Любители на кучета - тема 77

• 49 316
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
кастрирана ли е
пнякога се получава при кастрирани женски

# 541
Не и е само на 7 месеца, не е и по-възрастна. През ноща отново се е изпуснала...

# 542
  • София - Рим и обратно
Това напишкване се получава УЖ при кастрирани женски, но вече има нови изследвания, които отричат връзката. Просто се получава при някои женски. При едни е период само (по-често) и отшумява. Аз лично, предполагам, че е някоя бактерия. Дали ги изследват обаче толкова подробно....съмнявам се.

# 543
  • София
Нашата бретонка започна така да се напишква преди 2-3 месеца,но не само нощно време като спи ,ами дори и вечер както си лежи става локвичка под нея.Ветеринарят каза че просто сфинктера не задържа ,но при нея може да е и от годините на 12 е вече.Даде ни един хомеопатичен препарат(не знам името,защото той го бърка) и откакто го пие сутрин и вечер  нямаме инциденти. След като свърши първото шишенце направихме пауза от 2-3 дена отново по съвет на лекаря и напишкването пак започна,затова сега до живот ще го пие.
Диванетата
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 10:19 от Слънчогледка Яваш

# 544
  • sf
Мен ме позахапа едно улично куче 😣
Малка рана е, даже май е само кожата раздрана. Промих я , ама днес нямам никакво свобонно време да ходя по доктори, та не знам. Много ми е криво.

# 545
  • София
Мен ме позахапа едно улично куче 😣
Малка рана е, даже май е само кожата раздрана. Промих я , ама днес нямам никакво свобонно време да ходя по доктори, та не знам. Много ми е криво.
Ужас! Много съжалявам!
Как се случи? Мен супер много ме е страх от улични кучета Sad

# 546
  • sf
Ами разнасям писма по пощ.кутии. Три бяха и докато се пазех от едното, две ми изкочиха зад гърба и едното веднага ми се хвърли. После още сума кучета срещнах, от студа ли са откачили не знам, ама такова чудо не е било.

# 547
  • София
Много гадно! Sad

# 548
  • DE
Аз уж кучкарка обаче като съм в Бг много ме е страх от уличните кучета-живяла съм там до 80-сте и после фър зад граница. Може би е въпрос вече на навик, че тук където съм сега такова нещо няма и като видя там кучета настреща ми и изпадам в паника.
----
Бях чела назад, че някоя от вас писа, че кучето не понася каишка и се чеше.
Има такива нагръдници за обличане и дори мислех преди да взема на моето, но като знам колко време ще издържи, не взех. Обаче за по- малки породи са идеални.

Като я изкарвам навън слагам нагръдник и каишка, обаче така свикна с нагръдника, че ако я водя само на каишка тресе непрекъснато глава и явно не и е удобно.

# 549
  • София - Рим и обратно
Аз ако й сложа нагръдник ще летя след нея като знаме... Дори обикновен нашийник не върши работа при нас, само строг при дълго ходене. Свикна с него, пак се чеше, но поне знае да не се дърпа, за да не я боли.

# 550
  • о`майна лунна нощ е
Наистина нещо им става на уличните кучета. Не пеша, но по колата ми напоследък все се хвърлят, което ми е странно. Не се движа с кон и каруца все пак?! Кола, ... една от стотиците, които минават покрай тях ежедневно, ама по мен скачат.

# 551
Аз ако й сложа нагръдник ще летя след нея като знаме... Дори обикновен нашийник не върши работа при нас, само строг при дълго ходене. Свикна с него, пак се чеше, но поне знае да не се дърпа, за да не я боли.
На вайма добре му се отразява нагръдника. И аз си мислех,че ще дърпа повече,но ми е по-лесно. И не се чеше с него,докато с каишката е като крастав.

Слънчогледка Яваш ,ако намериш името на препарата,моля сподели го,много ми е интересно. Благодаря!

# 552
  • На морето!
Тайсън днес ухапа ветеринаря, който пък от своя страна му клъцна нокътчето да живеца. Оглуши цялата улица докато вет. нобутваше хапчето в устата, а мълча кротко като му оголиха живеца. Голям пъзльо.
Но да кажа, че имаме напредък- срещна 3 котки и се размина с десетки хора по улиците, без да лае и да прави опити да и изяде. Ето го звярът

# 553
  • София
ау как лошо гледааа
но му отива спортния екип на именцето
сладур

# 554
Ама какъв е тоя ветеринар да му резне живеца на Тайсъна?! Трябваше да направо да го нокаутира, вместо да се опитва да го оглушава! Или да му беше ръфнал ухото поне! Ама-ха, пъзльо бил! Но пък е хубавец в тоя екип! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт