8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мирта, никак не го карам. Сам се съгласява. Аз мъжки дънки ватирани не съм намерила до сега, затова с термо бельото ходи. Миналата година питах в една тема в пазарския форум и там ми казаха, че такова нещо (мъжки термодънки) няма да намеря.
За връх Манчо аз днес чух за първи път Simple Smile

# 691
  • столицата
Връх Манчо не е ли в Модерно предградие? НГДЕК-а не го ли преместиха до Женския пазар? Аз днес  уж да хвана градски транспорт, но на всяка спирка имаше отбелязани минути до следващия трамвай/автобус от рода на 20-25 та така от спирка на спирка стигнах пеша до работа. Само че предвидливо бях с зимните си туристически обувки. Simple Smile Наборката доста чакала трамвай и закъсняла, но и госпожата закъсняла, та няма записано официално закъснение. Пък и предполагам, че тази седмица учителите ще проявяват разбиране.

# 692
  • София
НГДЕК я върнаха в Модерно предградие и силно се надявам на някой умник да не му хрумне да я мести пак до Женския пазар. Там си е чисто гето и царство на престъпността и ъндърграунда. Не, мерси!

# 693
  • София
Къде ги намирате тези ватирани дънки? За ръст 176 см се интересувам.

# 694
  • Русе
И Момчил е с термодънки. Мъжки са. Купени са от Германия. Само, че отвътре не са с полар, а са малко по-мъхести. Не мога да скрия снимката, че от телефон пиша.
Днес си е прибирал 40 мин. пеш от училище. Иначе взема разстоянието за 20 мин. Помагали на някакъв закъсал шофьор, като му бутали колата.
В кабинета по Математика са имали навявания от сняг на някои чинове. Дограмата не била монтирана добре. А в стаята нямало радиатори и се топлят с духалка. Нямам думи. Как не се случи преди седмица, да бях да питам на родителската среща нормално ли е това? В такава голяма сграда, дето преди побираше 2 училища, толкова ли няма една стая за нов кабинет по Математика?

# 695
  • Русе
Пратих Алекс с дънки и върху тях дебел анцуг. На обяд си мислех че ще се прибере по същият начин но уви, тръгнал само по дънки. Не бил замръзнал. Да бе да.
Върви поне 20 мин. пеша и то по най-ветровитото. Негов си проблем. Да не съм мърморила, той не бил малоумен.   Crossing Arms

# 696
  • sofia
Къде ги намирате тези ватирани дънки? За ръст 176 см се интересувам.
От Уайкики ги взех, младежката им серия.Моят младеж е 170 см.,но като гледам, могат да поемат още растеж. Имаше различни номерации, но това беше през късната есен.

# 697
  • Русе
Неучебен ден за Русе. Моето беше на вратата като звънна класната. Извади късмет че не тръгна. Остана аз да се чудя как да стигна до края на града. Навън е приказка.

# 698
  • София
  Моите са имали общо 1 чорапогащник, за ръст 76см. Обувала съм го на двамата сумарно 5-6 пъти.  Laughing
  Иначе термобельо има, но не ми е хрумнало да му го предложа. Той пътува с метро и не виси по студените спирки, а след това има 10ина мин. ходене-ми да ходи по-бързо и да се сгрее.  Laughing

# 699
  • Русе
 Тази сутрин, Деси ми писа за ваканцията. Светослав беше още в леглото, но приятелят му го беше събудил с благата вест. От щастие не можа да заспи и ме поздрави с едно парче на Helloween.
  Много уважавам аз термобельото и за ски, и за под дънки.До преди няколко години редовно си носеше лидълските комплекти. Сега има едни термодънки, които вършат работа, но пък и училището му е точно 4 минути спокойно ходене - врата до врата. Залата му идва по-далечко - половин час - бърз ход ходене и часовете на прибиране са му доволно късни и студени, но пък баща му,треньорът или Марти  го извозват когато е лошо времето.  Нещо се сополиви тези дни и не иска да носи шапки, въпреки че съм осигурила поне десетина - разни цветове и модели. За днес му бях приготвила една червена маска за ски, ама се размина

# 700
Косьо го оставих вчера и днес вкъщи. Живеем малко извън София, до града пътува с автобус и после метро. Но след това има пеша известно разстояние до гимназията. Писах на класната дали може по домашни причини, но не ми отговори. Сигурно утре ще отида до личната. И малката щеше да намаже неочаквана ваканция, но бащата на приятелката й предложи да ги кара и прибира от училище.
Завиждам за ваканцията в някои области.  Laughing

# 701
  Моите са имали общо 1 чорапогащник, за ръст 76см. Обувала съм го на двамата сумарно 5-6 пъти.  Laughing
  Иначе термобельо има, но не ми е хрумнало да му го предложа. Той пътува с метро и не виси по студените спирки, а след това има 10ина мин. ходене-ми да ходи по-бързо и да се сгрее.  Laughing
Абе и аз така повтарях за 10те минути от метрото до Колежа... ама го ходих миналата седмица Thinking
Скрит текст:
По-близкия им изход метростанция не са им го отворили (от полицейското) и това ходене през паркинга на Хит и по онзи кьопав тротоар... малко тегаво ми се видя, все пак си има едни 7-10 мин докато стигнеш до входа на полицейската територия, а после до Сандърс още 10минимум Worried
А и ходенето между сградите, студ си е!
За термобельото малкия сам се сеща, след като заради футбол посред зима видя, че му е по-конфортно с него... Но вчера не съм напомнила, не си го е сложил! И... пропуснал спирка да слезе от автобус и да се прекачи на трамвай, (не, че нямаме в другата посока маршрут с друг автобус и метро) вървял спирка наобратно и после чакал трамвай 38 минути (обикновено е на интервал 5-7), прибра се премръзнал, вкарах го директно в банята...
Днес ще напомням да сложи термо клина и евентуално и блуза с дълъг ръкав (с униформени тениски са, слага един лек суитчър над нея, кръста гол та гол!).

# 702
Моят син отказва термобельо, защото в училище е много топло и предпочита да помръзне 5-10 минути по спирките, отколкото да се вари в собствен сос цял следобед.

Ох, много ме е яд на тази втора смяна. Казах ви го преди две - три седмици, ама да ви напомня, да не мислите, че съм я заобичала Simple Smile

# 703
  • София
Между другото, тийнът, тази година за първи път го облича. Миналата година го носи много повече. Вчера в гимназията е било студено и бяха им намалили часовете. Дойде си по-рано. Днес транспортът е бил редовен. Дано и в училище да е топло.

# 704
На моят приятялят му каза благата вест за днешния неучебен ден.
Има 4-ка на контролно по НЕ...

Общи условия

Активация на акаунт