8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 459
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Добро снежно утро!
И нашите днес имат контролно по МАТ.
Галимар, успех на госпожицата!

# 676
  • София
Добро да е   Hug

Доста е снежно , не си виждам колата от снега   Laughing, ще има да рина един час сигурно  Whistling
Ох, направо не ми се излиза, ама трябва да закарам децата на училище  Mr. Green , а те се молят да не мога да отворя гаражната врата  hahaha .
Всеки с проблемите си .

# 677
  • Русе
Алекс го пуснах пеша тази сутрин. Каза че било голям кеф.  Тук порядъчно вее и фучи. Пътищата са затворени затова хич не си направих труда да рина и да вадя колата от гаража. Има таксита (въпреки че днес май ще работя само за тях  ooooh!)

# 678
  • София
При нас пеша няма как да се случат нещата  Mr. Green, ако го пусна така ще стигне ако изобщо стигне кристализиран  Joy
Мъж ми , сега ми се обади да ми каже, че е ужас по улиците да тръгна по рано и да карам внимателно , даже ми се прокрадват някакви мисли дали изобщо да тръгвам  Mr. Green

# 679
  • София
При нас пеша няма как да се случат нещата  Mr. Green, ако го пусна така ще стигне ако изобщо стигне кристализиран  Joy
Мъж ми , сега ми се обади да ми каже, че е ужас по улиците да тръгна по рано и да карам внимателно , даже ми се прокрадват някакви мисли дали изобщо да тръгвам  Mr. Green
За София - ако няма метро, бих писала деня почивен по домашни причини. 😆 Днес моята е с такива бележка, ама ходи с баща си на ортодонт за брекети. И ММ, който е професионален шофьор, каза че е било ад с нечовешки задръствания и буксуващи коли.

# 680
  • Русе
 Главните улици в Русе са изчистени. В 7 часа си вървяха покрай нас колите, а Светослав има да пресече пред входа и през две алеи от парка да си влезе в училището. Племенникът ми тази нощ се връщаше от състезание в Букурещ и с автбус от 7.30 трябваше да си пътува за Бургас.Бяхме в бойна готовност да посрещаме и прибираме математици по трасето, обаче не се наложи.

# 681
Нашият отиде на училище, Добре, че живеем наблизо.

# 682
  • София
Така след 30 минутно, изравяне на колата вече готова с отворена гаражна врата , мъж ми се прибра и хоп айде да ги кара той  Mr. Green

Има метро до нас ама после като слезне до училището си е бая ходене ,  а тези бележки по домашни си ги пазя за ски -ден през седмицата , че събота и неделя е мазало, а най- мразя да има  хора . А и миналата година един идиот /начинаещ се качил на една червена писта да се учи  ooooh!/ за малко да размаже дъщеря ми на пистата  #2gunfire , от тогава си крадя такива дни , или както сега се получи с грипната .

# 683
Нашият пита за дървена ваканция или заради усложнена зимна обстановка, ха-ха.
Е, още няма такава обявена, а и няма вероятност да се уредят.

# 684
  • Русе
Тутракан и Добрич зазимиха за два дена но за Русе казаха че не се предвижда.

# 685
  • София
Иво е първа смяна на училище този срок. Започват в 7,30ч. Следващите дни, обаче, ще ходят от 8,30 и часовете ще са намалени - заради трудностите с придвижването.
Моят мъж беше на работа до късно вчера. Снощи си е оставил колата на служебния паркинг и се прибра с метрото. Днес отиде на работа пак с метро - за да пропусне очаквания кошмар с пътуването по неразчистените улици. Умник ми е той. Инженер. Simple Smile

# 686
Моят днес се прибра премръзнал от училище, но да му е за урок. Казвах му да си сложи клин, че пеша ще умре от студ, но инатесто човече.
Прибра се и се топли на две завивки и топъл шоколад.

# 687
Какво е това клин, хи-хи?
Моят е невъзможно да обуе подобно нещо под панталона.
Добре, че има ватирани дънки..

# 688
  • София
Чиби, термобельо ползваме ние, скиорско.
Тази сутрин наборът малко закъснял за училище, но и госпожата закъсняла за първия час. С метрото е Ок, обаче автобусът е закъснял, а и после се е влачил едва, едва. И това в 7,30 сутринта! Представям си после какво е било!
Уличката към училището е била труднопроходима, но който е закъснял е ходил в стъпките на първите Simple Smile

# 689
  • sofia
Уличката към училището е била труднопроходима, но който е закъснял е ходил в стъпките на първите Simple Smile
И моят набор каза, че днес "Връх Манчо" бил труднопроходим. При нас с набора името на улицата е повод за майтап. Като ми се обади след училище и го питам къде е, той отговаря - как къде, на връх Манчо Laughing
Как карате младежите да обуват клинове под панталоните? Моят категорично отказва. Сега съм му купила ватирани дънки, отвътре с полар, а за дните с физическо доста дебело долнище на анцунг, но при тези температури пак ще му е студено. Още повече, че пътува час в едната посока. Пак добре, че е с метрото.

Общи условия

Активация на акаунт