Кой е любимият ти продукт Grape energy Hyaluron+? Коментирай и може да спечелиш!

• 17 605
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
GRAPE ENERGY HYALURON +
Интензивно хидратиращ крем за лице

# 211
  • плевен
GRAPE ENERGY HYALURON +
Интензивно хидратиращ крем за лице  чудесен е!

# 212
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не съм ползвала продуктите на серията, но съм ползвала друга серия от същата марка и съм много доволна. С удоволствие бих пробвала GRAPE ENERGY  HYALURON + Хидратиращ BB крем за лице.

# 213
  • София
Мицеларната вода GRAPE ENERGY  HYALURON + оставя приятно усещане за почистена и освежена кожа.

# 214
GRAPE ENERGY  HYALURON +
Мицеларна вода 3 в 1 - почиства кожата ми невероятно... 😍

# 215
  • там край морето...
GRAPE ENERGY  HYALURON +
Мицеларна вода 3 в 1 - бих пробвала, защото от както мицеларните води излязоха на мода, ги използвам всекидневно.
От сериите с грозде - ползвам други два ваши продукта - а именно -  БИЛКА, КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ ЧЕРВЕНО ВИНО anti age, защото прави кожата на ръцете ми гладка, мека и няма напуквания , а също и крем за лице Мавруд age expert collagen+ - който се отразява добре на моята кожа.

# 216
  • Русе
Мицеларна вода 3 в 1- много добре почиства кожата!

# 217
GRAPE ENERGY HYALURON +
Интензивно хидратиращ крем за лице

# 218
Хидратиращ BBкрем за лице, защото има добра покривното и лицето ми не изглежда като с маска. Весели Празници 🎄⛄🎅

# 219
  • София
Заинтригувана съм от ВВ крема за лице - GRAPE ENERGY  HYALURON +

# 220
Все още не съм ползвала продуктите от серията Grape energy Hyaluron+ , но съм много доволна от други ваши продукти, и с удоволствие бих пробвала Интензивно хидратиращ крем за лице HYALURON +
Кожата ми е суха, и точно такъв хидратиращ и със съставка с незабавен лифтинг ефект крем, би ми се отразил чудесно!

# 221
Мицеларна вода 3 в 1
Почиства сравнително добре.

# 222
Използвам Мицеларна вода 3 в 1 GRAPE ENERGY  HYALURON + кожата ми става чиста и я чувствам хидратирана.

# 223
Използвам вашата мицеларната вода GRAPE ENERGY  HYALURON + всяка вечер.Просто е невероятна,оставя приятно усещане за чиста и свежа кожа през целия ден.Невероятна е,препоръчвам с две ръце.

# 224
От точно тази серия не бях пробвала нищо, но темата е много добра реклама Simple Smile
След толкова прочетени отзиви днес си взех Хидратиращият гел скраб за лице, и наистина не изсушава кожата, и мирише много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт