8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 549
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Чакаме и ние с нетърпение да мине първа смяна следващия срок. Много малко време има докато е втора смяна. Миналата година директорката прецака само нашия клас и си учиха цяла година втора смяна. Засега нищо такова не се чува.
Писала бях за липсата на желание миналата година да учи. Тази година нещата са уж по-добре. Не че успехът е станал много по-висок, но поне го виждам да чете. Ама съвсем няма как да стане без четене - всички разказвателни са на английски език.
Добре, че го организирах да препише няколко страници планове по психология от съученичка. Учителката събрала тетрадките, защото нямат никаква оценка по предмета. Те срочна няма да имат, но поне една текуща явно е искала да им напише. Та сме се сдобили с петица, иначе... Елементарно е, но просто въобще отказва да пише по някои предмети. Миналата година по музика им диктуваше разни неща, той пак не пишеше...

# 451
  • София
Да Ви покажа г-жа Кастрева  каква наредба е оформила до Директорите на Училищата в София. Силно съм възмутена, такива неща се решават тихомълком, без обществено обсъждане и само защото малката територия наречена България има алчно правителство, което се продава на чужди интереси.

http://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B2- … 8-news721021.html

# 452
Да Ви покажа г-жа Кастрева  каква наредба е оформила до Директорите на Училищата в София. Силно съм възмутена, такива неща се решават тихомълком, без обществено обсъждане и само защото малката територия наречена България има алчно правителство, което се продава на чужди интереси.

Това не е нито наредба, нито заповед, а уведомително писмо за конкурс, който се провежда за поредна година.

# 453
  • София
Ще повторя и тук, за хората, които държат на точността.
МОН провежда такава политика от 24 април 2016 когато Правителството е разписало Истамбулската конвенция.
Преди това може и някакви НПО-та да са провеждали такива политики, но не и МОН. Никога официално не са споменавани "стереотипи относно половете и тяхното премахване".

# 454
  • София
Информацията от статията няма нищо общо с писмото на Кастрева.

# 455
  • София
И при нас втори срок втора смяна  Hug, чакам я с нетърпение, че батериите ми издишат вече и на мен ми писна да ставам в 6 всеки ден  ooooh! Слава богу тази година и двамата са еднакви смени, че миналата Митко първи срок беше първа, после Никол ми беше първа , та цяла година ставах в 6  Tired.

# 456
Късметлийка!
Аз си имам двама на целодневно - най-големия и най-малката, т.е сутрин те са от 8, ноооо... става се в 6:15, те в 6:30-6:45... Та хич не ме грее, че наборчето няма да става рано Close

# 457
  • Русе
Всеки луд със номера си  Crazy Аз пък чакам с нетърпение Алекс да мине първа смяна. Ние и без това ставаме в 6, така че това хич няма да е проблем. Но пък следобеда колко неща може да свърши...  smile3508

# 458
  • София
Късметлийка!
Аз си имам двама на целодневно - най-големия и най-малката, т.е сутрин те са от 8, ноооо... става се в 6:15, те в 6:30-6:45... Та хич не ме грее, че наборчето няма да става рано Close

И у нас така. Но вече съм толкова уморена, че мъжа ми става последните седмици, а аз си открадвам по 30-40 минути.
Може и при мен да е проблема, имам нужда от сън - поне 8-9 часа. Мъжа ми се наспива за максимум 7 Rolling Eyes

# 459
Днес наборката става на 15 год.!
Да е здрава и да намери свето щастливо място в живота!
Тази година тя става сама, понякога я засичам на вратата, понякога не...
Голямо облекчение е това..

# 460
  • София
  Честито на рожденичката!

Аз пък чакам малко ваканцийка!  Sunglasses

# 461
  • България, София
Maria_P, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава, много, много обичана и щастлива, с лекота да постига целите си и да сбъдва мечтите си Simple Smile

И моите тази година са в различни смени, та ставането рано няма да ми се размине и втория срок.
И аз имам нужда от поне 8 часа сън, ама ги получавам през почивните дни. През седмицата най - често са 7 или по малко. Рядко ми се случва, като снощи например, да ми паднат батериите преди 22.00 ч.

# 462
Maria_P, честит рожден ден на рожденичката!

Моите първия срок са в различни смени, втория ще са в една - първа. Обаче нямам проблеми с ранното ставане на набора. Сам си става и оправя. В 7 ч ми чуква на вратата че тръгва и аз ставам да го изпратя (не иска да ни притеснява, но щом настоявам се обажда че тръгва). С малката нещата няма да са така, но пък тя ще е за 8 в училището до нас, та пак ставането ми ще е след 7 ч. Simple Smile

И да си го похваля, изглежда синът ми минава на областен кръг и по физика и по химия (освен че ще се готви и по математика). Три поредни уикенда ще ходи на олимпиади. Rolling Eyes

# 463
  • София
Но пък следобеда колко неща може да свърши...  smile3508

Оооо да колко многооооо време има за компааа, ако знаеш . Направо съм в нервна криза.

Maria_P Да ти е жива, здрава и много щастлива госпожицата  bouquet

# 464
  • Русе
На моето няма да му остава  Naughty

Жива и здрава да е наборката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт