tony~

# 596
  • София
Тони, една година- 4 кила? Правилно ли чета?
Аз спрях да свалям, когато започнах тренировки. При 4 седмично започнах да качвам (видим мускул де, но за кантара е все тая).
Бца пия половин година вече, не съм свалила последните две кила...
Ти за къде бързаш всъщност?

# 597
  • София, България
Хахах, нееее! Beeps-и, не си ме разбрала правилно. Аз съм си на точковата диета. Кетозата е ок, но ако е циклично не е ли по-поносимо и да може да се превърне в нещо като рутина. Как да си обясня това, че от вчера си мисля само за картофи и кус-кус Grinning

# 598
Бийпс, Тони май има предвид до 14.02 Simple Smile
Tissi няма нищо по-естествено от това, да ти се ядат и би било доста лекомислено, ако подтиснат този импулс.
Бийпс и аз качих, дори само с 30 минутни тренировки всеки ден, пак качих. Но, това няма абсолютно никаква значение. Вадя метъра, въоръжила съм се с търпение, и ако имах финансови възможности със сигурност щях да си взема фет бърнър. Надъхала съм се (покрай надъхването омахах и 3 бонбона ама айде).

# 599
  • София
И аз боря едни 3 кг мазнини.Мускул не искам да свалям. От днес включиш CLA 3 пъти по 1 преди хранене.Ще споделя , ако имам резултат.
Тренирам всеки ден през седмицата по 30-40 мин сутрин.Уикенда правя по-дълги тренировки сутрин и вечер.Боклуци не ям , но количествата режимна храна са ми проблем и за това не свалям.С две думи -много ям

Общи условия

Активация на акаунт