Любители на кучета - тема 77

• 49 328
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Да се изкажа и аз. Милият ми Шостакович е дакел. Преди да си отиде е живял и вътре в апартамент и после навън.

Като казвам вътре: беше зиморничав, спеше под юргана с мен и все пред печките. Когато реших да му дам свободата с двор, му направихме санирана къща на закътано място, в която имаше електрическо отопляемо легло и си имаше и дружинка, с която спеше.

И макар, че започнах да го свиквам от лятот да си спи навън, за да свикне с температурите, то очаквах зимата да я преживее тежко.

Ако помните каква беше миналата зима - съвсем се бях притеснила.

В София не излизаше без пуловер и пак му трепереха бутчетата, обаче...чудо...

Толкова се беше калил само за едно лято и есен тичане и игра навън, че зимата не само не ходеше с пуловери и скачаше по цял ден в снега, ами му беше студено само ако се застои дълго време върху мокра повърхност. Беше се научил от преди да се завива и като му станеше студено си влизаше в санираната колиба с отоплението вътре и се мушваше под завивките. Никакви здравословни проблеми не е имал. А той е...беше... дакел...късокосмест...зиморничав.

Определено не казвам да си държим палетата на студено и да ги мъчим, но определено мисля, че ние хората прекаляваме с изнежването и лишаваме животинките от възможността да изградят силен имунитет. Rolling Eyes

Сега чакам дете и мисля и с него да не прекалявам със завивките и дрехите Grin

# 526
  • София - Рим и обратно
Права си, Орхидея. И с децата е така - ако свикне с три ката дрехи, като му облечеш един - веднага простива. А животните пък съвсем. То и аз не си представям да ходя боса по снега 2 часа, ама ей на... не можем да ги очовечваме чак толкова, не е за тяхно добро.

# 527
ROZI444KA, ходихте ли на вет? Как е кучо?
 sese  Hug
Въобще не са добри нещата при кучо .Възпаление на вестибуларния апарат Cry . Започнахме лечение с антибиотици . Сега остава да чакаме .Възможностите са две - или ще й подействат или няма . Все още - след 2 ри прием - промяна няма .Ще изчакам до петък и ще я водя на друг лекар .

# 528
ROZI444KA, стискам палци всичко да се оправи бързо Hug

# 529
ROZI444KA, стискам палци всичко да се оправи бързо Hug
Много благодаря . Аз съм се отчаяла Cry Cry Cry

# 530
  • под тепетата
Не се отчайвай! А какво го предизвиква? Защо ще търсиш друг лекар, имаш съмнения в диагнозата ли? На антибиотика му трябва време,за да подейства. Стискам палци да се оправи животинката  Praynig

# 531
  • Sofia
И аз стискам палци!  Praynig

Щом е възпаление, ще мине  Hug Ако не подейства този антибиотик, друг ще предложат.

# 532
Инфекция е причината .И аз мисля да изчакам до петък да видя дали ще има промяна , и да я закарам на друг лекар .

# 533
  • София
С каква храна храните вашите кучета.  Сега го храня с ESSENTIAL. В началото много я харесваше, но от извесно време и се мръщи. Препоръчайте ми висок клас храна

# 534
  • София - Рим и обратно
Акана и Орижен.

# 535
  • Sofia
Аз храня с Еукануба. Доволна съм.

# 536
  • sf
Аз с Еквилибрио. Понякога му готвя дробчета, месо, ориз. А понякога го черпя с баничка 😶

# 537
  • София
Храня с Алана Ранчлендс. Перфектна храна е.

И малко данък

Съсредоточена е в парче кашкавал Wink

# 538
  • Sofia
Страхо го храня с Brit Care, бялата серия. Отразява му се отлично Simple Smile

На кифличката - честита прическа Simple Smile)) Сестри по подстрижка сме днес с нея, а и като цвят го докарваме Mr. Green

# 539
Моята маймуна пак се напишка в съня си, а днес я изведох само за 30мин колкото да си свърши работата. Вета казва, че няма причина за притеснение и е леко настинала, но мен някак не ме успокои тази консултация по телефона. Някак ми се струва малко некомпетентно, че отказа да я види, защото нямало сериозна причина за притеснение..

да де, ама на мен ми се е свило стомахчето Sad
Случвало лк ви се е? Ако е настинала не трябва ли все пак нещо да и предпише...

Общи условия

Активация на акаунт