Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Лейди, благодаря.  Млада, но бавно се случват нещата при мен.  Убедена съм че хормонално имам някаква спънка, но да видим. Ще ходя на ендокринолог този месец надявам се. Ще довърша Червенкова така или иначе съм я почнала, но с малко поправки..ще пропусна рибните дни. Няма да мога да ги изкарам.

# 331
Добро утро. Наближава и моят ден 1, от утре в Зоната. Затова най-накрая извадих кантара и метъра и останах леко учудена, леко доволна. Ами не е толкова лошо положението като знам какви ги върших между празниците. И така, ще стартирам с мерки: кг-61.5, ханш-96, талия-77, а най-облото, което ме дразни е 88, бедра-51, на височина-167 и години-31. Предполагам, че и мазнинния режим шеше да ми върши работа (за отслабване до желаните кила), но пък желая по-лек режим на спазване т.е.не искам когато всички си хапват Въглени, аз да стоя като наказана, а да си взема спокойно. Искам да мога да ги съчетавам в дневното ми меню. С времето съм придобила някои навици, но имам върху какво да работя. Пожелавам успех на всяка една в целите си. Много е хубаво, че толкова много хора сме се амбицирали и ще вървим заедно по пътя на успеха. Хубав ден.

# 332
  • Козлодуй
Роузи, не си видяла количествата добре например на места има  500 гр печено пиле в готов вариант на едно ядене затова говориш без да си прочела до край изобщо не можеш да останеш гладна например без диета ям по 100-150 гр месо а в диетата пише по 200-и нагоре и преяждам с нея и въпреки това свалям. Амур ще излезе права като казва че трябва да дадеш достатъчно храна на тялото за да може да саморегулира Simple Smile

Mother of PrincesS, аз рибата се научих да я правя много вкусно и мога да я яма само нея Simple Smile Значи върху хартия за печене покривам с нея тавата на фурната и върху нея нареждам рибата разрязана на филета и почистена отгоре ръся зелени подправки сушени чубрица, розмарин, маьорана, мащерка и др. и отгоре ръся зехтин пека на фурната докато се изпече ако пусне много вода от замразяване например включвам вентилация и след като се изпече веднага вадя в чиния и хвърлям хартията за да мия по-малко Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 08:00 от pvacheva

# 333
  • София
Зизу, моето бедро е със същия габарит (в най-дебелото), а съм 160/53.5, така че ти си екстра!
Закупих вчера артикул нутрибулет от лидл (личи си, че съм взела заплата) и за вечеря метнах половин лъжица протеин с кисело мляко и от малините, дет замразявах цяло лято. Сиска научи цял форум как да се храни хаха
И вие, и ММ сте ме взели за мезе, ама първите 50 клека са факт! Вика ми "чей малко бе, на Мис Бикини Фитнес ли ше се явяваш" хаха
Сега пия уау-чай и после довършвам уау-облизването на къщата!
Слънчева неделя е днес, разходете се или изгонете домочадието и си направете дълга вана!

# 334
Амур като говори не приказва Grinning Аз от ъъъ... 2015та не съм гладувала, пък съм 2-3 размера (в зависимост от частта на тялото) надолу. Роузи, не вярвай на клишета Simple Smile

Тони, аз пия желатин, питай, ако нещо около вкусовите качества те притеснява, нАучните ги пише в нета Grinning

Beeps, ще си се сочим взаимно, ясно е. Аз от 2 месеца не съм влизала в зала. Утре почваме. Чудя се кардио ли да правя само или да си почна по график с крака и корем... Ще чакам да пишеш за липото, интересно звучи. А цената му е доста висока, знае ли човек, може да е нещо наистина революционно.

Отивам на пазар сега. Ще зареждам основното за седмицата - свински бузи, рагу, туршия, яйца...

# 335
Pvacheva, така я правя и аз, обаче без салата няма да мога. Или ще мога да на едно хранене, обаче два дни само това няма да успея.

Зизу,успех в новото предизвикателство.

Децата на село,  аз лежа и пъшкам от болка в бедрото. Вчера в детската стая стъпих на едно гланцирано блокче и като ми се подхлъзна напред единия крак стой та гледай. Сега от таза към коляното е някаква адска болка. Предния ден пък бях почнала да правя упражнения. Целия свят е срещу мен Joy

# 336

Тони, аз пия желатин, питай, ако нещо около вкусовите качества те притеснява, нАучните ги пише в нета Grinning

Какъв купуваш и какви курсове си правиш? Една мацка във фейса четох, че го пие 2 пъти годишно по един месец. Направо да започвам. Записах си и добавките, които препоръча преди няколко страници, ха-ха.
От утре възобновявам тренировките. Ако има проблем с картата ми (което май е сигурно), ще тренирам вкъщи. Намерих си едни клипчета с табата. Но в зала е много по-добре.

Mother of PrincesS, оправяй се. И аз се ядосвам като от някаква глупост ми стане нещо. Почивай си.

# 337
Сега ще ме карате да чета за желатина Simple Smile

Тони, благодаря. Не знам дали да си почивам или да го раздвижвам. Ще ползвам това че децата ги няма да изгледам някой филм легнала на дивана пък каквото стане Simple Smile

# 338
В пристъп на умопомрачение си поръчах детоксикиращ чай и програма към него. Не си падам по такива неща по принцип, но май имам нужда от промяна о пречистване.

# 339
В пристъп на умопомрачение си поръчах детоксикиращ чай и програма към него. Не си падам по такива неща по принцип, но май имам нужда от промяна о пречистване.
А Чая кой е?

# 340
  • София
Съни, кой чай поръча? На мен нали ми дадоха два пакета, та лоча комбинация от детокс и скини. Видимо ми намали подуването на корема, друго не забелязвам за седмица. В началото пишках повече, но пък бях след цикъл, та знам ли...
Всеки път, когато стигна до чистене на детската се чудя дали просто да не се оттегля с шише вино и да оставя стафилококите най-накрая да ни довършат!

# 341
Сега ме хванахте на тясно. Потърсете промопакет Здравей живот. Три чая, хранителен режим, упражнения.

# 342
Тази промоция съм я виждала във Фейсбук. Би ли  споделила хранителния режим бива ли и горе-долу какво представлява? Предполагам, че ще е основно растителна храна (тъкмо за мен), защото Бени (Албена) май основно с това се храни...

# 343
  • Козлодуй
Имам режимите на този чай на картинки ще ги публикувам тук макар да са много а чая може да е и друг има български по аптеките със същите съставки но в пъти по-евтин Simple Smile
Скрит текст:

Режима е изключително ефективен за чистене на всякакви коремни обиколки, любовни дръжки и прочее гънки Simple Smile

# 344
  • София, България
И понеже това е дневник за взаимно отслабване да се похваля, че ....

1. Купих си уред за готвене на пара. ( Сега го изпробвам, метнах 2 чушки, в кухнята ухае божествено приятно и здравословно  ).

2. По принцип съм чувала, че е хубаво по 4кг месечно да се свалят, но от 2ри януари до днес 7ми съм 3,8кг надолу.

3. Оборудвах се с цял бански и шапка за плуване и от утре започвам водна аеробика и се чувствам доста добре, че ще пробвам нещо ново.

4. Днес ми се обадиха в бързината да изляза, отварям гардероба и грабвам в бързината един черен клин, викам си на акъла : "Ще има да го дърпам постоянно нагоре при всяко мое движени да не ми се подават задните части".... Слагам си го, толкова плавно си го сложих и този път ми стои по-високо на талията, т.е пак го придърпвам, но далеч по-рядко от преди.

5. Доволна съм, след 3 седмици ще вкарам шивашкия метър в употреба да тегля чертата за обиколките. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт