Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 690
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Лейди, на мен пък от снимката най-много ми хареса комбинацията Wink
Скрит текст:
майка и дъщеря след 9 години в отлична форма, щастливи и хванати за ръка, размечтах се и аз Simple Smile

Ето я пак същата мацка:

Скрит текст:

И да дам отчет след  5 дни на овесени ядки, общо - 1 кг (днес -100г), от общо 2 за сваляне; и тъй като се чувствам добре, сита и доволна, продължавам с овесената диета, която бях публикувала наскоро

Мисля да си направя соево мляко. Бях купила преди месеци един пакет соя и така си стои в шкафа. Ще видим какво ще се получи.

# 541
Амур, харесва ти да звучиш като последна инстанция Simple Smile
Скрит текст:
Въглехидратите са 45 грама на 100 грама.В случая съм го изяла след дълга кардио тренировка плюс един протеин, който има 120 калории.На моят бар калориите му са 380 или 390 плюс протеина стават 500 калории Peace
Тук според мен няма нито една потребителка, която да е с умствен дефицит, можем да четем етикети и да разбираме какво пише на тях.Освен това мисля доста пъти съм показвала резултата, който съм постигнала с моето тяло Peace

Това е последното, което целя.....
Но тъй като така или иначе си купувам разни протеинови десерти, винаги гледам етикета и то, за да съм сигурна, че щом ще е протеинов бар, наистина протеина да е най-високото съдържание.
И понеже показания от теб не съм виждала в магазин, потърсих в Нета съдържанието му....ето, това открих.
Исках да съм сигурна, че наистина е протеинов бар..е, оказа се, че не е .Обикновен захарен десерт си е...

https://keskin.bg/product/338/proteinov-desert-choco-chef-s-brow … rtokal-100gr.html

на 100гр:
426 калории
18 гр мазнини
45 гр въглехидрати
15 гр захари
5 гр фибри
21 гр протеин
Което, поне според моите скромни познания, е чисто въглехидратен десерт, а не протеинов.
Направих си "проучването", за да знам дали изобщо да го търся този десерт, основно заради цената.Но не си струва, поне за мен.
А си позволих да споделя мнението си във форума, по същата причина като теб, за информация на другите.Не за да засегна теб, или някой друг.

# 542
  • Велико Търново
Последно по темата:
на 100 грама
калории389

мазнини 19 грама
въглехидрати 20 грама
захари 6.7
фибри 5 грама
протеин 21 грама

# 543
  • Козлодуй
Преди да започна диетата си и аз се зарибих по овесените ядки но като си направих едни за закуска и така ми раздразниха стомаха че ядох цял ден Simple Smile Сега не чувствам никакъв глад с тази диета Simple Smile Обядвах печена риба и задушено зеле с червен пипер и зехтин и ми беше вкусно и засищащо Simple Smile Рибата я пека на фурна със зелени подправки и зехтин и харесвам само скумрия и хоки Simple Smile Чувствам се сита и много щастлива че тази сутрин се събудих с - 600 гр не мога да повярвам на бързия резултат а още не съм я започнала очевидно че млечните ми пречат както не веднъж сте казвали Simple Smile

# 544
Здравейте имам няколко въпросчетаа...някой правил ли е 90-дневната диета, понеже мисля да я пробвам...ако да какво ви е мнението и какви резултати постигнахте?

# 545
Правила съм я, свалих 40 кг., А след това с нейните принципи и още 10. Харесвам я, приятна ми е.

# 546
Госпожице Дух, уау !
За колко врътки го постигна ?
Аз съм я правила и за първия месец свалих 7-8 кила. Естествено всички забелязаха, че съм свалила и аз я зарязах.

# 547
Аз преди време съм я спазвала. Свалих 10-12 кг., но после си ги върнах. Впоследствие намерих своя режим и свалих голяма част от каченото. Но няма да отегчавам дамите тук, те вече знаят моята история.

tissi, взех си и такъв бар. Предвид, че имаше още няколко или е много вкусен, или и ти пазаруваш от Фантастико в Разсадника и си ги обрала преди мен Grinning Взех и едни оризовки за в офиса, да не се гътна от глад някой път.

Зизу, че какво лошо има в това да ти свирят червата? Човещинка си е, при това такава, която не можеш да контролираш. Не бих яла кроасан. Ако толкова ме смущава, бих пила вода.

# 548
  • София, България
blackisback, позна веригата, но не и квартала! 

Не си мисли, че е черешката на тортата този десерт, но показателите му за моя режим са доста добри, ама искам да видиш калориите и да споделиш мислиш ли, че е реално толкова малко калории да му дават...от всичко само мазнини много видях... Дет се вика, ако видя зор за сладичко или искам да се подсладя знам, че има към какво да посегна.

# 549
  • София
tissi, погледнах хранителния състав на този десерт и за сто грама не е 5,37, а 537 ккал. Ето го:
http://www.myfitnesspal.com/food/calories/138216083

Но за 30 грама е само 161 ккал, което не е нищо. А вкусно ли е?

Аз отчитам минус - 700 грама за днес. Свърши дългото ПМС и се пораздвижиха нещата.

# 550
  • София, България
tissi, погледнах хранителния състав на този десерт и за сто грама не е 5,37, а 537 ккал. Ето го:
http://www.myfitnesspal.com/food/calories/138216083

Но за 30 грама е само 161 ккал, което не е нищо. А вкусно ли е?

Аз отчитам минус - 700 грама за днес. Свърши дългото ПМС и се пораздвижиха нещата.

Права си 537 кал за 100 гр. Явно на предната опаковка е имало грешка при печатането, защото имаше точка... Grinning

Иначе като за без захар е един чудесен десерт, а е само 0,69лв във Фантастико. Дано ми заредят още...

# 551
Госпожице Дух, уау !
За колко врътки го постигна ?
Аз съм я правила и за първия месец свалих 7-8 кила. Естествено всички забелязаха, че съм свалила и аз я зарязах.

Жанче радвам се да те видя и тук. При мен действа същата странна психология,като сваля малко и ми става леко и готино и зарязвам нещата. С 90дн за един месец бях свалила 5-6 кг, тогава бях 75 до 69-70свалих. Бях друг човек колкото и да е малко за някой, работнит дрехи направо ми падаха.. И спрях. Не че нямах нужда от повече просто ми олекна и се почувсвах добре

# 552
Блеки, не знам. Самата мисъл ме ужасява, хаха. Иначе на лекции по цял ден не мога да ди позволя да пия много вода и да изпускам материал, заради веце, или пък тишина, само гласа на професора и моят стомах. Ще умра от срам Sad Както и да е, днес може би беше по-добре от към хапване и ситост, тъй като имах доста работа. Харесва ми така да се улисвам, и дена минава по-бързо, и глада по-неусетно Simple Smile

# 553

Повечето сме за там като чета. 😂

# 554
  • София, България
Това е моята приятелка, за която ви говорих, че със Зумба свали доста килограми и дори от Пулс снимаха реклама с нея! Тя е жива мотивация, а също така е и психолог!

Общи условия

Активация на акаунт