Любители на кучета - тема 77

• 49 369
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • sf
Кофти нощ имах. Няколко пъти Нейо ме събуди с хъркащо-давещи звуци. Прилича ми на "обратно кихане". Ще го следя довечера и утре май ще го водя на доктор. 🤔

# 421
  • София
Имаме подобен сив пуловер като от сайта, само че аз го намерих за 3 кинта от Хита. И още един черен, и едно оранжево яке. Обаче нещо хич не я извеждаме напоследък нашата.
Иначе - един черен италиански нагръдник и повод тип флекси, но китайски, 3 м.

# 422
  • София
то за дребни килограми не е нужно да е фрекси

казаха ми да не позволявам да ме дърпа на изцяло опънат повод
така се разваляли най-бързо
тоест като хукне я спирам преди да се развие докрай
винаги нося, обаче, и нормален повод
иначе давам команди, а не разчитам на флексито да я командвам

на Рея ако и облека дреха ще ме напусне възмутена
до оня ден се къпеше в езерото, снощи пак опита, ама удари на лед и не можа
беше много изненадана

# 423
  • София
Моята кифла трепери на +10, с пуловер. Иначе вече много ме слуша, пред входа мога да я пускам и без повод.

# 424
  • София
Ще откача с това куче. Днес, нормална разходка, всичко точно, прибираме се, гледам - предна лява лапа с кръв. Изтръпнах. Викам си какво направи това куче пак,  още не се е оправила от задната лапа, сега и предна... скоро ще е опакована в защитно фолио с балончета, ако продължава така. Вкарах я в банята да я мия, счупен наполовина нокът. През средата, ама по ширина, слава Богу. Пищя, рева, измих я, напръсках с Oxikort и така. Много са й дълги ноктите, ама не мога да ги скъся, че ме е страх да не я боли, ако отрежа много навътре и засегна живеца. Като я кастрирам, ще помоля и ноктите да оправят, че е като върколак...
Ако още нещо й се повреди, ще откача, казвам ви...

# 425
  • София
Коте, за ноктите трябва повече тичане по асфалт, за да си ги изпилва сама.
Моята рядко има нужда от рязане, защото сама се справя. Но пък и ходи 3 пъти годишно на фризьор и там подрязват, ако се налага.

# 426
  • под тепетата
И Макс си ги пилеше на разходките сам.

Скрит текст:
Момичета, ако можех да вия като него, сигурно щяхте да ме чуете  Cry  Чета ви и не смеех да пиша, да изплача мъката си. Макс си отиде ненадейно в неделя вечерта. Изплака лягайки си  и след 2 минути беше под дъгата моята четирикрака душа...

# 427
  • София
Съжалявам, Биляна, моите съболезнования.

# 428
bilqna_69  Cry
Скрит текст:

# 429
  • София
Съжалявам Биляна, много боли!

# 430
  • о`майна лунна нощ е
О, Билянка ... Много съжалявам Sad Нямам думи да те успокоя, за това само ще пиша да си се наплачеш здраво.

# 431
  • Sofia
Биляна, съжалявам!

Аз не мога да си помисля в този сезон без дрешка да я изведа (бебе йоркшир). Над 10 градуса извеждам с пуловер, под 10 с дебело яке. И пак трепери като цигане.
Кажете за флекситата, че скоро ще купувам - защо лента е по-добре от въже? Че на мен пък ми казаха, че за такива маломерни въже било по-добре.

# 432
# 433
  • Русе
БилянаCry Hug

# 434
  • sf
Биляна , съжалявам, думите са безсилни, кураж!

Общи условия

Активация на акаунт