Любители на кучета - тема 77

• 49 330
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София - Рим и обратно
Ми на врата й го сложиха чипа. А и това е много голямо - колкото едър лешник. Чипът би трябвало да е доста по-малък според мен.
Не е чипът, нито ваксина. На Кира й се беше появило точно същото топче на бузата - подвижно без да я боли. Водих я на вет, оказа се хематомче от по-бурна игра. Джаснала се е някъде, докато е играла, до ден-два ще се разнесе.

# 511
  • София
Ми на врата й го сложиха чипа. А и това е много голямо - колкото едър лешник. Чипът би трябвало да е доста по-малък според мен.
Не е чипът, нито ваксина. На Кира й се беше появило точно същото топче на бузата - подвижно без да я боли. Водих я на вет, оказа се хематомче от по-бурна игра. Джаснала се е някъде, докато е играла, до ден-два ще се разнесе.

Не споря, че и в игра може да се получи, но ако е на мястото на обождането - от ваксината е Simple Smile
Нека не правим полемика от въпроса, просто съм сигурна и затова го казвам.

# 512
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моя никога не е треперил , аз го обличам само като вали, иначе си ходи натюр 😄
Нито го завивам като си е в къщи, той просто не иска . Ако го завиеш веднага се премества
Явно е много спарен ☺
А за дете и куче , моя син мрънка 2 години та чак и рева за куче...
Та сега става в шест и студ, дъжд си го извежда, за хигиената и големите разходки съм аз човека, но като съм на работа той си се грижи.
Но все пак е на 15 години и аз не го оставям да отвиква с грижите, даже и на лекар го е водил .
Та наистина е хубаво да се изчака, че и моя на седем години, риби , морски свинчета, зайчета имаше и всичко аз го гледах 😒
Моя още не знае що е това сняг 😄
Че го взехме април, и докато стане време да излиза наваън, то се беше соплило
Само дъжд и кал вижда горкото 🐶

# 513
  • о`майна лунна нощ е
В Пловдив е такава суша откъм сняг, че се ядосвам. На фона на миналогодишното окопаване за месец и половина, сега само студено и гадно. Писнало ми е да гледам асфалта. Таях надежди да навали, да се порадват децата, .. кучето. Да се отъркаля селският ерген в снега и да си направи една снежна баня, че така и не сме го къпали до сега. Изключвам играта с водостуйката като мием колата и войната с шишетата с вода, от която всички под 150 см, вкл. и той излизаха мокри до кости. Мечти, мечти... За сняг.

# 514
  • София - Рим и обратно
Никаква полемика, даже се опитвам да я успокоя, че щом е безболезнено и подвижно е просто хематом.
Нарцисче, и моята става в студ, дъжд, сняг сутрин и я изкарва. Когато е на училище аз й правя дълга разходка. Но и при нас беше голям и дългогодишен зорът за куче. Преди години се опитах да отбия номера с котка, ама не стана😃😃. Та сега си гледаме зоопарк.

# 515
Не ги обличайте, ако не е много студено. Аз моята я обличах още миналия месец, че и трепери дупето и сега е толкова изнеженааа... била ловна порода, бигълите  били корави, ама друг път.
Сега в снега като я изведа за повече от час (а на нея и трябват поне 2 часа игра, за да си изразходи енергията) пишва на сън. Има перфектни хигиенни навици и никога не се изпуска вкъщи, но като настудува- в съня си оставя малка локвичка. Вета потвърди, че аз съм си виновна.. та, не ги обличайте, ако не е много студено, че после ще берете моя яд Simple Smile

# 516
  • София
Моята от тази вечер вероятно ще е облечена и вкъщи.
Навън миналата година клякаше да пишка и й трепереше задникът, хем бе облечена с пуловер и яке.
Зимата спи почти изцяло под завивките, от време на време се показва за малко отгоре, после пак идва да ме бута с лапа, за да повдигна завивката.

Днес е на фризьор и рЕзко ще й стане студено, когато й свалят козината. Laughing

# 517
# 518
  • София
Здравейте, чудесни сладури имате. Имах чау чау 12 години, но преди 2 години почина и извесно време не бях готова емоционално за  друго куче. През това време само четях в темата и се радвах на всички сладури. Сега вече имаме нов член на нашето семейство казва се Мики на 7 месеца  и е порода померан.
http://prikachi.com/images.php?images/594/9251594n.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/582/9251582J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/596/9251596W.jpg

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 14:40 от sese

# 519
  • София
Не ги обличайте, ако не е много студено. Аз моята я обличах още миналия месец, че и трепери дупето и сега е толкова изнеженааа... била ловна порода, бигълите  били корави, ама друг път.
Сега в снега като я изведа за повече от час (а на нея и трябват поне 2 часа игра, за да си изразходи енергията) пишва на сън. Има перфектни хигиенни навици и никога не се изпуска вкъщи, но като настудува- в съня си оставя малка локвичка. Вета потвърди, че аз съм си виновна.. та, не ги обличайте, ако не е много студено, че после ще берете моя яд Simple Smile
Имах бигъл, който 13 години никога не съм обличала и за разлика от сегашния ми пудел никога не се разболя, ни от хрема, ни от кашлица. Като стана на 7-8 години започна да се изпуска само в съня си, когато е отпусната мускулатура. Не всяка вечер, но се случваше. Впоследствие започна да не може да пишка, оперирахме го, извадиха цяла чаша камъни от пикочния мехур и доктора ме обвини, че го извеждам гол и от възпалението се е напълнил след това с камъни. Сега няма сила, която да ме накара да не си облеча кучето през зимата. Поне 25-30 градуса е разликата вън/вътре.

Топче на гръбчето няколко пъти е имал пудела ми след инжекция.

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 13:42 от кльомба

# 520
Вета пък тъкмо на това натякваше, че съм я изнежила с дрешки в не толкова студено време и сега простива при разходка.. чудя се и аз.

sese , Мики е страшен сладур, само да ви радва!

Едно питане, за колко време горе-долу получавате пратки от zooplus? Поръчвам за първи път и да се настроя колко време да чакам.

# 521
Хибискус аз съм получава и за 3 раб дни и за 7 раб дни. Зависи с кок куриер пращат но някъде на 5-ия ден пристигат.

# 522
  • под тепетата
ROZI444KA, ходихте ли на вет? Как е кучо?
 sese  Hug

# 523
  • Sofia
Ветеринарката каза, че или е от ваксината, или от травма, не може да каже. Но ще си мине само според нея.

# 524
  • На морето!
И моето момче го обличам, но той си е такава порода (както казва една приятелка гърчава работа).
И все пак, когато Т падне под 0 или има дъжд/вятър не излиза.
Днес му облякох нов пуловер- с ръкав и беше потресен милият. Подлъгах го да върви с наградка, иначе заби лапи като магаре на мост. Ето го Тайсън в дълбок потрес

Общи условия

Активация на акаунт