Любители на кучета - тема 77

• 49 339
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Какви бълхи, тя иьглежда направо рахитична като се сгъне Simple Smile)))

# 496
Не й ли е студено на френската красавица в снега? Аз с дрешка я изведох на сухо и не спря да трепери,в снега изобщо не ми се мисли какво ще е. 😃 Освен след малко като заспи беба да я пробвам.
С каишките тя няма проблеми,не й пречат.

# 497
Здравейте, знаете ли дали може да се занесе секрет от ушето на куче в обикновена лаборатория?

# 498
Здравейте, знаете ли дали може да се занесе секрет от ушето на куче в обикновена лаборатория?
попитай в лабораторията

# 499
  • София
моето диване много лесно свикна с каишката
даже си бута главата в нея, като ме види да я държа, защото знае, че ще излизаме

беше странно в началото, не държеше да излиза навън
викам Айде навън, тя се ослушва....
а не я беше страх
сега е обратното, винаги е първа на вратата, като види някой да се обува
трябва да я връщаш и да и обясняваш, че тя точно не излиза

има в квартала един младеж с визла, момченце
разхождат си го голичък
постоянно тичал и хич не му било студено
и баща му така бил и те затова така пробвали

# 500
  • София - Рим и обратно
Веднъж в парка ме видя един известен треньор на кучета с доберманите си, аз бях с облечена Кира в снега. Вика ми - що сте го облякли това куче? Казвам - ми студено й е, трепери. Той вика - нека си трепери, няма да я обличате, освен ако не стои някъде часове навън на едно място, и то от -5 надолу. Иначе на разходка никакво обличане. Изнежвали се и после настивали от най-малкото.

# 501
  • София
Веднъж в парка ме видя един известен треньор на кучета с доберманите си, аз бях с облечена Кира в снега. Вика ми - що сте го облякли това куче? Казвам - ми студено й е, трепери. Той вика - нека си трепери, няма да я обличате, освен ако не стои някъде часове навън на едно място, и то от -5 надолу. Иначе на разходка никакво обличане. Изнежвали се и после настивали от най-малкото.

Точно при него имаме час на 11.02 Simple Smile
Страхотен е!

Не й ли е студено на френската красавица в снега?

Треперят  й бутчетата, но като се заиграе - спират. Честно казано, без да ми го е казал дресьорът - страх ме е да не я изнежа. Имах позната, която си държеше кучето в тях с чорапи, а навън - с обувчици 😝

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 20:44 от The Joykiller

# 502
  • Sofia
Сега забелязах на гръбчето на моето бебе топче колкото лешник. Подкожно, подвижно и не я боли. Утре ще я водя на ветеринар, ама какво да е това.... Онзи ден два френски булдога много бесни я изтъркаляха два пъти по ливадата, ама вчера много се галихме, не усетих топче....

# 503
  • Варна
Аз й слагам якето единствено като вали дъжд, тук във Варна не е като да нямаме вятър, но смятам че като ходим, няма проблем.
Савина, да не е чипа? На Дара е на врата, ама знам ли..

# 504
  • Sofia
Ми на врата й го сложиха чипа. А и това е много голямо - колкото едър лешник. Чипът би трябвало да е доста по-малък според мен.

# 505
  • София
Ми на врата й го сложиха чипа. А и това е много голямо - колкото едър лешник. Чипът би трябвало да е доста по-малък според мен.
От ваксините стават такива топчета, разнася се за 2-3 седмици.

# 506
  • Sofia
И аз за ваксината си мислех, но тя беше преди 10 дни, а топчето се появи чак днес. Чудя се може ли след толкова време....

# 507
Моят е получавал топчета, но лятото от забит осил. Ужас беше, особено под мишниците всяка вечер вадех по 2-3 тръгнали да се забиват.

# 508
  • Sofia
Здравейте, момичета  Hug Не мога да ви изчета и забравих половината неща, които исках да кажа  ooooh!

Биляна, много съжалявам  cry cry cry Дано тича щастлив под дъгата, някой ден пак ще сте заедно..

Да кажа и аз за децата и гледането - няма такъв филм  Mr. Green Моят юнак го гледа. Буквално. И толкова. Mr. Green Аз си се грижа за всичко и понякога ми идва нанагорно, признавам си. Особено при -10 и като сме се успали... Но и той си е човече и си получава всички грижи, няма пропуск. Скоро се смеехме с един приятел, че по Коледа бях решила, докато малкият е при баща си и имам време да си спретна една мини депресийка, че бях нещо преуморена и много крива. С намеренията добре, ама тогава на Страхо му се пукна нокътя на две места, търчахме по доктори, притеснявах се и дните си минаха, време за мен не остана и депресията я отложихме за следващата коледа  Joy hahaha

Този треньор с доберманите живее някъде около офиса ни, виждам го често и всеки път съм, като гръмната от доберманите му. Уникално красиви и възпитани животни! Heart Eyes

Страхотни снимки видях! Слагайте още, такива са бонбони всичките!
Нямаме нови ние, затова слагам една от миналата година и първата среща на Страхо със снега. И досега не му е фен  Mr. Green

# 509
  • София
И аз за ваксината си мислех, но тя беше преди 10 дни, а топчето се появи чак днес. Чудя се може ли след толкова време....
От ваксината е, при Киви топчето се появи 1-2 седмици след ваксинацията.

Общи условия

Активация на акаунт