8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 563
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
За много години!
Добре беше през ваканцията - игра до късно на компютъра, после спане до 11-12 на обяд. Днес стана сравнително бързо за училище. Още от утре започват класните - по латински първото. Уж учи, но не се е престаравал, можеше и повече. Видя се със съученици от стария клас, остана доволен - уж в края на 7-ми клас повече не искаше да ги вижда, но сега му е домъчняло явно.
Иначе по празниците щял да пие бира. Купих му едно кенче - гледах да е с по-ниско съдържание на алкохол - пийна една чаша и реши, че колата е по-добър вариант за пиене. Laughing

# 196
  • Русе
Нямахме драми с днешното ставане. Нали е втора смяна Simple Smile. Но пък го влачих до банката и така наборът се сдоби със сметка и карта, както и някой лев (прибрани за университетска такса, както каза Алекс).
Използвах момента да си поговорим за финансовата култура (не че аз имам но поне той да придобие).

# 197
И нашите са  втора смяна така, че преходът ваканция- ставане за училище ще е малко по-лек.

# 198
  • столицата
Току-що бях информирана, че  наборката е с 6-ца на класната по Мат. Дано да продължи в този дух тази  нова година!
Интересното е, че по мои спомени днес нямат математика Simple Smile
Ваканцията бе използвана изцяло за почивка. Написа домашните първия ден и след това забрави, че е ученичка. След известно мърморене от страна на възрастните попогледна нещо вчера.

# 199
  • гр. София
Току-що бях информирана, че  наборката е с 6-ца на класната по Мат. Дано да продължи в този дух тази  нова година!
....
Мила galimar, ееех, провлачихте крак вие с тази шестица  newsm10 Пък и по много важен предмет - МАТ! Ха дано и на нас да ни провърви през цялата година да ни зареждат с положителни емоции нашите осмокласници  Peace

# 200
  • София
Мирта, вече има електронен дневник. Регистрира ли се?

И моят тийн го покани на РД една девойка от стария клас. Просто им се чудя на акъла на дечурлигата. Последните години  нито една девойка не го беше канила, само от момчетата, сега - покана. Но и доста други деца от класа са поканени, не е някаква специална чест за моя син. Обяснението било, че не харесвала новия си клас и нямала там близки деца.

# 201
  • България, София
Галимар, поздравления за резултата по МАТ Hug
Хайде да повлечете крак Blush

На нас ни предстои класно по МАТ и НЕ.
По МАТ хич не са розови нещата. Дано успее поне за 5 за срока да се пребори.

# 202
  • гр. София
velina_v, на 5 януари осмокласничката ще прави две класни - по ИЕ и по БЕЛ. По МАТ остава за следващата седмица. През ваканцията обаче порешава доста задачи от раздела, който е включен за класното. Стискам силно палци на твоето момиче да се представи успешно и на двете класни  Peace

# 203
  • България, София
Мама Мими, много благодаря Simple Smile

Стискам палци на твоето момиче да се представи успешно на класните и да донесе шестици.
Но две класни в един ден не беше ли забранено.
 Наборката решава задачи по МАТ, но твърде малко. А и не знам върху какво ще е класното по МАТ.

# 204
Две класни работи в едни ден?
Галимар, браво на госпожицата за 6-цата на класното по МАТ!
Нашият сигурно вече си знае оценката и той на класното по МАТ, но никога не звъни да ни информира от училище.
Ще разберем довечера.
Успех на всички връстници тази седмица на класни, контролни и олимпиади  / ако има / 1

# 205
  • sofia
Регистрирах се, но доста оценки не са нанесени все още. По история, БЕЛ, математика, физическо, философия, музика, италиански няма нищо нанесено. То направо половината оценки ги няма. И при вас ли е така?

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 17:40 от мирта

# 206
  • София
Регистрирах се, но доста оценки не са нанесени все още. По история, БЕЛ, математика, физическо, философия, музика, италиански няма нищо нанесено. То направо половината оценки ги няма. И при вас ли е така?

Така е, да. Надявам се скоро да наваксат и после всичко да е в реално време.

# 207
При нас нищо не се чува  за електронен дневник.
Нашият се прибра с 4-ка на класното по МАТ.
Доволна съм. По този предмет повече не може.

# 208
  • столицата
Благодаря за поздравленията, момичета! Тя класната по Мат си беше от миналата година,  но предвид че сега им дадоха резултатите, ще я броим за тази Simple Smile, за да е добро началото.
Успех на всички деца с предстоящите класни!

# 209
  • столицата
Чиби, браво на Сашо! И недей така да го подценяваш.

Общи условия

Активация на акаунт