Любители на кучета - тема 77

• 48 963
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Ах, какъв  bad boy!  Heart Eyes Heart Eyes Сладък той пъзльо Simple Smile И Страхил е кралицата на драмата при вет-а, почва да пищи преди да е посегнал към него... hahaha Било характерно за породата (нежно го обиди докторът)  Mr. Green

Милото ми момче се разхожда на 3 крака  Mr. Green Винаги единия му е във въздуха, много страда в тоя студ..
Днес е облечен с пуловер И яке, модната икона на квартала  hahaha hahaha

# 556
  • София
Ох, ще я изям тази икона-кокона!  hahaha hahaha hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 557
  • о`майна лунна нощ е
Моля да си спазваме реда!

# 558
  • Sofia
Оххх.... много са прекрасни и двамата дребчовци!  Hug Hug Hug
Аз съм напоръчала сума дрешки от китайците да се киприм с малката кипра, дано не дойде лято докато пристигнат.  Joy

# 559
Като стана дума.. поръчвали ли сте от български сайт или фб страница дрешки? Искам да взема нещо, а просто нямам време да търся по магазините. Ще бъда благодарна ако препоръчате нещо. Hug

# 560
  • София
Като стана дума.. поръчвали ли сте от български сайт или фб страница дрешки? Искам да взема нещо, а просто нямам време да търся по магазините. Ще бъда благодарна ако препоръчате нещо. Hug

Аз съм поръчвала от ФБ - Дрехи за кученца Бени
И съм доволна, дори са шили по размер за моята кифла.

# 561
  • София - Рим и обратно
Вчера се отбих до Добро хрумване да запиша час за кастриране, обаче ме убедиха да почакам едно разгонване и след това. Така и така бяхме отишли, реших да й сложа противогрипната ваксина за кучета. Много кашлящи и кихащи има, а е много заразно това чудо и не ща да го минаваме втори път.
Пръска се в носа.
Голямо шоу бяхме, то не беше дърпане, бягане... звук не издаде, но после им беше жестоко обидена на докторите и не пожела даже лакомство да вземе от тях, врътна се разсърдена и си тръгна към вратата, умряхме от смях.

# 562
  • София
 и на теб ли за развитието?

Рея е станала още по-голям лигоч, от обикновено
а според мен и котките покрай нея
аман от разгонването
и само ходя с парцала след нея
не ми харесва

# 563
  • UK
Днес се наложи да отскоча до офиса за няколко часа и оставих Джинкс самичък вкъщи. Прибирам се - бомба паднала. Разнасял дрехи, ял ми джапанките, набарал ми тампоните за почистване на грим и късал, мятал, все едно дискотека в неделя сутрин заварих.
Уж се разхождаха с МП сутринта, какво са правили, и двамата щях да ги нашамаря. И сега дебна да видя дали няма да му стане зле, ако е глътнало нещо прасето. Rolling Eyes Head Band

# 564
  • На морето!
И нашите дрехи са от китайците, пристигат за около 3 седмици и съм доволна от качеството.
Джинкс добре се  е позабавлявал. Тайсън беше изял почти половин ролка (картонената вътре) на тоалетна хартия и после си я повърна тихо и кротко, като рециклирана каша я върна.
Разгонванета на момичетата е голям филм- като нашият ПМС, дано няма фалшиви бременности и други неприятни екстри.
Страхо е пич отвсЕкъде. Много добре му стои зимната премяна.

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 22:31 от Menina

# 565
  • София - Рим и обратно
Ами имало вероятност да не се доразвият големите кости и после да се получат изкривявания и други неприятности. Чудя се, в Щатите като е задължително кастрирането на 4 мес. на всички видове породи, как става номера с недоразвитието?! Не, че щатите са ми пример за подражание, ама...
Хич не ми се искаше да си го причинявам това разгонване. А пък и на нея - на каишка толкова дни, тая ще откачи..
Poss, не ползваш ли гащи вкъщи?

# 566
  • София
аз ползвам
Рея не ги одобрява
не ги одобрява по принцип, заедно с чорапите, а за гащи на нейното дупе......

за мой късмет, съм имала 13 години женско куче в ерата на некастрирането
просто зареждам малки мокри хавлиени кърпи на стратегически места и като стане белята, небрежно протягам крак и премахвам следите
не е приятно, но все се успокоявам, че ще е още седмица, две
виж с разходките е драма
така и се играе
днес един младеж я ухажваше, а тя си играеше с него и го бореше
хич не и хрумна, че със задни мисли я наобикаля
не

според мен, на средностатистическия американец е опасно да му повериш разгонено куче, та затова на 4
наблюденията ми са, че не са склонни да пазят децата си от доста неща, камо ли да си опазят кучетата
дано не засягам някой, ама имам и лични и споделени наблюдения
за съжаление на средностатистическия българин също не можеш да му повериш разгонено куче, та...

значи извеждам си аз днес спретнато вързания и напръскан по дупето с обезмирисител добитък и иззад блока изниква Корсо
за недосетилите се, разкошно черно-тигрово кане корсо
аз крещя като подивял идиот - Разгонена еее
а отсреща - ма той е малъък
пак за сведение, на 11 месеца е, и за още сведение, шматката го изпусна и почна да се вайка как не можела да го удържа и как не можела да го хване
не се пробва да го повика, да протегне ръка да хване каишката, нее
само, ох, ма той е силен, ах, ма аз не мога да го удържам
пуу, добре че аз явно мога, та и го хванах.
жената е пет-шест години по-възрастна  от мен, да не решите, че с някое бабе се разправям
и не е дребна

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 23:15 от possessed

# 567
  • София - Рим и обратно
Ама пускаш я да играе ли?
Е много ясно, че не питах за твойте гащи 😃😃
Колко време след тоя цикъл смяташ да я кастрираш?

# 568
  • София
голям едит дописах, мани

миии
така като го смятам, юни ни се пада петият месец след разгонване
тогава ще да е
тя е родена на 10 март, та ще е достатъчно порастнала

не я пускам да играе, я
тя вързана подрипва и се закача

# 569
Снощи сънувах,че Страхо ме ухапа по пръста на крака. Чудя се къде да пиша -в тази ,или в "Тълкуване на сънища " ?
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт