Любители на кучета - тема 77

• 49 288
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • Радомир
Здравейте
Искам да попитам ако някой разбира от кучета.
Имам една сладурана вкъщи.
Ако някой от вас може да ми каже каква порода е.
В момента е на 71 дни от раждането и тежи 1.200 кг.
Може би е кръстоска но от какви породи не знам.
Така ми я продадоха. Историята е дълга не искам да натоварвам с излишни думи.
Ако знае някой моля да ми каже.
Ще бъда много благодарна ако ми помогнете за да знам какво да пиша в паспорта и.

# 196
  • София
в паспорта се пише Микс
 надали някой може да ти отговори какви са родителите, особено при непорастнало куче

# 197
вили-мена, предполагам ветеринар ще е по-наясно с породата, ако има такава, още повече, че ще го види на живо. По снимка е трудно да се отгатне. Все едно, голямо сладурче е! Heart Eyes

Страхо страхотен както винаги! И любопитен, и ученолюбив! Heart Eyes Френчитата и те, разкошни! Heart Eyes bouquet

# 198
  • под тепетата
В предаванията по анимал каналите им казват дизайнерска порода  Laughing
  Честит празник на всички именници - 2-ву и 4-ри краки !
 Привет на новодошлите, чувствайте се като у дома си  bouquet

# 199
  • София
Моята кокошка днес набарала баклавата и похапнала. Ходихме на вет, казаха да я наблюдаваме дали ще има някакви симптоми.
Засега само лежи и спи, дано няма последствия.

# 200
  • София
мда, има напаст от изядени неща, дето не са предназначени за тях
големи са беляджиики

добре дошли на френчитата и честити новопопълнения в семейството на всички новодошли

Рея цял ден дъвче котката
голкото коте, според мен замисля да ни напусне и да си смени стопаните

# 201
  • София
И ние се връщаме от вет... снощи МП доведе Лили от гостито и на ескалатора на метрото, госпожицата си прищипала нокътя. Тя обожава да се вози на ескалатори и досега не е имало проблем, но... Половинът я доведе вкъщи, аз отидох да й мия лапите и, о, ужас, цялата задна лапа в кръв, по пода кръв.... касапница. Опитах да я измия с чиста вода, поне да видя какво е, тц, Лили пищи като заклана. Днес я заведох на вет, че вчера вече беше късно и никой не работеше... изтръгнала си е нокътя. Това е само живец, гол, изложен на въздух и мръсотия. Направи голямо шоу в клиниката, пищя, врещя, знам, че я боли, но дори доктора каза "хайде стига,  драма queen". Сега е с превръзка, куца, навън ходи с един силиконов "балон"... ще минат месеци сигурно, преди да се възстанови нокътя.... Набодоха й дупето с антибиотик, обработиха раната със спрейове, във вторник пак сме на доктор за още антибиотик и нова превръзка.
Моля, стиснете ни по едно палче да мине по-безболезнено за детенцето ми, че направо ми къса сърцето...

# 202
  • София
ох, милата ти и милото куче
ще му мине, ама ще има превръзки и пазене

и си права, склонни са да преиграват, като ги боли
Рея редовно скимуца и се оплаква, за да и обърнат внимание
голяма е лигла
та предполагам и Лили е така, въпреки че живец боли много

# 203
  • Русе
 Praynig Praynig Praynig Дано Лили се оправи бързо  Praynig Praynig Praynig Колоко ли я боли... Sad

Добре дошли на новите сладури  Heart Eyes

вили-мена, напишете порода:сладур Simple Smile Идеята за вет. е добра. Той най-точно би могъл да каже  Peace

# 204
  • София
Със сигурност боли, но тя е и хъски. Трябва да се чуе, че е там. При ваксините са така - докторът още ги пръска със спирт(или с каквото е там), те вече пищят....

# 205
  • София
мъчно ми е за Лили, ама се и разсмях

Като си сряза лапата, я прочистих с кислородна вода и и защипа явно
веднага схвана връзката с кислородната вода и после всеки път, като я промивах и почиствах ме гледаше съсредоточено и точно в момента, когато поливах си дръпваше лапата, за да не я уцеля
а в лекарския кабинет, аще като види спринцовката и започва да се опитва да се покатери върху мен, да я гушна
като беше 8 кила и два месеца минаваше номера, ама вече сме над 35...

# 206
  • София
Вие се притеснявате за една баклава, докато моята злокобка е счупила едно керамично звънче, от което може и да е похапвала.. Rolling Eyes
Сега предстои дебнене, въпреки че като я гледам, все толкова дива и скоклива е.
Дадох ѝ да яде, за да "изкара" по-бързо, ако има нещо.

# 207
  • София
The Joykiller, дай варен картоф. Обвива се около предмети с остри крайчета и намалява вероятността да си разрани червата и корема...
Possessed, Лили днес за пръв път така се сгуши в мен, че направо ми идеше да си я взема и да си я занеса вкъщи. Ама е за нейно добро... Иначе винаги хващам главата и я завирам в мен, за да не гледа игли (мразя ги и никога не гледам, като не бодат мен).

# 208
Изобщо не приемам, че животно ще пищи от глезотия. Пищят от болка, не са двукраки да преиграват. На Рекс, когато му слагаха по 5-6 инжекции, с предупреждение за болезнените, така един вет му каза глезльо, дето се дърпал и цвилел. Познайте дали пък се съгласих! Изобщо не е глезльо, имал е рани и търпи. Просто ги боли животинките, затова реагират! Казах!!! Simple Smile
А нокът дори да го боднеш или удариш, знатете как боли. За изтръгнат не ми се мисли. Малко Сладко Коте, нагушкай я милата от мен, че ми се сви сърцето само докато четох. Да минава по-бързо! Praynig Peace
И на змия кукличката, ами хапнала, всички набиват баклава по празниците. Дано се размине на душицата, дано е хапнала, колкото да опита. Praynig Peace

# 209
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей много френчита бе , много се радвам ❤🐶
Всички болнички да се възстановят бързо 🤗
Моя с такъв кеф ходи до Вета, и на инжекциите  изобщо не мърда, мъжлето ми то 😄
Редовно си крадем ние храна от масата, страшна лакомия е просто 🙈

Общи условия

Активация на акаунт