8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Моят син откри тази година информатиката. Много му харесва и май това е единственият предмет в училище, който  успява "да го докосне".
Да видим до кога. Интересно ми е следващата година какво ще се случи с любимата химия.

# 706
  • София
Ей пуснаха за Русе ваканция и не мога да ви смогна Simple Smile
Айде да ви е честита ваканцията .

И ние от днес сме вкъщи, има Т и го боли главата и гърлото. Започнах терапия , утре сутринта се чудя дали да го влача при личната или в петък да ходим  newsm78 , дано ни се размине по леко  Praynig

И моя носи термобельо , ама когато е много срудено, иначе не обува.
И аз от Уайкики есента му купих дънки , ама такива с полар не съм видяла , а уж изринах всички модели, идеше му да се гръмне по едно време от : Аз - Я премери и тези  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 11:00 от kimbolina

# 707
Кимболина, мерси. До 1.03. вкл. е ваканцията ни.
Бързо оздаравяване на младежа!

# 708
...И аз от Уайкики есента му купих дънки , ама такива с полар не съм видяла , а уж изринах всички модели, идеше му да се гръмне по едно време от : Аз - Я премери и тези  Mr. Green
Е, що тормозиш така детето! Аз го карам да премери едни и после по тях меря другите Wink
С полар за тази възраст дънки не съм намирала, в Германия подплатени има и с трикотаж и с полар... мъжки каквито искаш, тук само за момиченца я се намери до ръст 110, я не! Оттам им поръчах по-рано, но с термобельото на мен ми е по-лесно, карат си с всесезонните дънки Satisfied
бързо оздравяване!

# 709
  • България, София
Кимболина, бързо оздравяване.

Моята девойка, като беше по - малка, носеше клин под дънките. Сега не ще и да чуе. А съм я оборудвала с цели два, да си менка Grinning
Ако й предложа термобельо, сигурно ще е същата работа. Добре, че се съгласява в най - студените дни поне потник да си сложи, да не й е гол кръста.

Емонка, и на мен не ми харесва втората смяна. Никак даже. Но пък ползата от нея е, че по обяд е поне поотпуснало малко. Днес даже имаше слънчице и беше станало приятно.
Иначе точно сега да трябва да е за 07.30 в училище - мъкааа.
Малката този срок  е първа смяна, но пък все още е на 5 минути от нас.

Аз втори ден си се придвижвам с градския траспорт. Колата си седи на паркинга пред блока. То основните булеварди и по - големи улици са си добре, но по малките околоблокови улички и паркинги като знам какво е положението, ще имам ядове я с намиране на място, я със самото паркиране. Та тези дни съм пас.

Чиби, моята пък 5 има на теста по немски.
В четвъртък я чака контролно по МАТ.   

# 710
Велина, браво на госпожицата за НЕ.
Успех на контролното по МАТ.

# 711
  • столицата
При нас няма проблем с носенето на клин. Събува дънките и е готова за физическо без да носи  допълнително анцунг напр. Нашето контролно по мат мина. Очаквам с интерес резултатите. Бих се зарадвала и на една родителска среща, защото от октомври не сме имали. Очаквам по-конкретни впечатления на учителите за децата.

# 712
  • България, София
Чиби, благодаря ☺
Но можеше и по- добре.

# 713
Чиби, благодаря ☺
Но можеше и по- добре.
Е, следващия път...
Ние имахме родителска среща преди 2 седмици.

# 714
  • в здрача
Наборката се прибрала рано днес, че учителката по АЕ се разболяла, а студентката им не можела сама да води час и последните 3 часа свободни ги изкарала. Утре предполагам ще е същото. Дървена ваканция при нас кмета обяви за 1 и 2.03. И аз съм в такава и ще работя от къщи.
Иначе е сърдита на новия клас. Имат си нов съученик, преместен от география, нейн адаш и всички се сетили да му честитят в чат групата на класа именния ден и чак 2 часа по-късно и на нея.

# 715
Важното е,че са й честитили. Няма значение на кого първи , на кого втори и т.н.

# 716
  • софия
Моята пък пяла в училище в актовата без да се разпее.После крещали и ревали , защото им смениха класната , в хора снощи се довърши и сега няма звук. Има само картина. С какво се лекува загубен глас???!!:anguished:

# 717
  • България, София
gabelas17,има едни хомеопатични таблетки - Хомеовокс. Те са за ларингити, при които се губи гласът.
Също калций. Той помага при загубен глас.
Но може би ще е най - добре консултация със специалист.

Дано скоро се възвърне звукът при вас. Тя щом и с пеене се занимава, това й е важно.

# 718
Бързо да й се върне гласът на Габи!

# 719
  • гр. София
velina_v,  Хомеовокс много помага  Peace
Нашата ученичка си беше загубила гласа при преохлаждане  от  климатик. И ЛЛ ни препоръча точно хомеопатичните хапчета Хомеовокс – смучат  се  по  1  таблетка  през  един  час. Каквато  и  да  е  причината за загубата на глас, състоянието  с прилагането на тези хапченца се  подобрява най–късно  до  48  часа.
Ако не се случи това, непременно трябва да потърсите лекар–специалист, gabelas17 Tired

Общи условия

Активация на акаунт