8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 559
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
И аз да напиша нещичко, иначе само чета Wink
Днес върнато класно по БЕЛ, божееееее можело! Той беше заявил, че е за 3 макс, оказа се че им е върнала заедно с класното и едно листче с ясно написани критерии и точки за всяко, той си е за висока петица... И това с критериите е супер (всеки критерий с 0 до 3т.), защото вижда на кое има 0 (едно единствено с поправено 1 на 0), т.е. сериозно трябва да обърне внимание, на кое е с 3т и т.н. и скалата е интересна Smiling Imp много трудно се изкарва 3 и 6 (вместени в по 4т.) , 4 и 5 са вместени в по 6т... Двойките са от 0 до 10т (от 30).
Добре, добре! Хареса ми! (иначе, ако беше т.нар. "нормално разпределение" моичкия щеше да е в групата на шестиците, но той просто не е за там... това си е! Явно справедлива скала!) Хем им е взела страха и нещо не я долюбват, хем се стараят!

# 421
  • София
Mama Mimi бързо да оздравява девойката  Peace

Зечова Браво на младежа  Peace , моя също обича физиката , ама не разбрал кога има олимпиада  ooooh!

При нас нищо ново и интересно, остава да го оформят само по НЕ и БЕЛ.

# 422
Зечова, Пенева, браво на младежите.
Нащият вчера си забрави долнището на анцуга в училище, завеяна работа..

# 423
  • Русе
На нашия му изчезна по-хубавия и скъп суитчър. Естествено не знае къде е. Реши, че го е забравил в часа по физическо. Питам го как така не е усетил, че си тръгва по тениска. Не помни. После реши, че го е забравил в Германия. Карахме да го търсят - няма го. Оня ден се заех аз да го търся. Суитчъра излезе от гардероба му сгънат и прибран най-отдолу под новите дънки, които купихме от Германия и си стоят с етикетите, че са много проветриви на коленете и не са за зима. И не помни, че го е прибрал в гардероба. Докога ще е така разсеян - не знам.
За сега е оформен само по Музика, ФВС и  Информационни. Вчера са правили контролни по Биология и Физика, днес щяха да го изпитват по Химия.

# 424
  • България, София
Зечова, Пенева, браво на младежите Hug

Нямам информация девойката по какво е оформена. Очакванията ни са за 6 по БЕЛ, 5 по математика, вероятно 5 по НЕ. И по физическо също мисля, че е за 6.

# 425
Велина, браво на госпожицата!
Вики, и аз същото се питам, докога ще е толкова разсеян и нашият, ох...
Вашият суитчър поне сте го намерили.

# 426
  • България, София
Чиби, дано и вашата дреха изскочи от някъде.
Дано има добри хора, които да я оставят на видно място, та Сашо да си я види.

То и моите са губили. Забравял са по пейки, паркове ...
Заплеси са си.

# 427
  • Русе
 То аз губя,какво остава за него. Но като се изключи едно яке, което бил оставил метнато на пейка на спирката, аз съм му загубила сигурно повече дрехи.
  Днес ми развиваше теория " Всеки човек има уникален мозък и уникални възможности и може да не съм добър в нещо, или пък в много неща, но има такива, в които съм много добър"  Тази реч беше с ясното съзнание да манипулира недоволствието ми от края на срока. Аз пък му отговорих, че ако не се развива, не е любознателен и не се стреми да научи и направи повече , уникалността му може да остане един недоразвит зародиш.

# 428
Зечова, браво на синът ти! Да се справи по същия начин и на общинския кръг!

И ние чакаме резултатите си от олимпиадата по физика, но не знаем от къде да ги научим - нали се явява в друго училище... За химията май ще е по-лесно или така поне изглежда, защото въпреки че и нея я кара в друго училище, днес госпожата му по химия го е питала набързо, дали ще попълни декларация, че желая да му се оповестяват резултатите, тъй като  са му високи (но какви, не е успял да я попита и съответно да разбере).

Чиби, стискам палци да се намери долнището на анцуга!

peneva_a, изглежда вашата госпожа по БЕЛ оценява много подобно на нашата... Wink

# 429
Благодаря! Намери си половината анцуг вчера в училище.
Оставят ги дрехите на забраванковците обикновено или на бюро във фоайето или при охраната.
Някои ходят на олимпиади по химия, а моят има 3-ка за срока. Забравил вчера, че има. Изпитала го жената, но не можал да хване 4-ката. ...

# 430
Наглеждам ви редовно,но няма какво да пиша.
Младежът беше болен миналата седмица и стоя у дома.
Вчера е правил класно по математика заедно с още две деца, които като него са отсъствали. Госпожата върнала след това класните на останалите деца - една шестица, три петици и другото тройки и четворки. По БЕЛ пък нямаше нито една шестица не само в класа, а в целият випуск.
Доста завишени изисквания и доста трудни задачи май им се случват в това училище, което мен ме радва. Нека види, че не може само от въздуха да му се получават нещата. Трябва да положи малко усилия.
Въпреки, че той на мнение, че няма нужада да се труди допълнително, просто толкоз си можел.
За днес пишеше есе на тема за греха, нещо от рода на " Какво е грях според мен". Не се осмелих да погледна тетрадката.
И тъй. Първи срок завършва не много успешно, втори ще са втора смяна. Има да  търка леглото по цял ден сам у дома...

# 431
...И тъй. Първи срок завършва не много успешно, втори ще са втора смяна. Има да  търка леглото по цял ден сам у дома...
За съжаление при моя продължават "от въздуха" да му се получават нещата (щото 5 по БЕЛ и 5 по Философия си е "получаване"), та никак не може да се стресне... По английски учителката беше предупредила, че ноември да очакваме лежащите на стари лаври да закъсат, да ама не... на родителската среща каза - "Такива закъсващи няма, работят децата яко!", аз пък как не съм видяла повече от 30мин да се отдели за учене по английски, всъщност за учене по всичко... Все е готов за утре, пък за отваряне на книга време няма Rolling Eyes
И направо не ми се мисли за втория срок, как и кога ще се буди, дали изобщо ще се отваря учебник Worried

# 432
  • София
  Моят още си чака файнълите, но реално е оформен. Приключва доста неуспешно-с 4 по английски и 5 по БЕЛ. Другите са 6, но най-важните са му зле. Теоретично има шанс да вдигне на 5 по АЕ, но трябва да изкара над 90% на фанъла, което не виждам как ще се случи. Дано се стегне втория срок, че да не яхвам метлата!  Mr. Green

# 433

И тъй. Първи срок завършва не много успешно, втори ще са втора смяна.

И при нас натам клонят нещата със завършека на първия срок, към много нисък..
Нашите втория срок ще са първа смяна.
И аз ще подготвям метлата за след междусрочната ваканция.

# 434
  Моят още си чака файнълите, но реално е оформен. Приключва доста неуспешно-с 4 по английски и 5 по БЕЛ. Другите са 6, но най-важните са му зле. Теоретично има шанс да вдигне на 5 по АЕ, но трябва да изкара над 90% на фанъла, което не виждам как ще се случи. Дано се стегне втория срок, че да не яхвам метлата!  Mr. Green
Аууу, това 4 по английски страшничко звучи... то верно че в 8ми клас нямат пробация за успех, но... Може и да те изненада на файнъла Hands V Успех!
Скрит текст:
Само веднъж сме тръпнали с колежанина за резултат от файнъл - по История в 9ти клас все беше 91-92%, като в края на срока преди файнъла беше 91.8%... Учителя качи резултата от изпита в деня в който им раздаваха и справките за срока и годината, заедно с коментар (всеки срок учителите пишат такъв в академичната справка 3-5 изречения)... звъннах му докато още пътуваше към Колежа да го зарадвам с неговите си 98.8%, но го оставих учителя сам да му даде коментарите. Толкова щастлив от резултат на тест никога не е бил Wink

Общи условия

Активация на акаунт