Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 667
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Beeps, страхотно коремче, позеленях от завист Stuck Out Tongue

# 631
От изброените начини за справяне със стреса за мен шопинга и карането на кола са си истински стресови фактори

Но се сетих още за един метод: осъзнаване в обстановката,
Скрит текст:
звучи трудно, но всъщност е достатъчно да се опиташ да се огледаш и да видиш в обкръжението си неща, които не си забелязал, после да се ослушаш какви шумове можеш да чуеш, после да помиришеш, да докоснеш нещо; завръщане от мозъка, който всъщност понякога излишно  се тревожи за неща, които не може да промени към реалността.

Дези, аз съм вата-кафа, вата като конструкция Wink

За йогата се сетих още нещо, което съветват дори и напреднали йогисти: просто да отидеш до килимчето и да станеш в детската поза.
Скрит текст:
Аз съм го ползвала понякога този трик и уж отивам на килимчето само да се отпусна в детската поза, а после изведнъж си казвам, така и така съм тук, защо да не направя и котка-крава например, после лягам правя кобра, и т.н. И като се огледам накрая съм избрала да разтегна все пак всички мускули на тялото Wink Както казват никога няма да съжаляваш, че си отишъл на килимчето (You will never regret getting on the mat) Simple Smile

И отчет от кантара, днес без промяна от вчера

# 632
Не го ли нищихме това и в миналата тема.Към 48-9-та странница по спомен,нищо че някои  мнения са изтрити-имам спомен и за тях.Или всяка тема по традиция ще я завършваме така Simple Smile. Peace

И какво точно те подразни, че говорим за йога, че пак се опитваш да захапеш? Глезотия до шия!
Тук никой няма да ходи на пръсти, за да не нарани случайно крехкото ти самочувствие.

Тук споделяме какво дава ре-зул-та-ти. А има и нови хора.
За какво да говорим, да мрънкаме дружно колко ни е трудно ли? Те повечето теми са такива. Влизат да измрънкат, да се похвалят "малии, как съгрешили,lol" и всичко отново ad nauseam. Laughing

# 633
Блеки, много ти благодаря! Ще потърся да видя къде го продават.

Дези имаш навика да си доста груба в начина, по който общуваш с хората в темата. Преди няколко месеца до колкото си спомням пак имаше подобен проблем и момичето спря да пише. Може би е добре да се замислиш Simple Smile не го приемай като нападка, аз умея да игнорирам онова, което ми е неприятно.

# 634
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз винаги се разтягам в разни йоги- пози, след кардиото... освен краката зад врата, напоследък съм поусвоила и поза лотус, макар че ми е малко трудно все още... глезените ме болят после, което говори, че ми трябва още разтягане...

# 635
Тиси - напълно подкрепям идеята с комедиите. Даже колкото по-смешна, толкова по-добре. На мен доста ободряващо ми действат и Отчаяните съпруги Simple Smile Но, ако пък ми е много, много тежко предпочитам да се наплача, за да ми олекне. В такъв случай си пускам някоя драма да се нарева, като хората и после някак все едно облаците изчезват и слънцето отново изгрява Simple Smile

Относно йогата - никога до сега не съм ходила/правила йога. Даже не знам как изглежда. Виждала съм някакви снимки тук-там, но по никакъв начин не ми е било интересно да разгледам за какво иде реч. Обаче маникюристката ми ми похвали йогата на Славия и мисля да я пробвам, за да може лично да се запозная и с това. А ако ми хареса ще добавя още 2 тренировки седмично йога и така ще правя общо 5 тренировки, което се надявам да ми помогне по тъй трудния път към банските от две части Simple Smile

# 636
Блеки правилно ли схващам, че само онлайн се поръчва?

# 637
Каква е разликата между термогенни и липотропни фетбърнари и има ли смисъл да ги приемам без спорт?
Загледах се и в някакъв диуретик?  Като че ли доста вода задържам.

# 638
Има много хубава и описателно статия на ББ тийм за разликата, ще потърся и ще пратя.
Не, без спорт не виждам смисъл

# 639
# 640
  • тук и там
Дези, мен нищо свързано с йога не ме дразни.Доста съм далече от нея като  философия.Правя някои неща -чисто любителски.Даже в лесната поза лотус не мога да застана.Виж-за теб,всички знаем че си карала курсове ли що ли при някакъв мноого известен йогин,доктор незнам си кой..била си в клиниката му по Аюрведа и т.н ,така че ,"забравете деца вие какво сте чели и знаете,защото никой не знае повече от доктора от клиниката.."Добре-аз съм окей със това,всички са лигли и лигльовци-от съседа,дето си му носила мебелите до всички дето си мислят че йогата е дъги и еднорози..Йогата е дисциплина и не е за лигльовци ! Мисълта ми е че ти разбрахме мнението и първият път, някои се съгласиха-други-не!
Гледам да не се заяждам със хората,защото не знам какво се случва със тях във реалния живот,тоест какви грижи имат и какво са преживели,но тъй като се обръщаш към мен персонално-реших да ти отговоря все пак.

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 16:04 от Kaisia

# 641
Момичета, благодаря на всички за предложенията ви, ще ги разгледам подробно bouquet
Не искам да ставам причина за дрязги, нека всеки прави каквото му е приятно.
Аз бих предпочела практика с учител, инструктор или какъвто се води там, но при нас почти няма такива възможности, така че ще пробвам сама.
Търсих и сама в нета, но по-ценен ми е споделения опит.
Някой с лични отзиви за ци-гун, тай-чи или нещо подобно има ли?
Целта е да се абстрахирам от дразнещи околни фактори и да се балансирам психичесски.
 Hug 

# 642

Благодаря, чудесна статия, всичко е много достъпно обяснено.

# 643
Не знам дали има смисъл да се пие бърнър без спорт. Честно казано досега не съм пробвала, едва ли резултатите биха били оптимални. Аз бърнърите ги пия по схема и в нетренировъчни дни.

Духче, поръчвала съм го онлайн, и то от iherb. Но тогава тук беше значително по-скъп. Гледам, че healthstore го предлагат за 16 лв. и стотинки, колкото го взех и преди време в iherb. Те имат физически магазин - един в Красно село, един в горната част на Витошка, един в Студентски град.

Редактирам се, за да кажа, че на мен термогенните бърнъри не ми понасят никак добре. Треперя, имам сърцебиене, а по време на тренировка ми се и вие и свят, че и ушите ми бучат. Но пък аз съм и човек, който след 14-15 ч. не пие кафе, защото ми пречи на съня. Така че си помислете, проучете преди да купите термогенен.

# 644
  • София, България
Аз съм намислила да вкарам в играта някой липотропен бърнър (изцяло на билкова основа + Л-карнитин), не бих имала смелостта да посегна към другите, защото натоварват нервната система, а и аз не търся бързи резултати на всяка цена. Особено в момента, когато нямам работа и съм на кантар да харча ли пари за водна аеробика след като ми свърши МЦ или да изчакам да си намеря работа, да имам доходи преди да инвестирам в спорт, а пари трябват и за други неща...та фет бърнъра ми е по-назад в мислите.  Нооооо... съм си поръчала дървен обръч. Винаги търся нещо забавно и въртенето на обръч ми звучи също забавно в домашна обстановка. Пускам някой филм и си въртя насреща. Хаха. Искам да си поръчам и въже за скачане, но трябва да разтърся, а не знам как се определя размера...

Иначе имам едно оф-топик запитване и който няма желание да се отклонява от темата може да не чете натам:

Скрит текст:
Понеже поставянето на мигли косъм по косъм придобива все повече популярност сред младите момичета се чудя дали да не изкарам един курс и да не си потърся такава работа. Въпросът, който ме мъчи е има ли смисъл? Дали това няма да са излишни пари, хвърлени от моя страна и пазарът вече е препълнен с такива специалисти. Искам също да изкарам и курс, за да мога да правя кола-маска.. , но не искам да се занимавам с процедури за лице и прочие.. Само поставяне на мигли и обезкосмяване.. дали има смисъл да рискувам и да се метна в такова приключение? Наистина имам нужда от малко чуждо женско мнение.

Общи условия

Активация на акаунт