ЮЛСКИ мами 2018 - Тема 2

• 76 898
  • 754
  •   1
Отговори
# 570

Здравейте и от мен. И аз към такава съм се насочила...но не откривам достатъчно мнения.

# 571
Mомичета,вие добре ли спите?Аз хем ставам до тоалетна по сто пъти,хем и много ме болят краката нощно време.Може би имат нужда от разходки повече ,а аз го удрям на спане и лежане цял ден.

# 572
Здравейте момичета! Извинявам се, че нахълтвам в темата ви, но сте по-напред с материала Simple Smile.
Бихте ли ми предложили къде да си направя втора ФМ, и при кого?
Важна ли втора ФМ според вас? Доктора ме остави на моя преценка,  според него ако първата е ок няма нужда от втората.
Насочила съм се или към Плевен или към София, но приемам и други варианти т.к. така или иначе ще пътуваме.
Благодаря предварително Simple Smile

# 573
Здравейте момичета! Извинявам се, че нахълтвам в темата ви, но сте по-напред с материала Simple Smile.
Важна ли втора ФМ според вас? Доктора ме остави на моя преценка,  според него ако първата е ок няма нужда от втората.
Насочила съм се или към Плевен или към София, но приемам и други варианти т.к. така или иначе ще пътуваме.

При който и да е от докторите в Надежда, гр. София по пренатална диагностика.

# 574
  • София

Точно това щях да напиша Simple Smile  Ако е в София - болница Надежда. Всички от пренатална са страхотни, но аз лично препоръчвам д-р Панайотова.

# 575

Точно това щях да напиша Simple Smile  Ако е в София - болница Надежда. Всички от пренатална са страхотни, но аз лично препоръчвам д-р Панайотова.
Благодаря. Имате ли някакви координати?

# 576
Mомичета,вие добре ли спите?Аз хем ставам до тоалетна по сто пъти,хем и много ме болят краката нощно време.Може би имат нужда от разходки повече ,а аз го удрям на спане и лежане цял ден.

Здравей! Моят сън не е както преди, по цяла нощ сънувам, всеки ден, а преди не го правех! Ставам до тоалетната по два- три пъти. За съжаление нямам много движение, от работа вкъщи и обратно, а живея буквално на 2 минути от работа. За храненето се храня нормално, като изключим, че не мога да погледна месо, сега ако не стана вегетарианка няма кога В 18г.с. съм и съм качила около 2-3 кг, коремчето ми е малко... Това ми е втора бременност, първата уви завърши в 9 г.с. и гледам да съм спокойна и да не мисля негативни неща

# 577

Здравейте и от мен. И аз към такава съм се насочила...но не откривам достатъчно мнения.
  Да.Няма смисъл от скъпи колички.Направо са ми смешни някои хора,които теглят кредит за количка от 1000 лв.

Напълно съм съгласна с това за 1000 лева за количка. Още повече, че имам примери пред мен, които показват, че дори количка за 1300 лева може да стане неудобна на бебето след 6 м., когато се трансформира кошчето в седалка.

Конкретно за Бертони и Лорели (което май си е едно и също), аз гледах 2, една за 350 лева и една за 700. Не ги харесах и двете. Пластмасата по-скоро мирише на найлон, не ми изглеждаха много стабилни, а платът също не ми се вижда мн ок. Освен това, тези, които гледах аз не са съвсем пълен комплект. Трябва да си докупя меките части на коша отвътре, матраче, комарник, дъждобран. Това качва цената с едни стотин лева, а за тези пари има по-добри колички. Една приятелка отбеляза като сериозен минус, че колелцата бързи се "изяждат". Аз лично се отказах от тях.

Сега предимно оглеждам полските, които са малко като танкчета, но повечето изглеждат стабилни. Захващането на коша на шасито е по-добро, двутичково, колелцата са помпащи се, лесно се сгъват и разгъват. Естествено и при тях има боклуци. Аз се спрях на Абдор, засега. Ще ми струва около 450-550 лева, в зависимост от модела. За мен лично тази цена, в съотношение с качеството е повече от прекрасна и дори и бебето по някаква причина после да не я иска няма да страдам толкова.

Гледах и висок клас колички, втора употреба. Какво да ви кажа. Там нещата май са на късмет. Виждала съм на познати количките втора ръка - ми не личи да са ползвани, а тези в ОЛХ и Базар бг изглеждат като бити от градушка, а цената им е с 200-300 лева надолу. Като извадиш от CAM за 1600 лева 300 и нещо сметката ми излиза една... Честно казано има колички на сметка, но май ще послушам половинката ище вземем нова, полска, на по-човешка цена.

Аз лично ще си купя почти всичко (креватчето ще ни е подарък) и гледам да не се хвърлям на най-скъпото. Наистина ми се вижда ненужно. Но все пак държа на някакво качество и приличен вид.

NB: Ако имате нерви да четете дълго, има много добра група за колички тук в БГ МАМА, аз четох доста отзиви, така започнах да заглеждам полските. Хората са доволни и гледат по 2 деца с една количка. Ама наистина е много за четене! Simple Smile

# 578
Относно количките, аз също бих похвалила полските, нашата е S line, но май нямат голяма разлика с Адбор  ! Купихме я преди 4 години за около 700 лв.- 3 в 1 беше (летен, зимен и кошче за кола )с дъждобран, чадър и всичко нужно. Гумите са им страхотни- издържат на всякакви терени, дори на плажа  си я карахме през пясъка. Сгъвах я, разгъвах я за колата ,обръщах кошовете ту към мен, ту напред съвсем спокойно. Ще я ползваме и за сегашното бебче, защото нищо й няма .Сега гледам, че цената й е по- ниска, та определено си заслужава! Може би единственият й минус беше, че е тежка, но пък маневрена и здрава!

# 579
Относно количките, аз също бих похвалила полските, нашата е S line, но май нямат голяма разлика с Адбор  ! Купихме я преди 4 години за около 700 лв.- 3 в 1 беше (летен, зимен и кошче за кола )с дъждобран, чадър и всичко нужно. Гумите са им страхотни- издържат на всякакви терени, дори на плажа  си я карахме през пясъка. Сгъвах я, разгъвах я за колата ,обръщах кошовете ту към мен, ту напред съвсем спокойно. Ще я ползваме и за сегашното бебче, защото нищо й няма .Сега гледам, че цената й е по- ниска, та определено си заслужава! Може би единственият й минус беше, че е тежка, но пък маневрена и здрава!

Нищо, че ми е рано, но вече доста сгъвах, разгъвах, носих, повдигах и т.н. Simple Smile На мен всикчи колички, освен "чадърите" за след 6 м. ми се виждат тежки Simple Smile Simple Smile Нямам никаква сила в ръцете, сега тренирам с малки гирички, че няма да мога и детето да си нося ... S line са малко по-скъпи от Abdor и Anmar, но като качество са много близки. Имам още време да се чудя, но засега една на Abdor ми грабна сърцето Simple Smile

# 580

Здравейте, аз имам на д-р Георгиев. Но пре, сайта на болницата, раздел онлайн услуги можете да запишете час също.

# 581
Аз съм харесала peg perego BOOK 500 ELITE MODULAR. Не е от най-скъпите, но е една от най-удобните които пробвах. Относно полските лично мое мнение, не бих си купила колкото и да е примамлива цената, поради причината, че са ми много тежки, тромави, платовете някак простеят, не се сгъват достатъчно за всички багажници и не на последно място на външен вид изобщо не ми харесват. Всеки сам си преценява естествено, пробвах и модерните като Stokke и bagaboo обаче ми се сториха доста не практични, заради малкото място за багаж, иначе са доста добри от към маневриране.

# 582
  • София

Здравейте, аз имам на д-р Георгиев. Но пре, сайта на болницата, раздел онлайн услуги можете да запишете час също.

Пробвайте през сайта, да. Ако не - обадете се на регистратурата, най-точно ще ви дадат информация кой-кога е свободен.

# 583
Да, чудесно изглеждат повечето peg prego. Страхотен избор! Аз за съжаление нямам възможност да дам толкова само за количка ... Дано повече родители да могат да си купят перфектните неща за бебето Simple Smile

# 584
Привет момичета! Леле, вие колички ли гледате вече? На мен това раждане ми е толкова далечно, че още не мога да приема че съм бременна! 🙉 Даже още на никой не сме казали, че съм. Само аз и мм знаем..😊 Време е да казвам в работата също. Не знам до кога ще го отлагам..
Аз не ставам вечер до тоалетна, но пак ме заболя гърлото и кашлям цяла вечер и от това не мога да спя..😔Вече не знам с какво да го лекувам. Не искам да пия лекарства...
Хубав уикенд на всички! ❤

Общи условия

Активация на акаунт