8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 552
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
  Пенева, твоят колежанин е друга бира.  Grinning
  Четири си е страшничко, но е 79%, до 81.5 би могъл да се пребори.  Все пак две 0 и няколко под 60% , щото не сме разбрали какво се иска от нас  Rolling Eyes,  не се поправят толкова лесно. Пък и те стартираха направо с B2, а в предишното училище бяха някъде към А2, та не е и като останалите оценки да са му перфектни.
  Пробациите са за тройки по два предмета, но искрено се надявам да не се стига до там.  Embarassed

# 436
... Пробациите са за тройки по два предмета, но искрено се надявам да не се стига до там.  Embarassed
Ох, нулите много дърпат... 0% + 98% средно си е 49% т.е. 2= (двойка с два минуса Wink) не е като 2+6 средно 4...
Провери го това за пробациите, защото имаше нещо специфично за английския и други важни (вкл. профилиращи) предмети!
А нивото с което почваха беше пак В1 и тогава, но много бързо се наваксва с този начин на преподаване на езика (видяхме го и по текста, който сина ти беше написал  Hands V ), но 0% от "не чух, не разбрах, не видях" са изключително трудни за наваксване!

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 11:53 от peneva_a

# 437
  • София
  Еми трудни са, да, а моето е безподобен заплес.  ooooh! Обаче само за няколко месеца ( и нули! Simple Smile ) има видима промяна. Пак е разсеян, но много по-малко и поне за училище нещата успява да ги организира. Ходил е на консултации, питал е нещо, сетил се е да си разпредели времето за проект-все неща, които до преди година просто се отнасяха за някой друг.  Mr. Green
  Иначе нямам съмнения, че като ниво знания ще се справи, просто на него му се получават много лесно нещата. Но да имаш 80% "готовност за час" , щото от 5 месеца са ти обяснили, че при биенето на звънеца трябва да си на чина, с извадени всички неща, а ти или да не си си извадил компютъра, или да си говориш с приятел, или да си до прозореца, щото ти е горещо - ми как да не му извиеш вратлето на такова!  Twisted Evil

# 438
Лельо Ог, важното е, че има напредък с организацията.
Ще се получат нещата.

# 439
  • София
За Файнали си говорите - еми у нас е шаш и паника. Тя по АЕ и по БЕЛ е с високи 5-ци - 90 - 90,5% и е много притеснена, да не се изложи на файнълите. А на нея нещата и се получават само с труд, много труд. Я се е отпуснала и е решила да се скатава - веднага се отразява.
За съжаление по Философия ще е с 5. Забраних и повече да се напъва да е първа на презентации, че това и изяде глават. Г-жата си има изисквания и очаквания, ама моята си е писала нещата както тя си ги вижда, щото г-жата така казала - вашето виждане. И така към момента е с 90,9 - ама това е края - няма файнъл по Философия.
По другите предмети за сега е за 6, но нека все пак и файнъла по математика да мине.

Иначе и тя е заспа, пълна. 987654 пъти и казах - качваш домашно и проверяваш как и дали се е качило. Не, не и не. Еми като не иска да си носи последиците.

# 440
Късмет и успех на всички връстници при оформянето на срочните оценки!

# 441
  • София
аз пък как не съм видяла повече от 30мин да се отдели за учене по английски, всъщност за учене по всичко... Все е готов за утре, пък за отваряне на книга време няма Rolling Eyes
И направо не ми се мисли за втория срок, как и кога ще се буди, дали изобщо ще се отваря учебник Worried

За да не си хабя клавиатурата, приемете цитата все едно е мой  Mr. Green
peneva_a, какво да правим като и "въздухът" работи за нашичките   Wink

# 442
Пратете малко такъв работещ за мързели въздух насам.
Въпрос към столичанките: за града и областта ви отделно ли обявяват епидемия и грипна ваканция?
Защото за София област току-що обявиха..
http://www.bgnes.com/bylgariia/

# 443
Мисля, че да. София-град и София област са различни териториални области. Да чукна на дърво около нас няма много болни.

# 444
Мисля, че да. София-град и София област са различни териториални области. Да чукна на дърво около нас няма много болни.
Ясно. То е по-добре да няма много болни .

# 445
В София град явно грипа върви на "вълни"... Във 2 АЕГ точно след ваканцията и следващата седмица отсъстваха по половин клас Sad след като баткото тръгна на училище се тръшна малката... в понеделник отсъстваха 10 от 28 деца... в петък присъстваха 11 от 28, т.е. болни 17/28... От понеделник 14 от тях са на училище, т.е само с три болни в момента (второкласници, учителките казаха, че ще преподадат всичкия материал отново, а четвъртък петък само са "се занимавали нещо"). Две колежки са болни заедно с децата си в къщи тази седмица... Та явно върви училище по училище, някак не накуп ударно, че да обявят епидемия.

# 446
  • Русе
Алекс каза че са 15-тина деца в клас. Другите болни.
Не искам тази седмица да обявяват грипна  Praynig За другата ми трябва  Mr. Green Омотах се с ваканцията и направих резервацията от петък  ooooh! Трябва да ги освобождавам а аз хич не харесвам такива неща  Naughty Голям съм заплес и после що дИтето било такова  ooooh! Crazy

# 447
Аз не съм питала в нашия клас дали има много болни...

# 448
Тази година защо децата имат толкова малко ваканция през зимата? Само 2 дни е тази междусрочна ваканция. След НГ също имаха 2 дни.. Как не разбраха, тези хора от МОН, че децата е добре да почиват по това времена година по-дълго. Голям зор да ходят на училище само да боледуват. Да не говорим, че за ски ваканция нищо не може да се организира. Да измислят поне 1 седмица почивка.

# 449
  • София
За днес пишеше есе на тема за греха, нещо от рода на " Какво е грях според мен". Не се осмелих да погледна тетрадката.
И тъй. Първи срок завършва не много успешно, втори ще са втора смяна. Има да  търка леглото по цял ден сам у дома...
Я пък ти... Simple Smile)))))))))) Веднага щях да погледна Simple Smile)))))))))
Сашето също ще е втора смяна. Тя хич не е ОК с това, ама на мен ми писна да ставам в 6:00. Тя е свикнала, защото откакто е на училище, все е първа смяна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт