Любители на кучета - тема 77

• 49 376
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • У Диспансера ...♥♥♥
Леле колко сладурковци из темата 😍😍😍
Винаги се гуши в мен моя Ушатко , и си слага главата на възглавницата 😄 И на мен не ми се става сутрин ☺

Лигавенце 🙈🐶

# 391
  • Euskal Herria
Ауууу, размазах се! Страхотни снимки, страхотни муцунки видях!

# 392
Страхотни са всички,но тия френчита са си ми слабост! 😍

# 393
Каква ни е хубава темата изпълнена със сладки бебета, ушаци муцуни и клепоухи душици Heart Eyes
Всички болнички се радвам, че оздравяват Hug

А пък аз да ви покажа и моя клепоух маймун:

И ето го сега как сладко спи до мен на дивана:

# 394
  • София
Ето и една котка Wink Къпана и на топло върху камината Wink

# 395
  • Русе
Олелее, напълнихте ми душата  Heart Eyes Страхотни са  Heart Eyes

# 396
  • sf

Любопиткото ми той Heart

# 397
  • DE
Ех, че много глезановци сте показали.
Така ми се иска пак едно малко пале с розови лапички да си имам-Тайна, голяма веселба е у вас сега.
Субуждането ми сутрин(ако въобще лигла е решила да се буди преди мен) е буквално дупе на лице.
Сяда ми на главата.
Обаче в повечето случаи трябва аз да я ръчкам да излиза из под юргана.
Зу е подвижна боклукчийска кофа и носа е все в земята забит-ужасно ме е страх да не налапа някоя мизерия.
Предупредиха в нашата градска ФБ  група, че пак има разхвърлена отрова и топки с месо и части от бръснарски ножчета.
-----------
Вчера излизаме на разходка и взе да се мята и лае по пощальона. Така я изперках-шъ почне вече да яде шамари.
Ей я пак с капаци, чехли. Такова некултурно куче-вандал

# 398
  • о`майна лунна нощ е
Торин, `тоз млад земевладелец, що чехли посади из двора. На пролет очаквам богата реколта. От сега търся помещение - магазин да отворя. За пантофи, джапанки, найлонови пликове, кофички.

# 399
  • DE
Има да чакаш да поникне нещо hahaha
Аз вече не знам къде какво има заровено. Като чистих градината есента що боклуци извадих.
Незнайно как и кой е крадеца липсват чорапи, едните ми слънчеви очила и сега една кутия за очила.
Оставям вратата отворена като чистя и онова измъква де що докопа навън

# 400
Ние с нашата лигличка опитахме да излезем на разходка,ноо то не беше страх,запъване,треперене. 😃 Не направи и крачка. Носих я като бебе. Ето я с една дрешка,скалъпена от мен. 😃

# 401
  • о`майна лунна нощ е
Уши! Пак уши! Издрасках монитора вече в опити да ги намачкам Simple Smile

# 402
  • София
Каква ни е хубава темата изпълнена със сладки бебета, ушаци муцуни и клепоухи душици Heart Eyes
Всички болнички се радвам, че оздравяват Hug

Скрит текст:
А пък аз да ви покажа и моя клепоух маймун:

И ето го сега как сладко спи до мен на дивана:

Сладур, все едно видях нашето, предишното!Много ми липсва.

Дъщерята много обича да мачка уши, на мен ми е жал,че са мънички и тънички и ги боли.

# 403
matze, ТуиГ, имате си еколози вкъщи, ко съ УплакватИ!Обират душиците боклуците и заравят, да виЙ чисто, виЙ па съ уплаквътИ, ама ха! Simple Smile bouquet

Anyyyone, много е миличка, ще свикне тя и на разходки да ходи! Heart Eyes bouquet

Точно душата ми се напълни от снимките, страхотни кучовци! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

# 404
  • sf

Ей така си прекарва Нейчо дните, от фотьойлче на диванче и обратно 😂
Такава душичка е това куче. Е, краде чорапи от време на време, посдъвка някоя и друга джапанка, ама как да не му простиш. 😂

Общи условия

Активация на акаунт