Любители на кучета - тема 77

• 49 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • София - Рим и обратно
Ми то пише, че гроздето е опасно, ама не знам. Аз гледам да не давам човешка храна, камо ли овкусена. Суровият кокал е по-безопасен от варения, защото не се раздробява на остри трески толкова лесно, както готвения.
Отделно, че готвената храна не се усвоява добре от кучешкия организъм. Вярно е, че след векове съжителство с човека и те са еволюирали, но все пак.

# 301
  • София
Аз като не знаех за гроздето и една вечер си поделихме един грозд така се посра, че една нощ прекарахме на поляната пред блока...  ooooh!

# 302
Аз като го знам , не мога да го спра. На двора имаме лози и той сам си краде и си яде. Как да го огранича?Яде си плодове на корем, виж зеленчуците не ги закача.

# 303
  • София
Неро (на сестра ми песа) цяло лято е посран, защото на двора имат круша и кайсия, а той лятото седи там по цял ден. Само чака някой плод да падне и го изяжда, със свекърва и се състезават кой ще стигне пръв до плода.  hahaha

# 304
Боже,не знаех,че гроздето е вредно. И ние имаме асма и той като клекне под нея реве до припадък и аз му давам по 2 3 4 чепки дори... Hushed

# 305
  • о`майна лунна нощ е
Дискусията за гроздето май мина преди тема-две. Селският ерген не можем да го ограничим - падне ли на земята, негово е. И му говорих, и му обяснявах, и го увещавах ... Гледа умно, като куче, мига - аха да проговори и драсва да си търси дажбата, паднала на земята.
Та вредно - не вредно, куче от грозде не съм чула и чела да си замине. И нашите ще оцелеят /вероятно и ние покрай тях Wink /.

# 306

Малко за сравнение. Преди 10 години и сега. Няма кой знае колко голяма разлика  Smiley

# 307

Малко за сравнение. Преди 10 години и сега. Няма кой знае колко голяма разлика  Smiley

Наистина няма, в първия момент реших, че нещо си объркала снимките! Simple Smile bouquet

# 308
Да се покажем и ние, които не обичаме банята! FlushedSmiley

# 309
# 310
Да се покажем и ние, които не обичаме банята! FlushedSmiley

Ами за какво е тая мокра баня, я колко спретнато и чистичко си изглежда сладурчето!  Heart Eyes

# 311
  • под тепетата
Ау, а китка ли виждам? Уф, от таблетка не мога да го изпиша правилно!

# 312
Хайде да покажа и аз 😃😊

# 313
Anyyyone, тоя сладък тандем........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ей, не мога да се махна от темата, отиде ми работата несвършена! Ама тук е толкова приятно! Heart Eyes bouquet

# 314
Ау, а китка ли виждам?

Госпожицата е шиба ину. Но винаги това е първото предположение  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт