Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 740
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Тук съм Mr. Greenдебела и мотивирана Heart Eyes
Моделът на Сиска, обаче е 40 Mr. GreenДори не си спомням какво съм правила на 25.

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 20:24 от siska79

# 136
Ха-ха, таен агент, да, като наблегнем на думата "таен" Wink но работя върху това

При нас цяла седмица е - 20 градуса и другата пак ще е така, смятам, че останалите мазнинки са по-скоро полезни в такъв случай Wink

Късметите са написани, ще бъдат детски приказки, а късметът е поуката от приказката, например Котаракът в чизми, късмет: хитрост. Луда работа, събудих се днес сутринта и това ми хрумна...

В този ред на мисли още по-луда и креативна 2018 пожелавам на всички.

# 137
Супер пожелание, Галче  Simple Smile Аз поне имам нужда от повече цвят в ежедневието си, а какво по-хубаво от малко лудост и повече креативност  Simple Smile

Страхотно раздвижване в темата предновогодишно  Heart Eyes Още от сега се посъбрахме старите муцуни, а и много нови свежи попълнения  Simple Smile
Да ни е здрава, цветна и успешна новата година момичета  Simple Smile

# 138
  • София
Аз да се оплача малко.Изведнъж от вчера започнах да кашлям ужасно.Явно е някаква вирусна кашлица.Ще вадя записки с бабини лекове и започва борбата.Ще направя една тренировка да видя как ще се справя с дишането.Няма да се дам на един вирус да ми развали формата я

# 139
  • София
Преди време от една кашлица направо си докарах мускулна треска на корема:) Бързо оздравяване!
Днес рано една леко хаотична, но много стегната тренировка за горна част+ 20 мин бързо ходене. Пих един протеин, походих около километър с две големи пазарски торби и с едното прибиране в 11 сгънах един телешки суджук:)) Взела съм кора домашни яйца ммм
Приятни приготовления на всички! Като дете ми даваха да режа всичко за руската салата, голям зор ми беше.

# 140
Момичета, по време на овулация качвате ли тегло? Изведнъж се сдобих с голям плюс дето никаква идея нямам от къде е, много внимавам с храната, следя калории пък и спортувам, това сега от къде е не зная...

# 141
Винаги съм +2, +2.5 при овулация, както и при цикъл. Затова се следя така, за да не изпадам в паника, но да знам какво се случва с това тяло.

Отчитам 11км в парка.

# 142
Не съм забелязала да качвам. По-скоро между Ову и МЦ не свалям.
Аз бях +2 кг след празниците, като единия кг вече е изчистен. Нямам търпение да се върна на работа и да ми се получават по-лесно нещата. Все пак като не си нося няма да има какво да ям или ще се задоволявам с малкото ,което съм си взела, като основното хранене ще е вечер.

# 143
1-2 кг нагоре-надолу дори не ги забелязвам.....в такива граници е нормално да варира теглото, това е вода.

Весело посрещане на Нова година!И нека сбъдне на всеки мечтите и желанията му!  Champagne

# 144
Духче - покрай овулацията не съм забелязала да се подувам, но знам ли - с този нередовен МЦ вече нито знам кога ми е овулацията, нито ПМС-то, нито кога да чакам МЦ. Просто си стоя, чакам и почти всеки месец дебна с теста, за да няма изненади. Но съм чувала много жени да се оплакват, че по време на овулация имат зверски апетит за 1 -2 дни и се подуват, та може от скоро и при теб да е започнало да става така. То с всяка изминала година се появяват нови и нови неща. Тъкмо свикнеш с едно и се появи нещо друго.

Относно плановете
- и аз съм, като Духчето. Има ли план - всичко се спазва и нещата вървят добре. Затова вече съм направила плана за новата година. На 02.01. стартирам с ден на айрян, за да прочистя от новогодишното похапване и да изкарам водата. Сред това три дни ще правя диетата с Овесени ядки, за да прочистя още малко вода. През това време от 03.01. пак тръгвам на аеробика 3 - 4 пъти седмично. След края на овесените ядки започвам Пепе максимално стриктно, като в дните, в които ще тренирам ще го правя с 2 хранения на ден, а в останалите с 3 хранения дневно. Ще се опитам да вкарам и 1 айрянен ден седмично, но дали ще успея не знам. Че с този Пепе, като се научиш да закусваш после става малко трудничко.

И така - цели за 2018 г.

1. Премахване на 5 кг.
2. Редовен спорт - 3 - 4 пъти седмично /аеробика/
3. Преминаване към здравословно хранене
4. Нова кола
5. Започване на някакъв курс - испански или графичен дизайн /ниво за напреднали/. Още обмислям кой от двата курса да запиша, но в крайна сметка може и двата един след друг да изкарам

И така - плана е начертан и ще се постарая да го спазвам. Както казва Духчето - усещам, че 2018 година ще е моята година. Че 2017 наистина беше доста тежка.

На всички момичета, които още ме помните и не сте ме забравили едно голямо гуш от мен Hug Heart

# 145
  • Козлодуй
Lady, добър план направо чудесен Simple Smile
И аз когато имам план и схема да следвам се чувствам прекрасно и схемата на тренировките вече я имам и там ми е лесно но нямам контрол над яденето и мисля от 10-ти да започна диета но не зная как да запазя постигнатото Simple Smile

# 146
Lady, добър план направо чудесен Simple Smile
И аз когато имам план и схема да следвам се чувствам прекрасно и схемата на тренировките вече я имам и там ми е лесно но нямам контрол над яденето и мисля от 10-ти да започна диета но не зная как да запазя постигнатото Simple Smile

Коя диета си избра за новата година?

# 147
  • Козлодуй
Моя японска аз съм я споделяла в темата за японската диета защото там японската е с много яйца а моята е с много риба а аз се научих да я пека много вкусно рибата на фурна със зелени подправки и зехтин та като се наям с нея не чувствам глад Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=982977&utm_source=Ne … tm_campaign=Mails

# 148
Lady Cassiopeia, и на мен ми харесва плана ти! Успех!

Моят е много подобен.

1. -5кг мазнини образно казано, може и 4 да са, но ги виждам с просто око
2. Покачване на мускулна маса
3. Редовни силови с по-високи тежести от миналата година
4. Нова кола
5. Курс Toastmasters- да си подобря presentation skills и да се запозная с нови хора.

Подсети ме, че искам да се запиша на испански, но може би ще го оставя за лятото. Сега ще го карам сама.
Най-много искам да се науча да си ръководя добре бюджета. Голяма жена съм, срам как харча! Сякаш ще умра утре или най-късно в други ден.  Laughing

Видях се на първа страница в японската диета- сваляла съм с английското чудо до 56, но после го ударих на веганизъм и ги върнах със замах.
Не ми се вижда лоша идея да я направя пак. Ядат ми се плодове.
Тренировките ще си ги пре-логвам седмица предварително, за да не изпусна някоя.

Весело посрещане на Новата година! Да е по-успешна от старата и нека ни донесе много добро настроение, вяра в себе си, и желязно здраве! Останалото ще си го купим сами! bouquet Hug
Наздраве!!!

# 149
Аз много си усещам овулацията. Това, доколкото знам, не е много хубаво, но по лекари - след нова година. И моят цикъл не беше сред най-редовните тази година. Започнах годината под голям стрес, цикълът ми беше на 38-40 дни. Последва развод и ми идваше на 28-29 дни. Това до един гаф, след който се наложи да пия Ескапел. Ако можете, не го правете. Обърка ми цикъла и така 2-3 месеца. После пак се нормализира. После нова работа, нови хора, нов стрес... и ето ни през декември Simple Smile Миналият месец беше ок, но много болезнен. Трябва да се успокоя и да свикна на новите обстоятелства и вярвам, че ще се оправят нещата. Ако не - лекари да искаш Simple Smile

Аз моят план за новата година го казах, ама сега ще го повторя и разшира

- здраво, спортно тяло с малко мазнини и добре изразена мускулатура
- 1 размер дрехи надолу
- никакъв шопинг
- да се наложа в новата работа
- да мине успешно фестивалът, който организирам
- да издържа успешно всички курсове от програмата, по която уча
- да изкарам сертификат по нидерландски
- да направя поне 1 море, да отида в Берлин

Това в строго личен план. Иначе - да са ми здрави родителите, да са около мен приятелите ми и аз около тях Simple Smile
Нищо непостижимо.

Довечера няма да има преяждане или изкушения. Доколкото разбрах, вечерята ще е напълно режимна. Ще пия вино и вода. Баница ще си взема само заради късметчето Grinning Баклави, сладки... не ме изкушават.

Общи условия

Активация на акаунт