Любители на кучета - тема 77

• 48 961
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
А защо третия месец след разгонването? Толкова ли трябва? Защото аз като го обсъждах с ветеринарката останах с впечатление, че може веднага след първото разгонване. Аз съм планирала преди Великден да я кастрираме, че имам тогава отпуска, да мога да я наблюдавам първите дни. Дано се разгони до тогава.

# 571
  • София
не три месеца след разгонването, а на възможно най-късна възраст, преди следващото разгонване
но това е от значение при едрите породи

# 572
  • Sofia
Снощи сънувах,че Страхо ме ухапа по пръста на крака. Чудя се къде да пиша -в тази ,или в "Тълкуване на сънища " ?
 Laughing

Страхо е легендарен, ужасяващо страховит звяр. Направо ги откъсва пръстите и си ги носи в леговището Grin

Ето го точно преди да нападне:

# 573
  • София
Кастрацията е добре да се направи минимум месец след разгонване, за да се направи качествено операцията.

# 574
  • Пловдив
Така тъжно гледа Аря, когато не и е позволено да се качи на леглото 😄

А тук вече се гушкаме

# 575
  • София

Скоро не се е показвала Биани. Heart Eyes

# 576
  • DE
Вчера една жена е събрала в градската алея покрай реката една торбичка с топчета салам и отрова.
Някакво малко пале бере душа във вет.клиниката- с ненормалници е пълно навсякъде по света

На нас в клиниката ни казаха кастрация два месеца преди или след разгонване.
Ние миналата година изчакахме 2,5 месеца след като направи фалшива бременост да се стабилизира след лекарствата.
Кръв по време на разгонването почти нямаше. Виждах понякога леко цапане по постелката където спи.
Обаче беше апатична, без апетит и желание за разходки-мъка бяха няколко месеца да я гледам такава.
Половата членка беше ужасно уголемена и чак след кастрация придоби нормалните размери.

Обаче ми прави впечатление, че все се опитват да я кетрят и на нея никак не и е приятно.
Вчера играха с едно бяло френчи и то не миряса. Накрая си я прибрах пак с надрани крака и стомах.

# 577
  • У Диспансера ...♥♥♥

Усмихната муцунка от нас ❤

Какви хора има значи, как може да решаваш ти кой да живее и кой не 😤🤬

А за катеренето е много неприятно.
И моя така са го катерили, и си го прибрах че беше лятото и направо се изплези милия. Ем е мъжки и какво търсеше другото не разбрах .

# 578
  • sf

Ей така си прекарваме неделята с Нейо 😍

# 579
  • Sofia
Ясно, благодаря.
Ние прекарахме част от неделя в пълна спа и бюти програма - подстригани уши, лапи и дупе, изкъпана, изсушена, намазана с масло и с изчистени уши. Сега е дълбоко обидена и разстроена и се цупи. Simple Smile
Много фотогеничен Страхо, фен съм му!

# 580
  • София - Рим и обратно
Една профилна от нас:

# 581
Много мекота има в тези визли.. Heart Eyes

# 582
  • София
Летящи уши LaughingLaughingLaughing
Скрит текст:

# 583
  • София - Рим и обратно
Много мекота има в тези визли.. Heart Eyes
Толкова добро същество не съм срещала. Грам агресивност към никого и нищо. Понякога много иска да се прояви като наш пазач и лае със страшен дебел глас в тъмното по някакви сенки, а после бързо се крие в краката ми: laughing:

# 584
  • о`майна лунна нощ е
Кадифени кучета са те. Любими!

Общи условия

Активация на акаунт