Кой е любимият ти продукт Grape energy Hyaluron+? Коментирай и може да спечелиш!

• 17 605
  • 278
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Много харесвам продуктите Ви и ги използвам и препоръчвам с удоволствие на приятелки Sparkling Heart

Bilka upgrape - Grape energy Hyaluron + е страхотна серия и кожата ми е прекрасна след използване на продуктите Revolving Hearts

Трудно ми е да избера един любим продукт и затова споделям няколко любими продукта от тази серия Purple Heart

GRAPE ENERGY  HYALURON + Хидратиращ BB крем за лице е страхотен крем, който идеално прикрива несъвършенствата по лицето ми и ме кара да се чувствам красива Simple Smile Кремът е нежен към кожата и идеално матира Sparkling Heart Използвам го ежедневно и съм спокойна, че изглеждам добре Sparkling Heart

GRAPE ENERGY HYALURON + Интензивно хидратиращ крем за лице е прекасен крем, който помага на кожата ми да изглежда млада и красива Simple Smile На 37 години съм и вече се вълнувам от появата на първи бръчици по лицето ми Simple Smile Използвайки интензивно хидратиращият крем GRAPE ENERGY HYALURON + съм спокойна, че полагам най-добрата грижа за лицето ми Simple Smile Този крем е прекрасен помощник и се грижи за моята красота Sparkling Heart

GRAPE ENERGY  HYALURON + Мицеларна вода 3 в 1 използвам ежедневно за отстраняване на грим и нежно почистване на кожата на лицето Sparkling Heart След употреба кожата на лицето ми е още по-нежна и освежена, и съм спокойна, че е добре почистена Revolving Hearts

Препоръчвам продуктите от серията GRAPE ENERGY HYALURON + на всяка жена, за да се чувства красива и да бъде спокойна, че полага най-добрата грижа за своята кожа Sparkling HeartRevolving HeartsPurple HeartYellow HeartPurple HeartRevolving HeartsSparkling Heart

Весели празници Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree Много вълшества и сбъднати мечти Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree

# 271
GRAPE ENERGY Caffeine +
Антицелулитен гел

# 272
Любимият ми продукт е мицеларна вода 3 в 1 GRAPE ENERGY  HYALURON +.Почиства добре и прави кожата много мека, нежна и я освежава.

# 273
Grape Energy Hyaluron+ хидратиращ BB крем за лице, защото едновременно хидратира кожата и прикрива нейните несъвършенства.

# 274
  • Русе
Харесвам мицеларната вода от серията!
Почиства добре и не изсушава кожата!

# 275

Използвам скраба за лице и мицеларната вода 3 в 1. Доволна съм!

# 276
    Мицеларна вода 3 в 1,защото почистването на кожата е много важно.

# 277
GRAPE ENERGY HYALURON + Интензивно хидратиращ крем за лице

# 278
Изтеглени са късметлиите, които ще получат комплект с всички продукти от серията Bilka Grape energy Hyaluron +. Това са:

тоничка8512
Подскок-скок
Есенция Лимонова

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 05.01.2018 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

Общи условия

Активация на акаунт